Korkup kaçırmak istemiyorum

Olay gerçekten cinsellik değil. Objektif konuşuyorum. Otelde kalmadığım zamanlar da oluyor. Kaldı ki yaşadığı şehirde de bulabilecek kalibrede biri

Evet biraz aceleci davrandım. Bir an önce tanımak istediğim için hiçbir şey gözüme batmadı. Ama ne yapabilirim? Uzak mesafe karşılıklı fedakarlık yapmadan yürümez diye düşündüm.

Evli değil bu arada kızlar eminim

evlilik istiyorsanız niyeti evlilik olan bi adamla beraber olmanız lazım başka planları var haklı olarak siz önceliği değilsiniz buna göre hareket edin 4 aylık kısa bı süre bide yanı

Tamam olay cinsellik değilse kalmayın beraber otelde, biraz da öyle gözlemleyin. Evlilik düşünüyorsan bu devirde uzak mesafe hem de sorunca bilmiyorum diyen adamla ancak zaman kaybı olur.

ay 37 yaşında adam da uzak mesafe ilişkii yapmasın ya bi zahmet. oyle uzaktan uzağa zor o işler. ilişki beraber başlar sonra belli süre ayrı yaşanılır anlarım da, boyle tamamen uzaktan, yok aktif sevgililik falan, cok zor. hiç sağlıklı gelmiyor kulağa yazdıklarınız.

Eski sevgilimle uzak mesafe ilişkimiz vardı. İlk buluşmamızda baş başa kaldığımız çok zaman olmuştu.

Bu buluşmadan bir zaman sonra tekrar buluşmayı konuşurken baş başa kalamayıp kafe, lokanta gibi yerlerde görüşebileceğimizi anlayınca gelmek istememişti, buna o zaman çok kırılmıştım.

Buna birileri " ee o kadar uzun yoldan gelip rahatça öpüş kokuş olmayacaksa neden o yolu çeksin" diyebilir. Ama yüz yüze görüşmenin yeri apayrı oluyor, sırf o yüzden gelmek istememesine o zaman aşırı üzülmüştüm.

Olay gerçekten cinsellik değil. Objektif konuşuyorum. Otelde kalmadığım zamanlar da oluyor. Kaldı ki yaşadığı şehirde de bulabilecek kalibrede biri
Yakalanmamak bilinmemek için yaşadığı şehirde yapmıyor olamaz mı? Sosyal medyadan hem de 4 aydır tanıdığınız biri için duygusal yatırım vs fazla hızlı gitmiyor musunuz? Evli olmadığından nasıl eminsiniz, sistemden mi baktınız? 7 senelik nişanlı dediği karısı olmasın? Korkutup kaçırmak istemiyorum diye bir şey yok, baştan niyetinizi söyleyeceksiniz ve işine geliyorsa diyeceksiniz. Benim niyetim evlilik, birbirimizi bu yönde tanıyıp değerlendireceksek devam edelim diyin. Kaçarsa da sizin için hayırlısı olur zaten.

Yalnız bana kağıt üstünde evliyiz, çocuk için aynı evdeyiz kokusu gelmedi değil.

Ciddi ve istekli erkek 1km öteden belli olur. Anlattıklarını baz alıyorum. Senin anlatımına göre bu kişi seninle evlenmeyecek. Buna emin olabilirsin. Aklında evlilik varsa abla tavsiyesi o kişi zaman kaybı. Onunla zaman kaybediyorsun. Evlenecek olan erkek bunu hissettiriyor. Konuşulmaması normal değil. Evlilik için illa ki plan yapılırdı. Sen şurda yaşa ben geleyim aynı eve geçelim vs gibi ileriye dönük senle ilgili hiçbir planı yok.

Zamanın değerliyse ayrıl.

Arkadaşlar çok ama çok doğru konuya parmak basmış.

Aynı şehirde değilsiniz. Masrafları sen mi karşılıyorsun? Erkek hepsini karşılamalı bence ya da o gelmeli. Neden otelde kalıyorsunuz? Ben dinci biri değilim. İnsanlar hemen linçliyor beni. Ben kadın haklarını savunuyorum kuzum sen neden elin herifiyle otelde kalıyorsun? 4 ay gibi bir sürede nasıl tanıdın inandın da otelde kaldın hangi aşk bu hangi güven. Kazık kadar herif 37 yaşında ev bark kuramamış daha otellerde kız mı düşürüyor diye içinden geçmedi mi hiç mi akıl edemiyorsunuz delireceğim yaa. Bu kişi üniversite öğrencisi değil kazık kadar adam ya. Saçımı başımı yolacağım bu kızların mantıksızlığı beni yiyip bitirecek.

Arkadaşlar yazmış çok çok çok özür dilerim ama bugün esc gitse paralı seksini yapsa bence kafadan zaten 5000 binlik olur. adam kadınların duygusal boşluklarını kullanıyor yatıp kalkıyor adı da sevgililik oluyor.

ee ciddi düşünüyor musun diye soruyorsun; bilmiyorum... Neyi bilmiyon uşağım yaşın 37 neyi bilmiyon.

Aklınızı başınıza alın. Erkekler sosyal medyadan kız düşürüp düşürüp evlilik umudunu hissedip kullanıyor.

40 yaşına dayanmış adamın daha hayat düzeni kuramaması benim de dikkatimi çekmişti.

40 yaş birinin belli bir birikimi, malı mülkü ve düzenli bir işi olmalı.

Ya evet. erkekler çok tilki. Kadınları tanıdılar. Duygusal boşluklarının farkındalar. İlişkinin adı yok. Duygu yok. Suyuna gitmek var. Kızın suyuna gidiyor. Duygusal ihtiyaçlarını karşılıyor. Ah canım vah canım. Arayıp sorunca sevgili mi olmuş oluyorsunuz? Yatıp kalkmak sevgililik mi? Yoo değil. İlişkide o derinlik yok gelişmemiş. O güven yok. O his yok. İleriye dair olan yok. Aileye dahil etmek yok. Arkadaşlarla tanıştırmak yok. Ne bileyim o yaşta adamların bir evi olmalı. düzeni olmalı. Planı olmalı. Evlilik düşünmeyen herif ne demeye sosyal medyadan kız düşürüp de oyalıyor? Evlilik düşünmüyorsa bu ilişkinin amacı ne? Otel odalarında sevişip sevişip eve dönüp telefonda boş boş konuşmak mı? Sabah günaydın akşam iyi geceler. Bunu yapay zekayla da yaparsın.

Akıllı kadınsın

Ben evlenmek istemeyeyim diye zamanında biri bana evlendim boşandım çocuğum var çok ciddi nafaka veriyorum falan diye sallamıştı. Hatta o sırada benden habersiz şehir dışında başka bir kadınla görüşüyormuş o kadın ve çocuğunu da eski eşim ve kızım diye göstermişti
Bu arada ben adamın arkadaşlarını, kuzenini falan da tanıyordum ona rağmen ruhum duymadı. Yani şimdi hatırlayınca komik ama yaşarken asla öyle değildi. Böyle insanlar eminim evli değil ve sevgilisi yok falan deyince bana bi gülme geliyor

İşi düzeni oturmuş kızlar. Ama daha iyisini istiyor. Mesleği var.
Birkaç ay daha bekleyeyim. Buradaki yorumlar da çok sert oldu bana belki haklısınız ama .. sonra bir yön yol çiziyor muyuz diye sorarım.

37 yaşında bir adam hayatındaki kadınla gelecek planı kurmuyorsa(ki genelde geç kaldım diye düşünerek aceleci olurlar) ya hayatında bir kadın, zaten vardır ya da sizi beğenmemiştir bence. Siz bu, adamın bekar olduğuna emin misiniz?

Eminim. O kadar saftirik değilim. Erken olduğunu düşünüyor olabilir mi? En az bir sene geçsin diye bekliyordur belki…

İşi düzeni oturmuş kızlar. Ama daha iyisini istiyor. Mesleği var.
Birkaç ay daha bekleyeyim. Buradaki yorumlar da çok sert oldu bana belki haklısınız ama .. sonra bir yön yol çiziyor muyuz diye sorarım.
Işi düzeni oturmuş 37 yaşındaki adam evlenmek için ergen gibi uzak mesafeden birini bulmaz bacım. Gerçekçi olalım biraz. Sen 1 sene beklemek istiyorsun otel köşelerinden devam o zaman kendine bunu layık görüyorsan...

Aileden abisi ve teyzesi biliyor sanırım. Yani abiden emin değilim. Teyzesi kesin biliyor.

Eminim. O kadar saftirik değilim. Erken olduğunu düşünüyor olabilir mi? En az bir sene geçsin diye bekliyordur belki…
Erkeklerin beyni öyle çalışmaz ki. İlk andan o kişi ile evlenmek ister ya da istemez. Bir adam vardı 2 buçuk sene sevgililik, evlenme lafı geçse hazır değilim emin değilim vs vs bir sürü şey uyduruyordu. Nitekim evlenmedik beni oyaladığı için ayrılmıştım. Eşim ise 2. Aydan evlenme planları kurdu 4.ayda evlenme teklifi etti.

Aileden abisi ve teyzesi biliyor sanırım. Yani abiden emin değilim. Teyzesi kesin biliyor.
Yukarıdaki yorumda bahsettiğim 2.5 senelik uzak mesafe sevgilimin annesi ablası arkadaşları hepsi biliyordu. Sonuç: hüsran. Bilmekle de olmuyor maalesef.

`