Korkumu nasıl yenebilirim

kbr2121

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2025
20
1
1
20
Kızlar ben 2 yıldır evliyim ve hiç ilişkiye giremedim korkuyorum sadece kızlık zarım yırtıldı devamı olmadı ne yapıcam nasıl yapıcam yardım edin Allah aşkina ilaç ne bileyim bi öneriniz var mı pskolojik ve yenemiyorum doktorlar da geç tarih veriyor sadece kaçıyorum eşimden yardım edin nolur

Aşırı haklısınız bende boşanmak isterim sonuçta çaba yok istek yok tabiki zor bir durum ama ucunda ölüm yok insanın eli kesilince bile acıdan kıvranıp çözüm yolları arıyor hemen yara bandı takıyor ama gördüğüm kadarıyla 2 yıldır hiç uğraşılmamış eşi sabırlı sanırım yazık adama bi dilatör alıp cesaretle kendisi halletse çözülecek aslında
Gerçekten çözmek istediğinden şüpheliyim açıkçası. Doktor adı veriyorum nasıl bulcam diyor. Bazen çok şaşırıyorum burada yazılanlara. Bu hastalıktan muzdarip olduğumu ben ilk geceden anladım eşim 1-2 hafta deneyelim dedi baktım olmuyor araştırdım dilatör aldım 1 haftada bitti gitti. İnsan neden 2 sene bekler araştırma bile yapmadan aklım almıyor :/ ama 7 senelikler var burada hiçbir şey yapmadan beklemişler.

Gerçekten çözmek istediğinden şüpheliyim açıkçası. Doktor adı veriyorum nasıl bulcam diyor. Bazen çok şaşırıyorum burada yazılanlara. Bu hastalıktan muzdarip olduğumu ben ilk geceden anladım eşim 1-2 hafta deneyelim dedi baktım olmuyor araştırdım dilatör aldım 1 haftada bitti gitti. İnsan neden 2 sene bekler araştırma bile yapmadan aklım almıyor :/ ama 7 senelikler var burada hiçbir şey yapmadan beklemişler.
Azarlamak yerine destek olmak önemli çok denedim artık cesaret edemiyorum kafam dolu baskılar var üstümde

Gerçekten insanı en çok yoran insan tipi çabasız insandır bakın siz nasıl güzel yönetmişsiniz süreci çünkü bu sizin korkunuz ve yenmek size bağlı ben korkuyorum yapamıyorum diyip oturup ağlamaktansa bir dilatör set ile 1 haftada kurtulabilir ama önemli olan çabalamak üstüne gitmek benim 5 senedir çocuğum olmadı Ankaranın bütün doktorlarının ismini ezbere bilirim diyet dediler yaptım sigara dediler bıraktım açlık diyeti dediler 6 ay haftanın 3 günü su içtim yemeği bırakın yeşillik koymadım ağzıma yaptığım aldığım kürleri suları saymıyorum bile derdin varsa çare arayacaksın biri bişey dediyse hemen araştırıp yapacaksın dilatör seti al kayganlaştırıcı dedim ben korkuyorum diyip kestirip atmış 😃 ne diyebilirizki otururken bi anda bu korku geçmeyecek

Azarlamak yerine destek olmak önemli çok denedim artık cesaret edemiyorum kafam dolu baskılar var üstümde
Azarlamıyorum ki 3-4 kez yazdım istekli olduğunu hissedemedim cevaplarından. Gerçek bir şeyler yapmak istemiyorsun hilesini arıyorsun bu işin ama yok. Bu hastalığı yaşamış ve yenmiş biriyim ben bir de yurtdışına yeni gitmiştim bu hastalıkla boğuşuyordum doktora gitme ihtimalim dahi yoktu. Yeni göç etmiş bir kadın olarak benim de kafam doluydu ailemden memleketimden uzaklaşmak ayrı travmaydı dilini bilmediğim yerde vajinusmus doktoru nasıl bulacaktım vs bunları bahane edip 2 sene otursa mıydım peki?

Gerçekten insanı en çok yoran insan tipi çabasız insandır bakın siz nasıl güzel yönetmişsiniz süreci çünkü bu sizin korkunuz ve yenmek size bağlı ben korkuyorum yapamıyorum diyip oturup ağlamaktansa bir dilatör set ile 1 haftada kurtulabilir ama önemli olan çabalamak üstüne gitmek benim 5 senedir çocuğum olmadı Ankaranın bütün doktorlarının ismini ezbere bilirim diyet dediler yaptım sigara dediler bıraktım açlık diyeti dediler 6 ay haftanın 3 günü su içtim yemeği bırakın yeşillik koymadım ağzıma yaptığım aldığım kürleri suları saymıyorum bile derdin varsa çare arayacaksın biri bişey dediyse hemen araştırıp yapacaksın dilatör seti al kayganlaştırıcı dedim ben korkuyorum diyip kestirip atmış 😃 ne diyebilirizki otururken bi anda bu korku geçmeyecek
Bence soru sahibini böyle azarlamanız hiç hoş değil. Herkesin hayatı ve yaşadıkları başka

Bence soru sahibini böyle azarlamanız hiç hoş değil. Herkesin hayatı ve yaşadıkları başka
Azarlamadım sadece sinirlendim diyorumki dilatör ve kayganlaştırıcı sene hayır korkuyorum diyip kestirip neden alıp denemiyor ? Bu şekilde otururken bir anda hadi korkum geçti yapalım diyemezki buraya yazıyorsa cevapları uygulaması lazım 2 senedir doktora gitmemiş ve dilatör setine korkarım demiş neyse ya banane biz fikirlerimizi söyledik gerisi ona kalmış.

Back
X