Babam 56 yaşında ama asla yanımda olmayan ve hep benden nefret ettiğini yüzüme vuran bir adam oysa tanıştığım kişi çok nazik belki de bu yüzden vazgecemiyorumBaban kac yasında ?
Korkunç geçme olasılığı yüksek bir evlilik daha mı yapmak istiyorsunuz?Merhabalar
Ben 7 yil süren korkunç bir evliliği arkamda bıraktım artık ne ailem nede sevdiğim bir adam kalmadı derken karşıma biri çıktı 50 yaşında ben ise 27 (farkındayım çok büyük ama derdim biraz olsun sevilmek hepsi bu ) bana o kadar huzurlu hissettiriyor ki vazgecemiyorum herkes mutsuz olacaksın diyor bana çok özür dilerim cinsel anlamda bile birlikte olamazsın artık olmaz diyorlar
Sizden ricam bana biraz fikir vermeniz
Çevrenizdeki hikayelerden biraz örnek vermeniz öyle kimsesisim ki tek istediğim mutlu olmak bana sarılan bir adam
Düşündüğüm zaman sadece kibar naif çok iyi bir adam olmasiNormalde,kadin olsun erkek olsun, yas farki önemli değil diye düşünürüm ama makul duzeyde olursa.Sizin ki ciddi anlamda cok cok fazla.Sizi ceken sey nedir onu merak ettim.
Hortum..Yağmurdan kaçmışsın, dolu geliyor...
Babam 56 yaşında ama asla yanımda olmayan ve hep benden nefret ettiğini yüzüme vuran bir adam oysa tanıştığım kişi çok nazik belki de bu yüzden vazgecemiyorum
Yahu neredeyse babanla aynı yasta nasıl koynuna alacaksın hic mi tiksinmeyeceksinBabam 56 yaşında ama asla yanımda olmayan ve hep benden nefret ettiğini yüzüme vuran bir adam oysa tanıştığım kişi çok nazik belki de bu yüzden vazgecemiyorum
Bundan korkuyorum işte ama vazgecemiyorum belki de sadece sevgi arıyorumKorkunç geçme olasılığı yüksek bir evlilik daha mı yapmak istiyorsunuz?
Baba figürünün eksikliğini dolduruyorsun bana göre. Aşk değil şefkatten vazgeçemiyorsun.Babam 56 yaşında ama asla yanımda olmayan ve hep benden nefret ettiğini yüzüme vuran bir adam oysa tanıştığım kişi çok nazik belki de bu yüzden vazgecemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?