Türkiyede yaşıyoruz fb bulmak bir erkek için -eğer tipi henry cavill gibi değilse- nasıl kolay olabilir yaAy tamam da niye sürekli yazıp arasın diyorum o zamanfb bulmak çok kolay. Otel parasına uçak parasına eskort tutar en kötü
Ya olabilir tabi ama . Viyana’da yılbaşı kutladığı eski sevgilisi çok güzel bir kemanist mesela. Kadına ulaşması kolay. Güzel kız arkadaşları var.Türkiyede yaşıyoruz fb bulmak bir erkek için -eğer tipi henry cavill gibi değilse- nasıl kolay olabilir yaşu sitede anket yapılsa ve kadınlara hayatınızda hiç fb tarzı ilişkiniz oldu mu deseler kaç tanesinin olmuştur sizce?
Türkiyedeki kadınların çoğu dating app bile kullanmıyor. Tinderın %80’i falan erkek. Adamlar fb bulmayı bırak tinderda herhangi bir kadınla eşleşemiyolar bile. Gidip bir ekşi sözlük okuyun hepsi tinderda bir kişiyle bile eşleşemediklerinden şikayetçiler. Türkiye gerçeklerinden çok uzaksınız. Bu adam sizinle ayrılsa büyük ihtimalle uzun bir süre tek münasebeti sağ eliyle olur.
Kaç kaç kaçYa olabilir tabi ama . Viyana’da yılbaşı kutladığı eski sevgilisi çok güzel bir kemanist mesela. Kadına ulaşması kolay. Güzel kız arkadaşları var.
Asıl garip olan libidosu düşük. Ben yükseltiyorum her defasında. Ben yanaşıyorum
NolduKaç kaç kaç
Ben evliliğe kadın tarafından ikna edilen ilişkileri sağlıklı bulmuyorum. Biz kadınlar çünkü karşımızdakinin emeğini şlgisini görğnce bu evlenilecek erkek diyebilşyoruz ama erkek için böyle değil. Belki kızacak bazı hem cinslerim ama erkek ilişkinin başında çaba sarfetmeli koşmalı kadının peşinde. Zaten evlenince salıyorlar illaki evlenmeden önce üzerine düşmeyen erkek bir şekilde evlensen bile seni üzer.Merhaba kızlar,
30 yaşındayım. Bu zamana kadar doğru düzgün bir ilişki yaşayamadım. Güzel bir yuva ve erken anne olmak isteyen biriydim. İlk ciddi ama toksik ilişkim karakol ve mahkemeyle bitti. 4 yılda ancak toparlandım.
7 ay önce İnstagramdan 37 yaşında biriyle tanıştım. Başta iki üç mesajlık konuşmalar uzun telefon konuşmalarına döndü. Gün geçtikçe birbirimizden hoşlanmaya başladık. 3 ay sonra şehrime geldi. 4 aydır da aktif bir sevgililik dönemi yaşıyoruz. Birbirimizi sevdiğimizi biliyoruz. Sekiz kere 2-3 günlüğüne görüştük şimdiye kadar.
Sorun şu ki, sevgililiğimizin ikinci ayında dedim ki benimle ciddi düşünüyor musun, ben ona göre duygusal yatırım yapmak istiyorum. Şu an bilmiyorum dedi. Ciddi düşünmesem uzak mesafe ilişkisi yapmam bu kadar uğraşmam dedi. Ailesi beni bilmiyor. Cinsellik de ikinci planda.
Uçak saatlerinin acayip ters olduğu iki ayrı şehirde yaşıyoruz. Benim yanına gitmem ve onun yanıma gelmesi demek aileme yalan söylemem demek. Otelde kalıyoruz o gelince. İşten izin almam da gerekiyor. Masraflar cabası.
Şimdiye kadar gelecekten hiç bahsetmedi. Aynı şehirde yaşamanın A’sı geçmedi. Hemen yarın yüzük takalım demiyorum. Korkup kaçsın da istemiyorum. Ama bir gelecek kuracaksak benim ve onun iş ve şehir değiştirme hususu falan hiç uzatmayayım emek ve zaman alacak şeyler. Siz tahmin edersiniz.
O da şirket değiştirme, terfi, ev alma gibi büyük konularla uğraşmakta, hayat düzeninde toplu bir değişim düşünmekte.
Acele mi ediyorum sadece 4 aylık bir ilişki için? Yoksa konuşulmaması normal mi? Kendisi 7 yıllık ilişkiden sona nişan atmış. Korkuyor mu? İlk defa uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum, yardım ederseniz öyle sevinirim ki.
4 ay ne evliliği ya bi adamı tanı önce uzak şehirden ne kadar tanican. Adam manyak mı, psikopat mı, zevklerniz uyuyor mu bunları tanı evlilik dursun heleMerhaba kızlar,
30 yaşındayım. Bu zamana kadar doğru düzgün bir ilişki yaşayamadım. Güzel bir yuva ve erken anne olmak isteyen biriydim. İlk ciddi ama toksik ilişkim karakol ve mahkemeyle bitti. 4 yılda ancak toparlandım.
7 ay önce İnstagramdan 37 yaşında biriyle tanıştım. Başta iki üç mesajlık konuşmalar uzun telefon konuşmalarına döndü. Gün geçtikçe birbirimizden hoşlanmaya başladık. 3 ay sonra şehrime geldi. 4 aydır da aktif bir sevgililik dönemi yaşıyoruz. Birbirimizi sevdiğimizi biliyoruz. Sekiz kere 2-3 günlüğüne görüştük şimdiye kadar.
Sorun şu ki, sevgililiğimizin ikinci ayında dedim ki benimle ciddi düşünüyor musun, ben ona göre duygusal yatırım yapmak istiyorum. Şu an bilmiyorum dedi. Ciddi düşünmesem uzak mesafe ilişkisi yapmam bu kadar uğraşmam dedi. Ailesi beni bilmiyor. Cinsellik de ikinci planda.
Uçak saatlerinin acayip ters olduğu iki ayrı şehirde yaşıyoruz. Benim yanına gitmem ve onun yanıma gelmesi demek aileme yalan söylemem demek. Otelde kalıyoruz o gelince. İşten izin almam da gerekiyor. Masraflar cabası.
Şimdiye kadar gelecekten hiç bahsetmedi. Aynı şehirde yaşamanın A’sı geçmedi. Hemen yarın yüzük takalım demiyorum. Korkup kaçsın da istemiyorum. Ama bir gelecek kuracaksak benim ve onun iş ve şehir değiştirme hususu falan hiç uzatmayayım emek ve zaman alacak şeyler. Siz tahmin edersiniz.
O da şirket değiştirme, terfi, ev alma gibi büyük konularla uğraşmakta, hayat düzeninde toplu bir değişim düşünmekte.
Acele mi ediyorum sadece 4 aylık bir ilişki için? Yoksa konuşulmaması normal mi? Kendisi 7 yıllık ilişkiden sona nişan atmış. Korkuyor mu? İlk defa uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum, yardım ederseniz öyle sevinirim ki.
Ve bununla evlenmek istiyorsun? Arkadaşın falan da mı yok sana sen ne yapıyorsun diyecek? Otellerde libido yükseltmeye devam mı edeceksin adam 1 senede fikrini değiştirir diye? Bununla evlenirsen 2 aya konu açarsın kocam bana yanaşmıyor napmaliyim diyeYa olabilir tabi ama . Viyana’da yılbaşı kutladığı eski sevgilisi çok güzel bir kemanist mesela. Kadına ulaşması kolay. Güzel kız arkadaşları var.
Asıl garip olan libidosu düşük. Ben yükseltiyorum her defasında. Ben yanaşıyorum
MükemmelEski kafali, bağnaz vb olarak yaftalanmak istemem lakin, beklentiniz evlilik yoluna giden bir iliskiyken kisisel sinirlarinizi ve olasi fedakarliklarinizi bu kadar hizli ortaya dokerseniz, erkege verdiginiz tek mesaj "rahat ol, ben herseye okeyim" olur.
Boyle bir ilişkide evlilige gitmez.
Cinsel iliski 2.planda demissiniz ancak bir adam icin izin aliyor, is ve sehir degistirmeyi planliyor, gidip otelde kaliyorsunuz, bu 2.planda birakmak olmuyor, bu direkt ilk hedefiniz seks yapmakmis ve bu sebeple sehir degistirecek motivasyonu gosteriyorsunuz demek oluyor ki genelde boyle iliskiler buradan donmez.
Evet, bu sekilde anlatinca kotu gozukuyor ancak unutmamak gerekir ki insanlar cabaladiklari seylere kiymet veriyor, siz adama bu cabaya gerek yok mesaji veriyorsunuz.
Normalde (kendim iliskimi boyle yurutmustum) ben iliskilerde hileye, taktige yer olmamali diye dusunenlerdenim ama bu sekilde dusunen biri olarakta hicbir zaman evlenmek istiyorum artik diye baslamadim iliskiye, akisina biraktim ama sinirlarimida hep korudum.
Siz evlenmek istiyorum diye ciktiginiz yolda cabaya gerek birakmayacak hamlelerde bulunmus, sonrasinda taktik istiyorsunuz.
Ahahahaha bunu size kendisi mi anlattı?Ya olabilir tabi ama . Viyana’da yılbaşı kutladığı eski sevgilisi çok güzel bir kemanist mesela. Kadına ulaşması kolay. Güzel kız arkadaşları var.
Stalk yaptımAhahahaha bunu size kendisi mi anlattı?
Ya bence bu çok basit bir taktik ya 30 yaşında hala yemeyin bunu nolur
Siz burda içinizi ferahlatacak şeyler duymak istiyorsunuz ama üzgünüm kimse size onları söylemeyecek.
Yemin ederim kaç yıllık kocamın exini bilmiyorum. Siz 4 aydır beraber olduğunuz adamın viyanada yılbaşı geçirdiği kemanist exi detayına nasıl bu kadar hakimsiniz yaYa olabilir tabi ama . Viyana’da yılbaşı kutladığı eski sevgilisi çok güzel bir kemanist mesela. Kadına ulaşması kolay. Güzel kız arkadaşları var.
İnanılmaz… Pasaportuna baktım. Takip ettiği Bir kızın öne çıkanlarını gördüm baktım aynı tarihler . Sorguladım tek gittim dedi. Sonra itiraf geldi . Bu da bir red flag aynen linçlenmeden söyleyeyimYemin ederim kaç yıllık kocamın exini bilmiyorum. Siz 4 aydır beraber olduğunuz adamın viyanada yılbaşı geçirdiği kemanist exi detayına nasıl bu kadar hakimsiniz yainstagramda ikisi de birbiriyle gönderilerini tutmuyodur herhalde. E takipleşmeyi de bırakmışlardır. Kendisi mi gösterdi?
Hem ne biliyorsun belki de kız kuşun ötmemesinden ötürü terk etmiştir. Low libido bir adam.
Ne sahte fotoğraflar belgeler vs düzenliyor bu adamlar haberi yok. Mesleği bile sahte olabilir.Ahahahaha bunu size kendisi mi anlattı?
Ya bence bu çok basit bir taktik ya 30 yaşında hala yemeyin bunu nolur
Siz burda içinizi ferahlatacak şeyler duymak istiyorsunuz ama üzgünüm kimse size onları söylemeyecek.
Bu adamla ortak tanıdıklarınız var mı?olabilir aynısını düşündüm
Ay keşke olsa ya. Aman gittikçe soğuyorum su yorumları okurkenBu adamla ortak tanıdıklarınız var mı?
Peki neden hala takipleşiyolarmış eski sevgilisiyleİnanılmaz… Pasaportuna baktım. Takip ettiği Bir kızın öne çıkanlarını gördüm baktım aynı tarihler . Sorguladım tek gittim dedi. Sonra itiraf geldi . Bu da bir red flag aynen linçlenmeden söyleyeyim
Biraz daha detay verirseniz buradaki kızlar hem kemanisti hem adamı hem de adamın karısını bulurlar vallaStalk yaptım