Korkunç bir evlilik sonrası sığındığım liman ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi xci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yanlız olduğunu söyledi ona eskisi gibi hissetriedimi söyledi bende aradığım huzuru bulduğumu zannettim

Siz hayat arkadaşı yerine babanızın yerine koyabilecek birini arıyorsunuz o da çıtır bir sevgili.sizce normal mi? Babanız yerine koyun ama asla es yerine koymayın.siz dogdugunuzda o 23 yaşındaydı kusura bakmayın ama bana böyle ilişkilerde adama sapık gözüyle bakıyorum.

Sizde suç yok,sizi sevgisiz büyüten,bırakan ailenizde suç var.Çok kızıyorum bu tür ailelere.Madem sevgi veremeyecekler ne diye çocuk sahibi olurlar anlamam.İnsan sevgisiz kalınca en küçük sevgi kırıntısına tutunmaya çalışır.

Evet bu durumdayım şu an

Arkadaslar denilebilecek herseyi soylemisler,yorumlara katiliyorum. Bu naif ve kibar beyi bir teste tabi tutun bakalim, uzun mesakkatli bir tedavi gerektiren hastaliginiz oldugunu soyleyin veya fevri davranin, maddi bir borca sokun gibi o kibar bey ne yapacak acaba?En az 1 yil iyisiyle kotusuyle hayati paylastiginiz akraniniz olan kisiyle evliligi dusunun derim.

Yahu neredeyse babanla aynı yasta nasıl koynuna alacaksın hic mi tiksinmeyeceksin
Bir baba gibi sev bir abi gibi sev ok ama eş sevgili vs olamaz daha cok gencsin yasıtın veya yasına göre biri illaki bulursun ne bu acele
Kesinlikle katılıyorum sen gencecik kadınsın .. Bence bu adamın üstü kapalı şöyle bir ağzını ara bakalım !! senden önce görüştüğü kadınlar kaç yaşlarındaymış.. muhtemelen sana gelene kadar görüştüğü kadınlar da ufaktır.. bundan emin ol .. canım benim bunlarda belli bi yaştan sonra sapıtma olabiliyor... Senin gibi sevgiye muhtaç genç kadınların peşinde gezmeye başlıyorlar .. Kendini genç hissedecek yani anlayacağın ,, Kırkından sonra azanı teneşir paklar demiş atalarımız.. !!

Yok artık

Hayır safkito gitmiş bide eski eşini babasını kötülemiş adam tabi ordan yürümüş kızı olacak yastaki kadına

Bi de bu tarz yaşlı kurtlar !!! Senin gibi genç kadınları elde etmeleriyle çevreye karşı övünür hava atarlar .. emin olabilirsin hatta kadının ne kadar yaşı küçükse o kadar çok övünürler ..!!! Sana tavsiyem def et gitsin.. gencecik kadınsın ona mı kaldın ..!!! Sakın beni kim ne yapsın gibi düşüncelere bürünme.Eğer böyle düşünüyorsan bu Önceki evliliğinden kalan bi travmadır...gerekirse psikolojik destek al.,, Ama bu amcayı da gönder gitsin !!..İlerde çok pişman olursun bak.. !!

Erkekler geç olgunlasir diyorlar toplum genellemecileri. Buradan yola çıkarak sizin yaş farkiniz iyidir belki. Ne kadar büyük o kadar olgunlasmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…