Korkumu nasıl yenebilirim !!

Madem böyle bir korkun var ,uzmana danış durumunu .. mesela benim kas gevşetici bir ilacım var ,aldıktan birkaç saat sonra bir hoşluk geliyor üzerime :) bütün kaslarım ciddi manada gevsiyor ve uyuyakalıyorum. Normalde en erken sabah 03:00 da uyurdum .şimdi bi bakıyorum hooop uykudayım. Bir doktora git bakalım korkuların için ne diyecek
Ya :halay:kafa güzel iyi fikir valla pamuk gibi olurum uyurum :KK50:

ben esımden ayrı hiç tanımadıgım bir ilçcede 3 yıl kaldım...ış ıcabı....bırkere kolu komsuda olsa etrafa esınızın gittigini soylemeyın dillendirmeyın derim...tabıı buda bellı bır mesafe olursa aranızd mumkun oluyor....ısık acık ve tv acık yatardım ılk zamanlar sonra alıstım....bazen sabaha karsı uyurdum.....sabahta ıse giderdim...en azından siz ıse gitmiyorsunuz...ıcınızı mımkun oldugunca ferah tutun...ama kabul ediyorum zor bir durum...
Ya komşularıma dedim 2 komşuma oda ararım falan birşey olsa ondan evde kalmak istediler teşekkür ettim gönderdim güvenmem öyle kolay kolay kimseye mecburiyet vardı biraz

12 gün kafa dinleme oh ne güzel..
çoluk çocuk derken kk da bir abla yazmıştı bu günleri ararsın diyede inanmadıydım deyip beni anarsın yıllar sonra:dondurma:

Dr nefret ediyorum ama hakkıyla işini yapanları tenzih ederim
Isini yapiyor ona lafım yok canım ama bu kadar hafife almasi bunu anlamıyorum hani demek ki bir korkuya sebeb olacak birşeyler olmussun ki korkuyorsun doktorun dedigi mi daha önemli yoksa senin hislerin mi

Isini yapiyor ona lafım yok canım ama bu kadar hafife almasi bunu anlamıyorum hani demek ki bir korkuya sebeb olacak birşeyler olmussun ki korkuyorsun doktorun dedigi mi daha önemli yoksa senin hislerin mi
Burda hangi doktora gitsem hiç sonuç alamadım çocuk istiyorum test yapıp eve gönderiyorlar git şu tarihte gel falan parada boşa gidiyor parasında değilim ama sonuç yok yani

Ya ben çocuğum olsun istiyorum nasip olmadı daha inşaAllah anarım :))

yahu dur daha yeni evlenmişsin yaşında küçük..
olur elbet. o saçma komşularına da inanma..
an valla iki de hayır duası ediver sevabına..

Burda hangi doktora gitsem hiç sonuç alamadım çocuk istiyorum test yapıp eve gönderiyorlar git şu tarihte gel falan parada boşa gidiyor parasında değilim ama sonuç yok yani
Evet çünkü devlette ilgi yok ozelde testler çok pahali bende 8 aydır evliyim olmuyor ozele gittim en son care hormon testi yapilacak sende ozele bir git canım daha çok ilgi var en azindan

Evet çünkü devlette ilgi yok ozelde testler çok pahali bende 8 aydır evliyim olmuyor ozele gittim en son care hormon testi yapilacak sende ozele bir git canım daha çok ilgi var en azindan
Ben hiç devlete gitmedim hep özeldeyim. Bende diyorum devletemi gitsem

Ben hiç devlete gitmedim hep özeldeyim. Bende diyorum devletemi gitsem
Ahaha tam tersi desene ben devlette gittim suriyeli doluydu kadin derdimi bile dinlemedi az bucuk anlatabildim ama smaer testi yapip gonderdi sonra arayıp sigorta gozukmuyor gelin ödeyin dediler gidip odeyemedim aklimizada hiç gelmedi test parası muane ucreti verdigimize yaniyorum simdi elde varsa sıfır yani :110:

Ahaha tam tersi desene ben devlette gittim suriyeli doluydu kadin derdimi bile dinlemedi az bucuk anlatabildim ama smaer testi yapip gonderdi sonra arayıp sigorta gozukmuyor gelin ödeyin dediler gidip odeyemedim aklimizada hiç gelmedi test parası muane ucreti verdigimize yaniyorum simdi elde varsa sıfır yani :110:
Nerde yaşıyorsunuz. Mübarekler öyleler buradaki özel hastanelerde Suriyeli dolu devlet heryer kısacası

Back
X