Korkularımın esiri oldum, işin içinden çıkamıyorum...

Nura86

Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
37
-1
6
Merhabalar,

11 Aylık ve tek taş ile süslenmiş, ailelerin tanışma aşamasında olduğu bir ilişkim bana göre saçma sapan sebeplerden bitti.
Onlar tanışmaya geldi herşey gayet heyecan vericiydi tabi ben bi ara baskı altında hissettim annesi çok acele ediyordu nişan yüzüklerimizi bana takacağı takıları bile süpriz yapıp almıştı. Biraz soğukluk oldu hatta eleman farketti üstüme düştü o dönem ve soğukluk düzeldi.

Benim ailem tanışmaya gittiği gün ise bir gariplik sezdim ve kurcaladım bunu. Yanlış anlaşılmalar ilk tanışmalarda olur zamanla düzelir dedim ve devam ettik.

2 ay sonra da benim bencil olduğumu düşündü meğer biriktirmiş. Bir iki hareketimi kıskançlık olarak yargıladı bazı verdiğim fikirlerimi de ileride herşeyine karışırım diye düşündü ve korktu. Bir hafta sessiz kaldı ben aradım öğrendim ki bunlarmış sebepler. Birde yetişme tarzımız farklı sen kendine göre birini bul bende kendime göre dedi. Sevseydin bu bahanelere sığınmazdın dedim. Allah biliyor içimi seni sevip sevmediğimi, ben seni sevdim ama bu hareketlerin soğuttu artık sevmiyorum içimde sana karşı bişey yok dedi. (2 gün öncesine kadar çok seviyorum seni diyordu 1 hafta öncesine kadar da ben senden vazgeçmem çok emek verdik yazık etmeyelim demişti).

Sonrasında sinirden aramızda tatsız konuşmalar geçti dükkanına kadar gittim kavga ettim bana borcu vardı onu isredim sonra bahane ettim konuşmak için geldim dedim konuşacaktık da. Ertesi günü annesini yazlığa götürdü aradı 1 hafta burdayım ne konuşacaksak tel de konuşalım dedi bitirdik telde. Ama içim rahat etmedi 1 hafta sonra gittim konuşmaya istemiyorum dedi başka bişey demedi çok sinirliydi son olanlardan.

Sizde pişman olur mu bu yaptıklarından? Çok güzeldi herşey son 2 ay dışında

Bu kadar üstelersen adam daha çoook kaçar... Dönüşü olmaz. En baştan adamı rahat bıraksaydın
Soğudum dediğinde, tamam diyip çekilseydin, belki geri dönerdi ama artık zor gibi. Bu kadar bunaltılmaz bi insan. Konuşcaz konuşcam diye zorlayamazsın. Sevişmek gibi diyalog kurmak da iki kişinin isteğiyle olur. Tek tarafla hiç bir ilişki,davranış,ısrar sağlıklı değildir

Ya birak bu adamin pesini.Adam seni oldugun gibi kabul etmemis ki..Seven insan kolay birakamiyor.En sonunda" ustun biriyim" ...lafi da ne..Sacmalamis.Bulsun kendi gibi ustun birini..Sevgi oyle olmuyor ustun degilse de seviyorsun..
Bir arkadasim zor gunler gecirdigi icin sevgilisine agresif dqvranmis.Sevgilisi de terketti bunu.Bu af diledi kac kez.Tam kiz vazgeciyordu adam dondu simdi birlikteler...Ama benim eski esim donmedi mesela...Seven kiyamiyor genelde..O vazgecti diye egon zarar gordu ama atlatacaksin...Bir dahakine daha dikkatli olursun hatan varsa..

Son düzenleme:

neden bıtmıs bu ılıskı hala anlamadım... bence aıle etkısı var...

Bende bu yüzden çok suçladım kendimi ama 1 hafta bekledim üstüne gitmeyeyim dedim sonra arayınca duyduklarım etkiledi sıkmıştım zaten kendimi patlama yaşadım. 1 aya yakındır da hiç aramadım. Ne yani ben mücadele ettim konuşmak istedim diye döneceği varsa da dönmez mi diyorsun? Sonuçta ben bir bayanım babamın karşısına ilk defa birini çıkardım, ilk defa birine evet dedim, evlilik hayalleri kurdum. Zaman geçince ortaya çıkar ne olduğu ama çok yıprandım en son yaptıklarımı düşünmekten..

Ayrilma nedeni tam olarak ne?Swnce senin hatan ne?Onun bunu tolere edip etmeme durumunu nasil yorumluyorsun konu sahibi?

Ayrilma nedeni tam olarak ne?Swnce senin hatan ne?Onun bunu tolere edip etmeme durumunu nasil yorumluyorsun konu sahibi?

Ayrılma nedeni benim yapımın farklı olması benim sevecen sıcak kıskanmayan anlayışlı toplum içinde onu utandırmayacak şekilde olmamı bekledi güzel şeylerde istedi ama güvenemedi heralde bunlar düzelirdi dedim hiç uğrqşmadın dedi bana. Ben katlandım Dedi. Bu takıntılarını alttan aldım hep ben Adım attım sonrasında vazgeçmediğim için Tşk etti ama nereye kadar. Sevmiyorum soğudum dememişti hiç bunlRı duyunca aşırı tepkili oldum sonra konuşmakta işe yaramadı. Bundan sonra ne olur onu kestiremiyorum.

Sen hatali goruyormusun kendini?Hakli mi kendince o?Yoksa abartiyor mu?

İlklere bu kadar takılıp adamın boğazına yapışırsan malum son da bu olur tabi. Şaşırmıyorum. Ben bi bayanım cümlesiyle çok daha iyi anladım zaten. Başka yorum yapmak istemiyorum. Hakkında Hayırlısı

Biraz agir olmamis mi?

Bundan önceki olayları bilmediğin için bölye düşünmen normaldir. 3 aydır ailem tanıştıktan beri sürekli bir kulp taktı annemin ağzından laflar alıp uyanık damgası vurdu bir iki görmeyle ki annem dünyanın en saf insanı bana göre herkeste der bunu. Kardeşlerimin hepsine bir kulp taktı ilk kez gittikleri bi ev çekinmiş olabilirler ihtimalini göz ardı etti ve yargıladılar. Biraz daha tanıdıktan sonra yargılamaları daha doğru olurdu. Bunları geçtim isteme sizde değil dayınlarda olsun onların evi daha geniş gibi bir talep geldi bana. Bunların hepsini yutan düzeltmeye çalışan düzeltmek için direnen ben en son olandan sonra patlama yaşadım yine iyi dayandım 1 hafta bekledim sonra gittim konuşmak istedim oda uzlaşsaydı boğazına yapışmış olmazdım bu kadar yol ilerlediysek en azından yüzyüze konuşmaya hakediyordum diye düşünüyorum. Artı insanlar bu durumlarda bocalayabilir bende çok pişmanım ama konuşmasaydımda keşke konuşsaydım diye pişman olabilirdim. Allah kimseye vermesin.

Sen hatali goruyormusun kendini?Hakli mi kendince o?Yoksa abartiyor mu?

Ben bunu çok düşündüm benimde olumsuz yanlarım oldu. Sert bir yapıya sahibim maalesef ama en yakınımda o vardı ve çok şey paylaştık beni o şekil kabullenmiş yada bu tavırlarımı düzeltmem için zaman gerekliydi. Yaşanan olumsuzlukların etkilediğini defalarca söyledim ona. Kıskançlık, bencillik, mutlu olamamam, etrafındakilerin mutluluğunu istemediğim gibi bir kanıya vardırdı onu bu tavırlarım. Ama en son aramızdaki sorunları konuşarak çözücez ben artık kimseye evlenme teklifi edemem deyipte nişan düşündüğümüz tarih yaklaşınca sen hiç düzeltmeye çalışmadın deyip bir anda kendini geri çekmesi çok ağır geldi

Onun da çok takıntıları vardı bunlar bana göre çok büyütülecek şeyler değildi. Sevgi varsa bunların üstesinden gelinebilir diye düşünüyorum. Herşeyi iyi mükemmel olsun cünkü ben öyleyim mantığıyla bakıyordu.

Takıntısının ve tepkisinin ağırlığı yanında, sanmam.

Boşver Tulipa, her insan hata yapar ama herkes her insanın halinden anlamaz ve düşene bir tekme de ben vurayım der. Takmıyorum inan ki çünkü benim derdim bundan sonraki ne yapacağım keşkelerim değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…