Korkunç bir evlilik sonrası sığındığım liman ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi xci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Babam 56 yaşında ama asla yanımda olmayan ve hep benden nefret ettiğini yüzüme vuran bir adam oysa tanıştığım kişi çok nazik belki de bu yüzden vazgecemiyorum
Tamam işte, madem bu kadar huzurlu hissettiriyor arkadaş olun, baba kız olun.

Yahu neredeyse babanla aynı yasta nasıl koynuna alacaksın hic mi tiksinmeyeceksin
Bir baba gibi sev bir abi gibi sev ok ama eş sevgili vs olamaz daha cok gencsin yasıtın veya yasına göre biri illaki bulursun ne bu acele
Acele değil benimki sadece çevredeki kimse bana değerli olduğunu sevildigimi hissettirmedi hep bir çıkar ilişkisi vardı çevremde

Babam 60, ben ise yakında 37 yaşında olacağim. Yaş farkı aynı. Söyleyebileceğim bukadar.

Hatayı ikinci bir hatayla telafi edemezsiniz eğer bunu yaparsanız yine üzülürsünüz . Bu mutluluk sadece flimlerde olur

Anlıyorum ama saglikli bir iliski icin bunlar yeterli olmuyor malesef.Yani babaniz yasinda bir adamla sirf kibar ve anlayisli diye nereye kadar bir iliski surdurebilirsiniz ki?Bence su an bosluktasiniz ve bu yuzden saglikli dusunemiyorsunuz.
Bu sebeple sizlerden yardım istedim biraz olsun kendi icimi soğutmak istedim

Acele değil benimki sadece çevredeki kimse bana değerli olduğunu sevildigimi hissettirmedi hep bir çıkar ilişkisi vardı çevremde
Valla amcamın yaptıgıda cıkar ilişkisi
Senin gözün belliki baglanmıs ama 50 yasındaki adam sana gelene kadar yasına uygun elli kişi bulmustu neden sen onuda bi düşün

Düşündüğüm zaman sadece kibar naif çok iyi bir adam olmasi
Sen bu adamın naif kibar olduğuna ne bakıyorsun tabii bulmuş çıtır hatunu elbette kibar olacak seni böyle etkilemiş
Sen anlatmışsındır babam böyle eski eşim şöyle kötü tabikide farklı davranacak inanma derim

Bu sebeple sizlerden yardım istedim biraz olsun kendi icimi soğutmak istedim
Yapmayin lutfen.Ayrica su anda kibar ve iyi davranmasi iyi bir insan oldugu anlamina da gelmiyor bana gore.Belki dediginiz gibi cok iyi bir insandir ama biraz supheci yaklasmak gerekiyor bu durumlarda.Cunku karsinizdaki adamda yas farkinin gayet bilincinde ve bana kalirsa 50 yasindaki bir adamin 27 yasindaki genc bir kadinla flortlesmesi hos degil.

Adam ununu elemiş eleğini asmış.
Artık daha ağır başlı olması normal değil mi?
Uygun yaşlarda da iyi insanlar var sadece biraz zaman, biraz sabır..

Boşanmadan sonra size ilk kibar davranan, değerli hissettiren adama sığınmışsınız. Aklı olan kimse bu evliliği onaylamaz. 10 sene sonra ne olacak? 50 ile 60 yaş arasında insan ne kadar değişiyor. Siz 37 yaşında gencecik kadın yanınızda 60 yaşında dede.

Amca sende de ne özgüven varmış. Bu nedir ya çocuğu yaşındaki insanla

Anlattım

At başından edep haya olsa senin gibi boşluğa düşmüş ilgiye aç bir bayana sırtlan gibi yapışmaz bi abi gibi kollar şevkat gösterirdi çok iyi bi adam olsa . Şuan sizin boşluğunuzdan faydalanıyor kendinizi bitirmeyin evlensen kibar naif adam gider yerine kıskanç sürekli sizi gözü dışarda olmayla itham eden bir adam gelir kendi bi yerden sonra karşılayamıcak çünkü

Hayatım yaş farkı beş olur sekiz olur on olur hadi Bilemedin 12, 15 olurda.., Bu biraz hepten fazla değil mi ??adam bildiğin baban yaşında .. atalarımız davul bile dengi dengine demiş ne güzel demişler ... Peki adamın senin içine sinen tarafları neler birazcık ondan bahseder mısın? Bu yaş mevzusunu görmemen için baya bir fevkalade insan olması gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…