- Konu Sahibi askrhpozitif
-
Normal doğum imkanim olursa onu istiyorm canm sezeryan daha kulagima ürkütücü gelir bucak altına yatmak daha korkutuyor beninormal doğum mu yapacaksınız?
bende hep korkarım normal doğumdan.bence epidural doğum en iyisi.
vaktıne daha var canım.şimdiden bunları düşünme.senin heyecanlanman,stres geçirmen bebeğede yansıyordur muhakkak.
Tsk ederim inşallah ccanm benimDusunme ve akışına bırak..
Öyle veya böyle bı şekilde çıkacak o bebek ordan..ben hep böyle duşundum..
Allah yardım ediyor..kotu şeyler duşunup bebegı strese sokma..bi avazda kurtulurdun inşallah..
Milyonlarca yıldır insanlar doğuruyor..korkma hiç..
Tesekkur ederim canim doğumdan sonra o acilari unutuyorsun diyorlar ama bilemiyorum daha ilk hamileligimbi kadının dogumunu hiç izlemedim ama kedimin dogum anında yanındaydım o bile cıyak cıyak abv zor dogurdu, Allah yardımcınız olsun ben daha evli bile değilim de korkuyorum o zmanlar napcam diye
İnşallah gönlünden gecen olur canm bazilarininda normale alip o kadar sancidan sonra sezeryana aliyorlarmis Rabbim hayirlisini nasip etsinBen de ablam dogurdugunda korkmustum. Sezeryan olmustu. Hep normal istedim o yüzden ama zorunlu sezeryan olmak zorunda kaldim. O yüzden kismet bu isler. Nasil dogum yapacagini hic bilemezsin. Simdi ikinciyi normal dogum istiyorum,bakalim kismet .
Esim daha nisanliyken 4 çocuk istiyorum diyordu ben ise hep bi tane dogurum korkuyorum diyordum ki korkumu yenmeden bende hamile kalmak istemiyordum ama Rabbim nasip etti çok şükür bide ilk 2 sene çocuk düşünmüyorum diyordum22 haziranda evlendik 10 ağustosta hamile oldugumu öğrendim :)
Istersen jmkanin varsa doguma hazirlik.kurslari var onlara katil .. benim doktorum bana tavsiye etmisti hem korkunu yenersin demisti hende tecruben artmis olur demisti ..Rabbim size de saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah canm bende öyle teselli ediyordum ama artik ruyalarima falan girmeye başlayınca bu korku beni çok rahatsız etmeye basladi
Eğer bu korku artarsa almayi düşünüyorum canim bende hep korktum Rabbimin nasip etmemesinden ama korunurken büyük Rabbim nasip etti o yüzden korkma canm nasibin önune geçilmiyor hani diyorlar ya nasipten ote koy yok diye gerçekten oyleAllah bebeğinizi sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin
ben ciddi ciddi korkuyorum canım..hamile kalacağım diye ödüm kopuyor
hatta tiksinti gibi birşey de hissediyorum
o dikişler doğum bedensel deformasyon beni ürkütüyor
hamilelikten birkaç ay önce psikologa gidip terapi almayı düşünüyorum
o da Rabbim nasip ederse bebek...belki de hiç olmayacak
böyle düşününce de korkularımdan dolayı üzülüyorum
ben de kardeşimin doğumunda yanındaydım, onun acılarını gördüm
zor bir doğum, ve sonrası kötü geçti
haftalarca irkilerek uyudum
gerçi her doğum yyapan kötü şeyler yaşamıyor ama
gene de kaygılarımı kontrol edemiyorum
istersen sen de destek al
İstanbul da mutlaka vardır canm son aylarimda orada olucm inşallah araştırmak lazim çok TSK ederimIstersen jmkanin varsa doguma hazirlik.kurslari var onlara katil .. benim doktorum bana tavsiye etmisti hem korkunu yenersin demisti hende tecruben artmis olur demisti ..
Ama ben istemedim .. gerek duymadim eger varsa kaldigin yerde oyle seyler bejce katil korkun gecer ..
Eğer bu korku artarsa almayi düşünüyorum canim bende hep korktum Rabbimin nasip etmemesinden ama korunurken büyük Rabbim nasip etti o yüzden korkma canm nasibin önune geçilmiyor hani diyorlar ya nasipten ote koy yok diye gerçekten oyle
Amin canim benim güzel dualarin için çok TSK ederim canm Rabbim sanada nasip etsin inşallah anne olmayiSağol canım benim...
Rabbim kimseye taşıyamayacağı yük vermezmiş.
İnşallah sen de yüreğinde sükunet sağlarsın,
inşallah korkularının yerini kalbini anne olma heyecanı sarar
Darısı da artık benim başıma
o an eminim bütün aciyi siliyordur diye düşünüyorum yoksa kimse dogurmazdi diye dusunuyorumTabi ki zor haklsn normal doğum yapmş biri olarak söylüyorm...
Ama onu ğördüğün ana değer.. son dkya kadar sez. Dedim sonra allah onu uygun görmüs dedim bekledim.17.saat sancı cektm... meleğim geldi..
Hamilelikte normal o zaman bu rüyalar buna sevindim Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etssindogumu bazi kadinlar çok abrtiyor boyle cede herkesde bi fobi olusuyor
insanlar sirf bu yuzden biçak altina yatip sezeryan oluyor çok yazik gerçekten
dogum bi doga olayi, Allah insana ve doguran tum varliklara o beceriyi yetenegi gerekli donanimi herseyi vermis .. bizede dusen zamanini beklemek, onceden insanlar tarlada tek basina dogururmus neden çunku vakdi geldimi bebek çikiyor mudahale olmasada ..
ama sen hastanede dr hemsirelerin arasinda olaacksin, bebegin ve senin için en guvenilir yer orasi dogum esnasinda
ben dogumdan korkmuyorum,3. ye hamileyim ama bende arada oyle ruyalar gorurum, butun hamileleer benzer ruyalar gorur hatta ..
çok tesekkur ederim canim benimkorkma tatlım sen ne ilk nede son dogum yapan kadın olacaksın:)önemli olan senin ve bebeginin sağlıgı bunları hiç düşünme hem bir sorun olursa doktorlar olcak yanında korkma
doğum yapanlar daha çok korkutuyor canm anlatıyorlar anlatıyorlar en son bebeğini kucagina alinca o aciyi Unutuyorsun diyorlarRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Bence doğum yapmış biriyle konuş hata bi kaç kişiyle konuş ki onların da bu yoldan geçtiğini gör anla ..
Rabbim yardimcin olsun Anne oluyorsun sen o kısmı düşün ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?