Korkumu nasıl yenebilirim

kbr2121

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2025
21
1
1
20
Kızlar ben 2 yıldır evliyim ve hiç ilişkiye giremedim korkuyorum sadece kızlık zarım yırtıldı devamı olmadı ne yapıcam nasıl yapıcam yardım edin Allah aşkina ilaç ne bileyim bi öneriniz var mı pskolojik ve yenemiyorum doktorlar da geç tarih veriyor sadece kaçıyorum eşimden yardım edin nolur

Kız ne acıması, acı yok. Ön sevişmeyi uzun tutacaksınız, kocanda bıtıyor ış. Senın ayrıca doktora gıtmen tabıkı lazım bunun altında ne var dıye. Ama sen kıvama gelıp ıslandıktan sonra acı fln yok zevk almaya bakacaksın o saatten sonra kafanda kurduğun gıbı bı olay değil
Yapamıyorum işte çok yoruldum ben bunu bildiğim halde yapamıyorum cesaret edemiyorum

Yapamıyorum işte çok yoruldum ben bunu bildiğim halde yapamıyorum cesaret edemiyorum
En kötü ne olabilir? O kıvama bi gelin acırsa bırakırsınız en azından deneyın . Bıraz kendınız oynayın olmazsa vajınanıza önce siz dokunun, orgazm zıhındedır. Zıhnınızde sızı tahrık eden seyler nelerdır konsantre olup yalnız kalın ve dusunun hayal edın, bıraz önce sız kendınızı tanıyın dokunun. Cınsellığı sevmelısınız bukadar korkunc bır sey olsa dunya nufusu boyle olmazdı degıl mı🥰

En kötü ne olabilir? O kıvama bi gelin acırsa bırakırsınız en azından deneyın . Bıraz kendınız oynayın olmazsa vajınanıza önce siz dokunun, orgazm zıhındedır. Zıhnınızde sızı tahrık eden seyler nelerdır konsantre olup yalnız kalın ve dusunun hayal edın, bıraz önce sız kendınızı tanıyın dokunun. Cınsellığı sevmelısınız bukadar korkunc bır sey olsa dunya nufusu boyle olmazdı degıl mı🥰
Haklısınız da işte olmuyor kafam almıyor yapamıyorum çöktüm artık

Hayır parmak da denemeye çalıştım onu da yapamadım
O zaman doktora görün. Belli ki çok ilerlemiş senin ki.
Psikolojik ama.
Kafanda olacak dersen oluyor net bir şekilde.
Ben hep erteledim olmuyor diye diye yıllarımı heba ettim.
Ama bir gün olacak dedim ölüm yok ya ucunda. O gün krem sürdüm ve oldu.
Ya krem sayesinde,ya beynim sayesinde :)

O zaman doktora görün. Belli ki çok ilerlemiş senin ki.
Psikolojik ama.
Kafanda olacak dersen oluyor net bir şekilde.
Ben hep erteledim olmuyor diye diye yıllarımı heba ettim.
Ama bir gün olacak dedim ölüm yok ya ucunda. O gün krem sürdüm ve oldu.
Ya krem sayesinde,ya beynim sayesinde :)
Çok yoruldum kadın doğuma gittim alttan muayene dedi bende korktum tabi doktor da bana kıyamadı galiba sadece baktı asla içine bişey koymadı gözle ışıkla baktı sadece ve yırtık var dedi psikiyatriye git dedi anlamadım hiç bişey

Haklısınız da işte olmuyor kafam almıyor yapamıyorum çöktüm artık
Hem vajinusmus hem de psikolojik destek alın inş en kısa zamanda çözersiniz 2 yıl beklenebilmesi büyük bir şey belli ki artık üstünüzde de yoğun baskı var ama doktora gitmeyi neden dana önceden düşünmediniz? İlk sefer farklı oluyor elbette ama sonrası öyle değil. Kocan seni parmaklarıyla ya da diliyle uyarsın zevk almaya başlarsan zaten kendin istersin

Rahat kalamıyorum işte bırak istemiyorum diyorum izin veremiyorum içine bile girsin o kadar kötü hale geldi durum
e bosan o zaman madem cinsellik istemiyorsun adama yazik degil mi?
bir arastirma paylasmisti kkdan biri, esi evliligin ilk zamanlari vajinusmus olan adamlarda sonraki donemde cinsel bozukluk olma olasiligi daha yuksekmis.
ki oyle cok konu var eskiden ben vajinusmustum simdi esim iktidarsiz diye. yani cidden adama da yazik.
çözümü olmayan bir sey degil, ama iki yilda bir doktora bile gitmemek, erteleyip durmak ese - evlilik birligine yapilan saygisizlik aslinda.
benim evlendigim adamin 2 sene şeyi kalkmasa, utanip doktora gitmese ben boşanirim. Sonucta bunun icin evlenmedim

Çok teşekkür ederim ama inanın ki cesaretim yok bi hap bi ilaç bi sakinleştirici öneriniz yok mu
Hapta ilaçta kremde sizin beyninizde cesaretim yok diyip oturursanız 10 yıl geçsede bu korku bitmez alın deneyin en azından denedim dersiniz ama ben sonuçlarını görünce gerçekten aşırı faydalı olduğunu biliyorum zaten kayganlaştırıcı kullanacağınız için sorun olmayacak ama inanın hap falan olsa psikologlar önerirdi maalesef yok bunu sizin çözmeniz lazım zaten alıp elinize zorla yapacak değilsiniz kontrol sizde istediğiniz kadar ilerleyeceksiniz

Hem vajinusmus hem de psikolojik destek alın inş en kısa zamanda çözersiniz 2 yıl beklenebilmesi büyük bir şey belli ki artık üstünüzde de yoğun baskı var ama doktora gitmeyi neden dana önceden düşünmediniz? İlk sefer farklı oluyor elbette ama sonrası öyle değil. Kocan seni parmaklarıyla ya da diliyle uyarsın zevk almaya başlarsan zaten kendin istersin
Zevk alıyorum ama vajene gireceği zaman kaçıyorum

Aşırı haklısınız bende boşanmak isterim sonuçta çaba yok istek yok tabiki zor bir durum ama ucunda ölüm yok insanın eli kesilince bile acıdan kıvranıp çözüm yolları arıyor hemen yara bandı takıyor ama gördüğüm kadarıyla 2 yıldır hiç uğraşılmamış eşi sabırlı sanırım yazık adama bi dilatör alıp cesaretle kendisi halletse çözülecek aslında

Back
X