Evet ertelensin hep kaçıyorumözelde randevu alın? iki yıl beklemek çok büyük hata. bu konularda ne kadar ertelenirse korku o kadar büyüyor.
Herkes darlıyor bizi zorla yapın diyorlarSevismeye başlayın bakalım sevistikce yenersiniz.
Başka bı sebebi yoksa ağırdan alarak, on sevişmeyle rahatlayarak deneyin, bodoslama dalmayin.
Geç tarih verse ne olur bu bahane mi, zaten iki yıldır bekliyormussun, max. iki haftaya verir, iki haftalık açılıyor randevular, bu bahane değil yani aylar sonraya da verse zaten bekliyorsun kaybedecek birşeyin yok.
Zorla olmaz işte, guzellikle, sakince, rahatlayarak olmalı..Herkes darlıyor bizi zorla yapın diyorlar
Herkes derken? Özelinizi herkese mi açtınız ?Herkes darlıyor bizi zorla yapın diyorlar
Açmadık kavga edince eşimin ağzından kaçtı bana çözüm bulun lütfen zor durumdayım korkumu yenmem lazımHerkes derken? Özelinizi herkese mi açtınız ?
Rahat kalamıyorum işte bırak istemiyorum diyorum izin veremiyorum içine bile girsin o kadar kötü hale geldi durumZorla olmaz işte, guzellikle, sakince, rahatlayarak olmalı..
Ben 4 yıl yaşadım bu durumu.Açmadık kavga edince eşimin ağzından kaçtı bana çözüm bulun lütfen zor durumdayım korkumu yenmem lazım
Hangi doktora pskiyatri mi2 yıl niye bekledin canım vajinusmussun. Vajinusmus konusunda uzman bir doktora git 1 haftada halloluyor zaten.
Denemeye bile cesaretim yok o kadar korkuyorumBen 4 yıl yaşadım bu durumu.
En son krem sürmeyi denedim o şekilde yendim.
Emla krem.
Bi yerden başlamak zorundasın.Denemeye bile cesaretim yok o kadar korkuyorum
Hayır parmak da denemeye çalıştım onu da yapamadımBi yerden başlamak zorundasın.
Dilatör denedin mi?
Yok, kadın hastalıkları doktoruna git ama hepsi vajinusmus konusunda uzman değil. Dr nazife ergen için çok iyi diyor arkadaşlar. Fiyatı yüksektir ama evlilik için cinsel hayat çok önemli bir kere öde kurtul bu durumdanHangi doktora pskiyatri mi
Çok teşekkür ederim ama inanın ki cesaretim yok bi hap bi ilaç bi sakinleştirici öneriniz yok muAcı olacak diye korkuyorsun biliyorum ama biz kadınlar nelere dayanıyoruzinan regl kadar acılı değil ilk olacağı için seni kandıramam elbet acısı var ama bu kadar abartılı ve sonrasında hissedilecek bir acı değil bir kere yaparsan anlarsın ne kadar kolay olduğunu inşallah dediklerimi dikkate alırsın çünkü bu yöntemle o kadar çok kişi kurtuluyorki hemde en kısa zamanda sen bile şaşırırsın hatta yapınca bana mesaj at mutluluğunu paylaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?