- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.722
- 123
- 37
Tamam işte, madem bu kadar huzurlu hissettiriyor arkadaş olun, baba kız olun.Babam 56 yaşında ama asla yanımda olmayan ve hep benden nefret ettiğini yüzüme vuran bir adam oysa tanıştığım kişi çok nazik belki de bu yüzden vazgecemiyorum
Anlıyorum ama saglikli bir iliski icin bunlar yeterli olmuyor malesef.Yani babaniz yasinda bir adamla sirf kibar ve anlayisli diye nereye kadar bir iliski surdurebilirsiniz ki?Bence su an bosluktasiniz ve bu yuzden saglikli dusunemiyorsunuz.Düşündüğüm zaman sadece kibar naif çok iyi bir adam olmasi
Acele değil benimki sadece çevredeki kimse bana değerli olduğunu sevildigimi hissettirmedi hep bir çıkar ilişkisi vardı çevremdeYahu neredeyse babanla aynı yasta nasıl koynuna alacaksın hic mi tiksinmeyeceksin
Bir baba gibi sev bir abi gibi sev ok ama eş sevgili vs olamaz daha cok gencsin yasıtın veya yasına göre biri illaki bulursun ne bu acele
Merhabalar
Ben 7 yil süren korkunç bir evliliği arkamda bıraktım artık ne ailem nede sevdiğim bir adam kalmadı derken karşıma biri çıktı 50 yaşında ben ise 27 (farkındayım çok büyük ama derdim biraz olsun sevilmek hepsi bu ) bana o kadar huzurlu hissettiriyor ki vazgecemiyorum herkes mutsuz olacaksın diyor bana çok özür dilerim cinsel anlamda bile birlikte olamazsın artık olmaz diyorlar
Sizden ricam bana biraz fikir vermeniz
Çevrenizdeki hikayelerden biraz örnek vermeniz öyle kimsesisim ki tek istediğim mutlu olmak bana sarılan bir adam
Hatayı ikinci bir hatayla telafi edemezsiniz eğer bunu yaparsanız yine üzülürsünüz . Bu mutluluk sadece flimlerde olurMerhabalar
Ben 7 yil süren korkunç bir evliliği arkamda bıraktım artık ne ailem nede sevdiğim bir adam kalmadı derken karşıma biri çıktı 50 yaşında ben ise 27 (farkındayım çok büyük ama derdim biraz olsun sevilmek hepsi bu ) bana o kadar huzurlu hissettiriyor ki vazgecemiyorum herkes mutsuz olacaksın diyor bana çok özür dilerim cinsel anlamda bile birlikte olamazsın artık olmaz diyorlar
Sizden ricam bana biraz fikir vermeniz
Çevrenizdeki hikayelerden biraz örnek vermeniz öyle kimsesisim ki tek istediğim mutlu olmak bana sarılan bir adam
O sevgiyi yanlış yerlerde arıyorsunuz ama.Bundan korkuyorum işte ama vazgecemiyorum belki de sadece sevgi arıyorum
Bu sebeple sizlerden yardım istedim biraz olsun kendi icimi soğutmak istedimAnlıyorum ama saglikli bir iliski icin bunlar yeterli olmuyor malesef.Yani babaniz yasinda bir adamla sirf kibar ve anlayisli diye nereye kadar bir iliski surdurebilirsiniz ki?Bence su an bosluktasiniz ve bu yuzden saglikli dusunemiyorsunuz.
Valla amcamın yaptıgıda cıkar ilişkisiAcele değil benimki sadece çevredeki kimse bana değerli olduğunu sevildigimi hissettirmedi hep bir çıkar ilişkisi vardı çevremde
Sen bu adamın naif kibar olduğuna ne bakıyorsun tabii bulmuş çıtır hatunu elbette kibar olacak seni böyle etkilemişDüşündüğüm zaman sadece kibar naif çok iyi bir adam olmasi
Sence bu ilişkide çıkar ilişkisi yok mu? Ve çıkarı olan kişi kim?Acele değil benimki sadece çevredeki kimse bana değerli olduğunu sevildigimi hissettirmedi hep bir çıkar ilişkisi vardı çevremde
Yapmayin lutfen.Ayrica su anda kibar ve iyi davranmasi iyi bir insan oldugu anlamina da gelmiyor bana gore.Belki dediginiz gibi cok iyi bir insandir ama biraz supheci yaklasmak gerekiyor bu durumlarda.Cunku karsinizdaki adamda yas farkinin gayet bilincinde ve bana kalirsa 50 yasindaki bir adamin 27 yasindaki genc bir kadinla flortlesmesi hos degil.Bu sebeple sizlerden yardım istedim biraz olsun kendi icimi soğutmak istedim
AnlattımSen bu adamın naif kibar olduğuna ne bakıyorsun tabii bulmuş çıtır hatunu elbette kibar olacak seni böyle etkilemiş
Sen anlatmışsındır babam böyle eski eşim şöyle kötü tabikide farklı davranacak inanma derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?