- 1 Ekim 2019
- 1.160
- 1.266
- 53
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
Kahve yapın kendinize kitap falan okuyun.Şöyle film falan araştırın liste yapın vakit buldukça izleyin.Değişik yemekler aparatifler deneyin.Meditasyon iyi gelebilir.Yanlızlık bir nimet bence
Çok güzel bir öneri. Konu sahibi dikkate alın lütfen. Bence kedi iyi bir başlangıc olabilir =)Pati dostu edinmeyi neden düşünmüyorsunuz? Kedi veya köpekten iyi dost olmaz. Gelir yanına yatar geceleri, ağladın mı koşar yatar kucağına, konuşmaksa dinler. Güzel bir kedi sahiplenin can yoldaşı planın size de
Pati dostu edinmeyi neden düşünmüyorsunuz? Kedi veya köpekten iyi dost olmaz. Gelir yanına yatar geceleri, ağladın mı koşar yatar kucağına, konuşmaksa dinler. Güzel bir kedi sahiplenin can yoldaşı planın size de
Evlenince düzeni değişmesin diye annemle devam etti kedim. Yani evi değişmedi ben onlardan ayrıldımEvet günlerdir bunu düşünüyorum. Sanırım bunu yapacagım. Siz bakıyor musunuz peki. Hastalık döneminde bana bir şey olursa kediyi bırakacak yerim yok da
e bız varız ya askolsun :)Yine geldim eve içime bir yumru oturdu. Bir haftadır hastalık durumları ülke gündemi işyerinde zor günler geçiriyoruz. Mesai arkadasım önce sevgilisini sonra kardeşini aradı anlattı sohbet muhabbet düşen yüzü geçti gitti. Allah daha iyi etsin.
Mesai sonuna kadar kendimi tuttum eve geldim elime telefonu aldım kuzen abi yeğen anne baba kimse yok arayacak. Bir tanecik arkadasım var tüp bebek tedavisi görüyor moralini bozmak istemedim.
Napsam ne etsem bilmiyorum çocukluğumdan beri yalnızım idare ettim çünkü herkesi benim gibi sanardım. Çok eksikliğini hissediyorum çok mutsuzum. Geçer mi ki bu yalnızlık hissi. Zamanında bu yalnızlık nedeniyle çok yanlış tercihler yapmışım ç
6 ay sırf bu yalnızlık için terapi yardımı aldım ama param bitti gidemedim artık.
aynen oyleEn güzel dost hayvanlar gerisi hikaye
Kadınlar kulübünün bu taŕafini seviyorum. Her zaman paylaşabiliyorsunuz herseyi.Yine geldim eve içime bir yumru oturdu. Bir haftadır hastalık durumları ülke gündemi işyerinde zor günler geçiriyoruz. Mesai arkadasım önce sevgilisini sonra kardeşini aradı anlattı sohbet muhabbet düşen yüzü geçti gitti. Allah daha iyi etsin.
Mesai sonuna kadar kendimi tuttum eve geldim elime telefonu aldım kuzen abi yeğen anne baba kimse yok arayacak. Bir tanecik arkadasım var tüp bebek tedavisi görüyor moralini bozmak istemedim.
Napsam ne etsem bilmiyorum çocukluğumdan beri yalnızım idare ettim çünkü herkesi benim gibi sanardım. Çok eksikliğini hissediyorum çok mutsuzum. Geçer mi ki bu yalnızlık hissi. Zamanında bu yalnızlık nedeniyle çok yanlış tercihler yapmışım ç
6 ay sırf bu yalnızlık için terapi yardımı aldım ama param bitti gidemedim artık.
Arkadaşın dediği gibi bu sitenin derdine herkesin biseyler önermesi çok güzel.. Bende yanlızım yaşadığım şehirde seni anlıyorum yanlızlik zor hemde çok zor. Mesaj at bana dinlerim seni konuşuruz dertlesiriz. Benimde ihtiyacım var dertleşmeye..Yine geldim eve içime bir yumru oturdu. Bir haftadır hastalık durumları ülke gündemi işyerinde zor günler geçiriyoruz. Mesai arkadasım önce sevgilisini sonra kardeşini aradı anlattı sohbet muhabbet düşen yüzü geçti gitti. Allah daha iyi etsin.
Merhaba yalnızlık seçilmiş bir yalnızlık değilse insanın canını sıkıyor anlıyorum sizi. Kimimiz kendisiyle vakit geçirmeyi sever kimimiz ise daha sosyaldir. Ben yaşım ilerledikçe ikisini de sevmeye başladım, duruldum artık. Yerine göre hepsine ihtiyaç duyuyoruz. Arkadaşınız tüp bebek tedavisi görüyormuş anlıyorum bu durumda dert yanamamanizi. Benimde cook yakın arkadaşım uzak bir şehre taşındı. Eşiyle de bazı sıkıntıları oluyor kimi zaman. Bunu bile bile sürekli bir paylaşım icinde olamiyorum onunla. Cani sıkkındır belki ya da ailesini özlemiştir diye diye içimde tutmayı öğrenmişim baktim ki:) arkadaşlarımla arttık genel olarak komikli paylaşımlar yapmaya calisiyorum:) yani şunu gördüm ki illa dertlenmeye dertlesmeye gerek yok.
Ve bazen insanın çevresi dolu olsa da yalnız kalabiliyor. Hayat böyle bir yer. Bazen herkes senle olsa da bir kişinin yokluğu çok ağır geliyor .
Anneniz çok oneml i mesela bence. Acaba size soğuk olmasının sebeplerini biliyor musunuz? daha açık sorabilirsiniz belki yüzleşmek iyi gelir. Bir de şu aşamada uzaktan terapi alabilirsiniz belki fiyatları daha uygundur.
Anladim tabi biz bilmediğimiz bir ilişki için yorum yapıyoruz siz tam merkezindesiniz. Zaten anne bile olsa tek taraflı yürümüyor hiçbir ilişki. Arkadaşınızı düşünmeniz güzel o zaman dertlesmeyin ama arayın yine de konuşun. Hayattan , dünyadan izlediğiniz bir videodan vs.. o da size karşı böyle inceyse zaten ve gerçek bir arkadaşsa paylaşır yalnızlığınızı.Soğukluğun belirli bir sebebi yok yada bilmiyorum.
30 yaşındayım bugün şu oldu okuldu şu işyerinde bu oldu muhabbetimiz hiç olmadı bundan sonra da hiç olmuyor.
Öyle bir yazdın ki ...beni ara cidden tam işten çıkarken başlarız konuşmaya düşün eve gidene kadar...ben zaten gün boyu teldeyim ..Sende gel...
Öyle çok dert dinleyemiyorum ,bende boşveriyorum sende ver ...bir kere geldik hayata dimi yani...Teşekkür ederim darlamayayım hiç sizi de
:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?