• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkumu nasıl yenebilirim

kbr2121

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2025
20
1
1
20
Kızlar ben 2 yıldır evliyim ve hiç ilişkiye giremedim korkuyorum sadece kızlık zarım yırtıldı devamı olmadı ne yapıcam nasıl yapıcam yardım edin Allah aşkina ilaç ne bileyim bi öneriniz var mı pskolojik ve yenemiyorum doktorlar da geç tarih veriyor sadece kaçıyorum eşimden yardım edin nolur

Sevismeye başlayın bakalım sevistikce yenersiniz.
Başka bı sebebi yoksa ağırdan alarak, on sevişmeyle rahatlayarak deneyin, bodoslama dalmayin.
Geç tarih verse ne olur bu bahane mi, zaten iki yıldır bekliyormussun, max. iki haftaya verir, iki haftalık açılıyor randevular, bu bahane değil yani aylar sonraya da verse zaten bekliyorsun kaybedecek birşeyin yok.

Sevismeye başlayın bakalım sevistikce yenersiniz.
Başka bı sebebi yoksa ağırdan alarak, on sevişmeyle rahatlayarak deneyin, bodoslama dalmayin.
Geç tarih verse ne olur bu bahane mi, zaten iki yıldır bekliyormussun, max. iki haftaya verir, iki haftalık açılıyor randevular, bu bahane değil yani aylar sonraya da verse zaten bekliyorsun kaybedecek birşeyin yok.
Herkes darlıyor bizi zorla yapın diyorlar

Canım öncelikle bu korku eşinden değil senden kaynaklı olduğu için bunu yenmende sana bağlı korkularımız hepimizin var ama aşırı olunca hayatı zorluyor öncelikle trendyoldan kendine dilatör set al birde kayganlaştırıcı geldikten sonra ilk önce parmağınla kendini sakinleştir afedersin ama okşa gözlerini kapat ve sex yapıp çok keyif aldığını hayal et parmakla korkunu yendikten 20 dk sonra dilatörün 1. Aşamasına bolca kayganlaştırıcı sür kendinede aynı şekilde ve korkmuyorun diyerem yavaşca onu dene zaten kendini serbest bıraktığında ne kadar kolay olduğunu göreceksin ve bunu yaptığına aşırı mutlu olacaksın 2. İçin çok acele etme sakinleştikten ve mutluluğun geçtikten sonra 2. Ye geç ve sırayla yap zaten kızlık zarın bozulduğu için bunları yap kendine yaparken keyifli bir müzik açabilirsin

Acı olacak diye korkuyorsun biliyorum ama biz kadınlar nelere dayanıyoruz 😆 inan regl kadar acılı değil ilk olacağı için seni kandıramam elbet acısı var ama bu kadar abartılı ve sonrasında hissedilecek bir acı değil bir kere yaparsan anlarsın ne kadar kolay olduğunu inşallah dediklerimi dikkate alırsın çünkü bu yöntemle o kadar çok kişi kurtuluyorki hemde en kısa zamanda sen bile şaşırırsın hatta yapınca bana mesaj at mutluluğunu paylaş 🥰

Kız ne acıması, acı yok. Ön sevişmeyi uzun tutacaksınız, kocanda bıtıyor ış. Senın ayrıca doktora gıtmen tabıkı lazım bunun altında ne var dıye. Ama sen kıvama gelıp ıslandıktan sonra acı fln yok zevk almaya bakacaksın o saatten sonra kafanda kurduğun gıbı bı olay değil

Acı olacak diye korkuyorsun biliyorum ama biz kadınlar nelere dayanıyoruz 😆 inan regl kadar acılı değil ilk olacağı için seni kandıramam elbet acısı var ama bu kadar abartılı ve sonrasında hissedilecek bir acı değil bir kere yaparsan anlarsın ne kadar kolay olduğunu inşallah dediklerimi dikkate alırsın çünkü bu yöntemle o kadar çok kişi kurtuluyorki hemde en kısa zamanda sen bile şaşırırsın hatta yapınca bana mesaj at mutluluğunu paylaş 🥰
Çok teşekkür ederim ama inanın ki cesaretim yok bi hap bi ilaç bi sakinleştirici öneriniz yok mu

Back
X