Yanlız olduğunu söyledi ona eskisi gibi hissetriedimi söyledi bende aradığım huzuru bulduğumu zannettimYapmayin lutfen.Ayrica su anda kibar ve iyi davranmasi iyi bir insan oldugu anlamina da gelmiyor bana gore.Belki dediginiz gibi cok iyi bir insandir ama biraz supheci yaklasmak gerekiyor bu durumlarda.Cunku karsinizdaki adamda yas farkinin gayet bilincinde ve bana kalirsa 50 yasindaki bir adamin 27 yasindaki genc bir kadinla flortlesmesi hos degil.
Babam 56 yaşında ama asla yanımda olmayan ve hep benden nefret ettiğini yüzüme vuran bir adam oysa tanıştığım kişi çok nazik belki de bu yüzden vazgecemiyorum
Valla kusura bakmayın şimdi herkes köprüyü geçene kadar sakin naif kibar oluyor !!! Aklını başına al her gördüğün sakallı deden değil her naif kişi de adam değil !Düşündüğüm zaman sadece kibar naif çok iyi bir adam olmasi
Evet bu durumdayım şu anSizde suç yok,sizi sevgisiz büyüten,bırakan ailenizde suç var.Çok kızıyorum bu tür ailelere.Madem sevgi veremeyecekler ne diye çocuk sahibi olurlar anlamam.İnsan sevgisiz kalınca en küçük sevgi kırıntısına tutunmaya çalışır.
Yanlız olduğunu söyledi ona eskisi gibi hissetriedimi söyledi bende aradığım huzuru bulduğumu zannettim
[/QUOTE
İnanma arkasim.Yalnizsa kendi dengi birini bulsun.İlla genc bir insanla mi geciyormus yalnizligi.Siz nerede nasil tanistiniz bu kisiyle?
Acele değil benimki sadece çevredeki kimse bana değerli olduğunu sevildigimi hissettirmedi hep bir çıkar ilişkisi vardı çevremde
Ama bu adamın size gösterdiğinin gerçek sevgi olduğunu düşünmüyorum,bu adama tutunmak yerine Allah'a sığının,daha iyi hissettirecektirEvet bu durumdayım şu an
16 yaşında kızı var
Çocuğu varsa bile senin yaşındadır
Diğeri sadece cinsel anlamda takılmak isterken evlenmek istedi huzuru sevgiyi hissettirdi evlenmek istedi evet diyemedim ama vazgeçemedim desenden bu amcadan daha fazla çıkarı kimin olabilir ki?
Kesinlikle katılıyorum sen gencecik kadınsın .. Bence bu adamın üstü kapalı şöyle bir ağzını ara bakalım !! senden önce görüştüğü kadınlar kaç yaşlarındaymış.. muhtemelen sana gelene kadar görüştüğü kadınlar da ufaktır.. bundan emin ol .. canım benim bunlarda belli bi yaştan sonra sapıtma olabiliyor... Senin gibi sevgiye muhtaç genç kadınların peşinde gezmeye başlıyorlar .. Kendini genç hissedecek yani anlayacağın ,, Kırkından sonra azanı teneşir paklar demiş atalarımız.. !!Yahu neredeyse babanla aynı yasta nasıl koynuna alacaksın hic mi tiksinmeyeceksin
Bir baba gibi sev bir abi gibi sev ok ama eş sevgili vs olamaz daha cok gencsin yasıtın veya yasına göre biri illaki bulursun ne bu acele
Diğeri sadece cinsel anlamda takılmak isterken evlenmek istedi huzuru sevgiyi hissettirdi evlenmek istedi evet diyemedim ama vazgeçemedim de
Yok artıkArkadaslar denilebilecek herseyi soylemisler,yorumlara katiliyorum. Bu naif ve kibar beyi bir teste tabi tutun bakalim, uzun mesakkatli bir tedavi gerektiren hastaliginiz oldugunu soyleyin veya fevri davranin, maddi bir borca sokun gibi o kibar bey ne yapacak acaba?En az 1 yil iyisiyle kotusuyle hayati paylastiginiz akraniniz olan kisiyle evliligi dusunun derim.
Hayır safkito gitmiş bide eski eşini babasını kötülemiş adam tabi ordan yürümüş kızı olacak yastaki kadınaKesinlikle katılıyorum sen gencecik kadınsın .. Bence bu adamın üstü kapalı şöyle bir ağzını ara bakalım !! senden önce görüştüğü kadınlar kaç yaşlarındaymış.. muhtemelen sana gelene kadar görüştüğü kadınlar da ufaktır.. bundan emin ol .. canım benim bunlarda belli bi yaştan sonra sapıtma olabiliyor... Senin gibi sevgiye muhtaç genç kadınların peşinde gezmeye başlıyorlar .. Kendini genç hissedecek yani anlayacağın ,, Kırkından sonra azanı teneşir paklar demiş atalarımız.. !!
Sorumluluk almasi gerektiginde bu bey hala kibar,iyi niyetli ve sevgi dolu olacak mi, onu anlamanin yolu maalesef bu. Arkasina bakmadan kacacaktir.Yok artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?