- Emoji Skoru
- 20.529
- Puanlar
- 598
Olay gerçekten cinsellik değil. Objektif konuşuyorum. Otelde kalmadığım zamanlar da oluyor. Kaldı ki yaşadığı şehirde de bulabilecek kalibrede biriEvlilik dışı cinsel ilişki karşıtı bir insan değilim. Ama internetten tanıdığın uzaktan gelen adam otel tutuyor seksini yapıp gidiyor gibi geldi bana. 4 ay gelecek için erken tabii, ailesine söylememesi normal bence ama ileriye dönük hiçbir şey düşünmemesi seninle aynı kafada olmadığını gösteriyor. Otelde buluşma işlerini bitir bence. Gezin tozun odasına yalnız gitsin sen de evine dön. Gelmeyi azaltirsa anlaşılır zaten her şey.
Korkup kaçacak adam gitsin zaten ne işin var yahu?
Evet biraz aceleci davrandım. Bir an önce tanımak istediğim için hiçbir şey gözüme batmadı. Ama ne yapabilirim? Uzak mesafe karşılıklı fedakarlık yapmadan yürümez diye düşündüm.Eski kafali, bağnaz vb olarak yaftalanmak istemem lakin, beklentiniz evlilik yoluna giden bir iliskiyken kisisel sinirlarinizi ve olasi fedakarliklarinizi bu kadar hizli ortaya dokerseniz, erkege verdiginiz tek mesaj "rahat ol, ben herseye okeyim" olur.
Boyle bir ilişkide evlilige gitmez.
Cinsel iliski 2.planda demissiniz ancak bir adam icin izin aliyor, is ve sehir degistirmeyi planliyor, gidip otelde kaliyorsunuz, bu 2.planda birakmak olmuyor, bu direkt ilk hedefiniz seks yapmakmis ve bu sebeple sehir degistirecek motivasyonu gosteriyorsunuz demek oluyor ki genelde boyle iliskiler buradan donmez.
Evet, bu sekilde anlatinca kotu gozukuyor ancak unutmamak gerekir ki insanlar cabaladiklari seylere kiymet veriyor, siz adama bu cabaya gerek yok mesaji veriyorsunuz.
Normalde (kendim iliskimi boyle yurutmustum) ben iliskilerde hileye, taktige yer olmamali diye dusunenlerdenim ama bu sekilde dusunen biri olarakta hicbir zaman evlenmek istiyorum artik diye baslamadim iliskiye, akisina biraktim ama sinirlarimida hep korudum.
Siz evlenmek istiyorum diye ciktiginiz yolda cabaya gerek birakmayacak hamlelerde bulunmus, sonrasinda taktik istiyorsunuz.
Tamam olay cinsellik değilse kalmayın beraber otelde, biraz da öyle gözlemleyin. Evlilik düşünüyorsan bu devirde uzak mesafe hem de sorunca bilmiyorum diyen adamla ancak zaman kaybı olur.Olay gerçekten cinsellik değil. Objektif konuşuyorum. Otelde kalmadığım zamanlar da oluyor. Kaldı ki yaşadığı şehirde de bulabilecek kalibrede biri
Evet biraz aceleci davrandım. Bir an önce tanımak istediğim için hiçbir şey gözüme batmadı. Ama ne yapabilirim? Uzak mesafe karşılıklı fedakarlık yapmadan yürümez diye düşündüm.
Evli değil bu arada kızlar eminim
Eski sevgilimle uzak mesafe ilişkimiz vardı. İlk buluşmamızda baş başa kaldığımız çok zaman olmuştu.Eski kafali, bağnaz vb olarak yaftalanmak istemem lakin, beklentiniz evlilik yoluna giden bir iliskiyken kisisel sinirlarinizi ve olasi fedakarliklarinizi bu kadar hizli ortaya dokerseniz, erkege verdiginiz tek mesaj "rahat ol, ben herseye okeyim" olur.
Boyle bir ilişkide evlilige gitmez.
Cinsel iliski 2.planda demissiniz ancak bir adam icin izin aliyor, is ve sehir degistirmeyi planliyor, gidip otelde kaliyorsunuz, bu 2.planda birakmak olmuyor, bu direkt ilk hedefiniz seks yapmakmis ve bu sebeple sehir degistirecek motivasyonu gosteriyorsunuz demek oluyor ki genelde boyle iliskiler buradan donmez.
Evet, bu sekilde anlatinca kotu gozukuyor ancak unutmamak gerekir ki insanlar cabaladiklari seylere kiymet veriyor, siz adama bu cabaya gerek yok mesaji veriyorsunuz.
Normalde (kendim iliskimi boyle yurutmustum) ben iliskilerde hileye, taktige yer olmamali diye dusunenlerdenim ama bu sekilde dusunen biri olarakta hicbir zaman evlenmek istiyorum artik diye baslamadim iliskiye, akisina biraktim ama sinirlarimida hep korudum.
Siz evlenmek istiyorum diye ciktiginiz yolda cabaya gerek birakmayacak hamlelerde bulunmus, sonrasinda taktik istiyorsunuz.
Yakalanmamak bilinmemek için yaşadığı şehirde yapmıyor olamaz mı? Sosyal medyadan hem de 4 aydır tanıdığınız biri için duygusal yatırım vs fazla hızlı gitmiyor musunuz? Evli olmadığından nasıl eminsiniz, sistemden mi baktınız? 7 senelik nişanlı dediği karısı olmasın? Korkutup kaçırmak istemiyorum diye bir şey yok, baştan niyetinizi söyleyeceksiniz ve işine geliyorsa diyeceksiniz. Benim niyetim evlilik, birbirimizi bu yönde tanıyıp değerlendireceksek devam edelim diyin. Kaçarsa da sizin için hayırlısı olur zaten.Olay gerçekten cinsellik değil. Objektif konuşuyorum. Otelde kalmadığım zamanlar da oluyor. Kaldı ki yaşadığı şehirde de bulabilecek kalibrede biri
Merhaba kızlar,
30 yaşındayım. Bu zamana kadar doğru düzgün bir ilişki yaşayamadım. Güzel bir yuva ve erken anne olmak isteyen biriydim. İlk ciddi ama toksik ilişkim karakol ve mahkemeyle bitti. 4 yılda ancak toparlandım.
7 ay önce İnstagramdan 37 yaşında biriyle tanıştım. Başta iki üç mesajlık konuşmalar uzun telefon konuşmalarına döndü. Gün geçtikçe birbirimizden hoşlanmaya başladık. 3 ay sonra şehrime geldi. 4 aydır da aktif bir sevgililik dönemi yaşıyoruz. Birbirimizi sevdiğimizi biliyoruz. Sekiz kere 2-3 günlüğüne görüştük şimdiye kadar.
Sorun şu ki, sevgililiğimizin ikinci ayında dedim ki benimle ciddi düşünüyor musun, ben ona göre duygusal yatırım yapmak istiyorum. Şu an bilmiyorum dedi. Ciddi düşünmesem uzak mesafe ilişkisi yapmam bu kadar uğraşmam dedi. Ailesi beni bilmiyor. Cinsellik de ikinci planda.
Uçak saatlerinin acayip ters olduğu iki ayrı şehirde yaşıyoruz. Benim yanına gitmem ve onun yanıma gelmesi demek aileme yalan söylemem demek. Otelde kalıyoruz o gelince. İşten izin almam da gerekiyor. Masraflar cabası.
Şimdiye kadar gelecekten hiç bahsetmedi. Aynı şehirde yaşamanın A’sı geçmedi. Hemen yarın yüzük takalım demiyorum. Korkup kaçsın da istemiyorum. Ama bir gelecek kuracaksak benim ve onun iş ve şehir değiştirme hususu falan hiç uzatmayayım emek ve zaman alacak şeyler. Siz tahmin edersiniz.
O da şirket değiştirme, terfi, ev alma gibi büyük konularla uğraşmakta, hayat düzeninde toplu bir değişim düşünmekte.
Acele mi ediyorum sadece 4 aylık bir ilişki için? Yoksa konuşulmaması normal mi? Kendisi 7 yıllık ilişkiden sona nişan atmış. Korkuyor mu? İlk defa uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum, yardım ederseniz öyle sevinirim ki.
40 yaşına dayanmış adamın daha hayat düzeni kuramaması benim de dikkatimi çekmişti.Arkadaşlar çok ama çok doğru konuya parmak basmış.
Aynı şehirde değilsiniz. Masrafları sen mi karşılıyorsun? Erkek hepsini karşılamalı bence ya da o gelmeli. Neden otelde kalıyorsunuz? Ben dinci biri değilim. İnsanlar hemen linçliyor beni. Ben kadın haklarını savunuyorum kuzum sen neden elin herifiyle otelde kalıyorsun? 4 ay gibi bir sürede nasıl tanıdın inandın da otelde kaldın hangi aşk bu hangi güven. Kazık kadar herif 37 yaşında ev bark kuramamış daha otellerde kız mı düşürüyor diye içinden geçmedi mi hiç mi akıl edemiyorsunuz delireceğim yaa. Bu kişi üniversite öğrencisi değil kazık kadar adam ya. Saçımı başımı yolacağım bu kızların mantıksızlığı beni yiyip bitirecek.
Arkadaşlar yazmış çok çok çok özür dilerim ama bugün esc gitse paralı seksini yapsa bence kafadan zaten 5000 binlik olur. adam kadınların duygusal boşluklarını kullanıyor yatıp kalkıyor adı da sevgililik oluyor.
ee ciddi düşünüyor musun diye soruyorsun; bilmiyorum... Neyi bilmiyon uşağım yaşın 37 neyi bilmiyon.
Aklınızı başınıza alın. Erkekler sosyal medyadan kız düşürüp düşürüp evlilik umudunu hissedip kullanıyor.
Akıllı kadınsınYa evet. erkekler çok tilki. Kadınları tanıdılar. Duygusal boşluklarının farkındalar. İlişkinin adı yok. Duygu yok. Suyuna gitmek var. Kızın suyuna gidiyor. Duygusal ihtiyaçlarını karşılıyor. Ah canım vah canım. Arayıp sorunca sevgili mi olmuş oluyorsunuz? Yatıp kalkmak sevgililik mi? Yoo değil. İlişkide o derinlik yok gelişmemiş. O güven yok. O his yok. İleriye dair olan yok. Aileye dahil etmek yok. Arkadaşlarla tanıştırmak yok. Ne bileyim o yaşta adamların bir evi olmalı. düzeni olmalı. Planı olmalı. Evlilik düşünmeyen herif ne demeye sosyal medyadan kız düşürüp de oyalıyor? Evlilik düşünmüyorsa bu ilişkinin amacı ne? Otel odalarında sevişip sevişip eve dönüp telefonda boş boş konuşmak mı? Sabah günaydın akşam iyi geceler. Bunu yapay zekayla da yaparsın.
Ben evlenmek istemeyeyim diye zamanında biri bana evlendim boşandım çocuğum var çok ciddi nafaka veriyorum falan diye sallamıştı. Hatta o sırada benden habersiz şehir dışında başka bir kadınla görüşüyormuş o kadın ve çocuğunu da eski eşim ve kızım diye göstermiştiYa evet. erkekler çok tilki. Kadınları tanıdılar. Duygusal boşluklarının farkındalar. İlişkinin adı yok. Duygu yok. Suyuna gitmek var. Kızın suyuna gidiyor. Duygusal ihtiyaçlarını karşılıyor. Ah canım vah canım. Arayıp sorunca sevgili mi olmuş oluyorsunuz? Yatıp kalkmak sevgililik mi? Yoo değil. İlişkide o derinlik yok gelişmemiş. O güven yok. O his yok. İleriye dair olan yok. Aileye dahil etmek yok. Arkadaşlarla tanıştırmak yok. Ne bileyim o yaşta adamların bir evi olmalı. düzeni olmalı. Planı olmalı. Evlilik düşünmeyen herif ne demeye sosyal medyadan kız düşürüp de oyalıyor? Evlilik düşünmüyorsa bu ilişkinin amacı ne? Otel odalarında sevişip sevişip eve dönüp telefonda boş boş konuşmak mı? Sabah günaydın akşam iyi geceler. Bunu yapay zekayla da yaparsın.
37 yaşında bir adam hayatındaki kadınla gelecek planı kurmuyorsa(ki genelde geç kaldım diye düşünerek aceleci olurlar) ya hayatında bir kadın, zaten vardır ya da sizi beğenmemiştir bence. Siz bu, adamın bekar olduğuna emin misiniz?Merhaba kızlar,
30 yaşındayım. Bu zamana kadar doğru düzgün bir ilişki yaşayamadım. Güzel bir yuva ve erken anne olmak isteyen biriydim. İlk ciddi ama toksik ilişkim karakol ve mahkemeyle bitti. 4 yılda ancak toparlandım.
7 ay önce İnstagramdan 37 yaşında biriyle tanıştım. Başta iki üç mesajlık konuşmalar uzun telefon konuşmalarına döndü. Gün geçtikçe birbirimizden hoşlanmaya başladık. 3 ay sonra şehrime geldi. 4 aydır da aktif bir sevgililik dönemi yaşıyoruz. Birbirimizi sevdiğimizi biliyoruz. Sekiz kere 2-3 günlüğüne görüştük şimdiye kadar.
Sorun şu ki, sevgililiğimizin ikinci ayında dedim ki benimle ciddi düşünüyor musun, ben ona göre duygusal yatırım yapmak istiyorum. Şu an bilmiyorum dedi. Ciddi düşünmesem uzak mesafe ilişkisi yapmam bu kadar uğraşmam dedi. Ailesi beni bilmiyor. Cinsellik de ikinci planda.
Uçak saatlerinin acayip ters olduğu iki ayrı şehirde yaşıyoruz. Benim yanına gitmem ve onun yanıma gelmesi demek aileme yalan söylemem demek. Otelde kalıyoruz o gelince. İşten izin almam da gerekiyor. Masraflar cabası.
Şimdiye kadar gelecekten hiç bahsetmedi. Aynı şehirde yaşamanın A’sı geçmedi. Hemen yarın yüzük takalım demiyorum. Korkup kaçsın da istemiyorum. Ama bir gelecek kuracaksak benim ve onun iş ve şehir değiştirme hususu falan hiç uzatmayayım emek ve zaman alacak şeyler. Siz tahmin edersiniz.
O da şirket değiştirme, terfi, ev alma gibi büyük konularla uğraşmakta, hayat düzeninde toplu bir değişim düşünmekte.
Acele mi ediyorum sadece 4 aylık bir ilişki için? Yoksa konuşulmaması normal mi? Kendisi 7 yıllık ilişkiden sona nişan atmış. Korkuyor mu? İlk defa uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum, yardım ederseniz öyle sevinirim ki.
Eminim. O kadar saftirik değilim. Erken olduğunu düşünüyor olabilir mi? En az bir sene geçsin diye bekliyordur belki…37 yaşında bir adam hayatındaki kadınla gelecek planı kurmuyorsa(ki genelde geç kaldım diye düşünerek aceleci olurlar) ya hayatında bir kadın, zaten vardır ya da sizi beğenmemiştir bence. Siz bu, adamın bekar olduğuna emin misiniz?
Işi düzeni oturmuş 37 yaşındaki adam evlenmek için ergen gibi uzak mesafeden birini bulmaz bacım. Gerçekçi olalım biraz. Sen 1 sene beklemek istiyorsun otel köşelerinden devam o zaman kendine bunu layık görüyorsan...İşi düzeni oturmuş kızlar. Ama daha iyisini istiyor. Mesleği var.
Birkaç ay daha bekleyeyim. Buradaki yorumlar da çok sert oldu bana belki haklısınız ama .. sonra bir yön yol çiziyor muyuz diye sorarım.
Erkeklerin beyni öyle çalışmaz ki. İlk andan o kişi ile evlenmek ister ya da istemez. Bir adam vardı 2 buçuk sene sevgililik, evlenme lafı geçse hazır değilim emin değilim vs vs bir sürü şey uyduruyordu. Nitekim evlenmedik beni oyaladığı için ayrılmıştım. Eşim ise 2. Aydan evlenme planları kurdu 4.ayda evlenme teklifi etti.Eminim. O kadar saftirik değilim. Erken olduğunu düşünüyor olabilir mi? En az bir sene geçsin diye bekliyordur belki…
Yukarıdaki yorumda bahsettiğim 2.5 senelik uzak mesafe sevgilimin annesi ablası arkadaşları hepsi biliyordu. Sonuç: hüsran. Bilmekle de olmuyor maalesef.Aileden abisi ve teyzesi biliyor sanırım. Yani abiden emin değilim. Teyzesi kesin biliyor.