Korkunç bir yalnızlık

Kahve yapın kendinize kitap falan okuyun.Şöyle film falan araştırın liste yapın vakit buldukça izleyin.Değişik yemekler aparatifler deneyin.Meditasyon iyi gelebilir.Yanlızlık bir nimet bence

:) yalnızlık 30 yıllık değilde şöyle ayda bir iki gün olunca güzel :)

Çok güzel bir öneri. Konu sahibi dikkate alın lütfen. Bence kedi iyi bir başlangıc olabilir =)

Evet günlerdir bunu düşünüyorum. Sanırım bunu yapacagım. Siz bakıyor musunuz peki. Hastalık döneminde bana bir şey olursa kediyi bırakacak yerim yok da

Evet günlerdir bunu düşünüyorum. Sanırım bunu yapacagım. Siz bakıyor musunuz peki. Hastalık döneminde bana bir şey olursa kediyi bırakacak yerim yok da
Evlenince düzeni değişmesin diye annemle devam etti kedim. Yani evi değişmedi ben onlardan ayrıldım
Şu an yaşlı bir kedicik. Karantinadan dolayı göremiyorum ama normalde sık sık gider görürdük.
Tatile gittiğimizde ailece teyzemlere emanet ederdik. Şimdi ailem bana emanet edip gidiyor.
Kediler düzen sevdiklerinden anahtarınızı güvenilir bir komşuya bıraksanız günde bir kere suyu maması ve kumuna baksa bir hafta idare eder. Bırakacak kimseniz yoksa belli ücret karşılığında veterinerlerde otel hizmeti de oluyor.

e bız varız ya askolsun :)

yanında kalabalık olanlarınkı de umarım gercek kalabalıktır
tamamen dogal surecte sans eserı tanısılmıs kısılerın varlıgı buyuk katkı saglamıyor bır orduya da sahıp olsak netıce de her zaman yalnızız :)

canınız ne zaman konusmak ısterse bu kadar yakınız aslında
netflıx var mı ? fılm dızı onerılerı yapalım mesela ızleyelım bırlıkte ?

En güzel dost hayvanlar gerisi hikaye
aynen oyle
bır hayvanı sevınce omurluk bır sevgı gorecegınızı bılırsınız
ama bır ınsanı sevınce sıze ne yapacagı bellı olmaz
bende hayvanları daha cok severım ve guvenırım kesınlıkle en ıyı dost onlar

Merhaba yalnızlık seçilmiş bir yalnızlık değilse insanın canını sıkıyor anlıyorum sizi. Kimimiz kendisiyle vakit geçirmeyi sever kimimiz ise daha sosyaldir. Ben yaşım ilerledikçe ikisini de sevmeye başladım, duruldum artık. Yerine göre hepsine ihtiyaç duyuyoruz. Arkadaşınız tüp bebek tedavisi görüyormuş anlıyorum bu durumda dert yanamamanizi. Benimde cook yakın arkadaşım uzak bir şehre taşındı. Eşiyle de bazı sıkıntıları oluyor kimi zaman. Bunu bile bile sürekli bir paylaşım icinde olamiyorum onunla. Cani sıkkındır belki ya da ailesini özlemiştir diye diye içimde tutmayı öğrenmişim baktim ki:) arkadaşlarımla arttık genel olarak komikli paylaşımlar yapmaya calisiyorum:) yani şunu gördüm ki illa dertlenmeye dertlesmeye gerek yok.
Ve bazen insanın çevresi dolu olsa da yalnız kalabiliyor. Hayat böyle bir yer. Bazen herkes senle olsa da bir kişinin yokluğu çok ağır geliyor .
Anneniz çok oneml i mesela bence. Acaba size soğuk olmasının sebeplerini biliyor musunuz? daha açık sorabilirsiniz belki yüzleşmek iyi gelir. Bir de şu aşamada uzaktan terapi alabilirsiniz belki fiyatları daha uygundur.

Kadınlar kulübünün bu taŕafini seviyorum. Her zaman paylaşabiliyorsunuz herseyi.
Kedi fikri bence de sahane.
Ayrıca bende varım..zevkle dinlerim her zaman.
Son olarak ne ince insansiniz arkadaşınızın moralini düşünüyosunuz

Arkadaşın dediği gibi bu sitenin derdine herkesin biseyler önermesi çok güzel.. Bende yanlızım yaşadığım şehirde seni anlıyorum yanlızlik zor hemde çok zor. Mesaj at bana dinlerim seni konuşuruz dertlesiriz. Benimde ihtiyacım var dertleşmeye..

Soğukluğun belirli bir sebebi yok yada bilmiyorum.
30 yaşındayım bugün şu oldu okuldu şu işyerinde bu oldu muhabbetimiz hiç olmadı bundan sonra da hiç olmuyor.

Öyle bir yazdın ki ...beni ara cidden tam işten çıkarken başlarız konuşmaya düşün eve gidene kadar...ben zaten gün boyu teldeyim ..Sende gel...

Soğukluğun belirli bir sebebi yok yada bilmiyorum.
30 yaşındayım bugün şu oldu okuldu şu işyerinde bu oldu muhabbetimiz hiç olmadı bundan sonra da hiç olmuyor.
Anladim tabi biz bilmediğimiz bir ilişki için yorum yapıyoruz siz tam merkezindesiniz. Zaten anne bile olsa tek taraflı yürümüyor hiçbir ilişki. Arkadaşınızı düşünmeniz güzel o zaman dertlesmeyin ama arayın yine de konuşun. Hayattan , dünyadan izlediğiniz bir videodan vs.. o da size karşı böyle inceyse zaten ve gerçek bir arkadaşsa paylaşır yalnızlığınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…