Korkup kaçırmak istemiyorum

Yaş itibariyle 4 ay erken bir süre acele etme evlilik için.Eşimle 9 ay görüştük sonra nişanlandık.Şöyle bir durum var ki tanışıklığımız çok eskiydi kendisini ve ailesini tanıyordum.Bi de 44 yaşındaydım.Buna rağmen evlilik için acele etmek istemiyorduk ikimiz de.Ailem çok baskı yaptığı için nişan yapmak zorunda kalmıştık.
Cinsellik olayını keserseniz acaba görüşmeye devam eder mi onu da merak ettim?

Çok net

Yani 4 yıl az bi zaman değil ki yaşıda büyük artık konuşulması gerek bunun için kaçacaksa kaçsın

ben çogu yoruma katılmıyorum erkekler ilk başta karar verir mevzusuna biz 2 yıl sevgili kaldık ciddi gelecege dair hiçbir şey konuşmadık bende darlamadım çok evlilik meraklısı degildim eşim hatta bana bi mesaj atmıştı kavga esnasında evlenmeyecem aşık olmayacam diye hala güleriz o mesaja ama 37 yaşına kadar evlenmediyse sanki evlenmez gibi 4 ay erken nisan gibi nişanlanmak istediğinizi falan alttan alttan dile getirin

Benimle ciddi misin sorunuza evet ciddiyim dese güvenecek misiniz? Ziyadesiyle dış referanslı, özgüvensiz, korkak bir imaj sorusu bu. Bir erkek bana bu soruyu sorsa 2.ye buluşmam deli mi ne derim. Siz kendisini ve hareketlerini tartıp, sizin sevginize ilginize zamanınıza layık mı diye düşünüp evlenebileceğim biri mi değil mi diye gözlemleyip ona göre hareket edeceksiniz. Verilen sözler yersiz ve yetersiz nice ilişkiler fuckbuddy olarak başlayıp evlilikle bitiyor nice ciddi ilişkiler nikah masasından dönüyor. Bu işler belli olmaz takılır geçerim ayıp olmasın bir kahve içeyim dediğim adamla bu kış evleniyorum mesela kısmetse.

Valla haklısınız hayırlı olsun diyorum bu arada. Ama uzak mesafe olunca çok zor benim için. O yüzden takılmalık mı değil mi bir an önce anlamam karar vermem gerekiyor

Valla haklısınız hayırlı olsun diyorum bu arada. Ama uzak mesafe olunca çok zor benim için. O yüzden takılmalık mı değil mi bir an önce anlamam karar vermem gerekiyor
Teşekkür ediyorum, Burda referans noktası sizsiniz, sizin için olmazsa olmazları karşılıyorsa olacak yoksa olmayacak. Mesela kriterlerinizden biri uzak mesafe kriteri farkında mısınız bilmiyorum. Demekki bu adam onu karşılamıyor. Birde şuna çok inanıyorum ilişkiyi hevesli erkek oldurur. Siz kriterlerinize sahip çıkın eminim sizinle bir hayatı oldurmak için çaba sarfeden erkek çıkacaktır.

Emin ol erkekler uzak mesafe ilişkisine, az görüşmeye kadınlardan daha toleranssız eğer seviyorsa.

İkinci söyleyeceğim değil arkadaşı sülalesiyle tanıştırsa ama şunlarla tanıştırdı diye bunu ciddiyet göstergesi sanmayın. Bugün sizinle tanıştırır yarın x le erkek aileleri hiç sallamaz böyle şeyleri.

Başka şehirde yaşayan adamın bekar olduğuna nasıl bu kadar eminsiniz? Nüfus sisteminden mi baktınız denmiş cevap vermemişsiniz. O şekilde öğrenmediyseniz o kadar emin olmayın. Bekarsa da ilişkisi olmadığından emin olmayın. Adamlar burnunun dibinde aldatıyor hele başka şehir.

Erkekleri öyle ahraz sanmayın 30unda bir kadının farklı sinyaller vermiyorsa niyetinin evlilik olduğunu zaten biliyorlar. Kaldı ki siz açık açık söylemişsiniz. Ona rağmen eveleyip gevelemiş. Yazan çoğu kişi çok güzel analiz etmiş gelip seksini yapıp gidiyor , tek gecelikten evliliğe dönen bile ilişki oluyor ama onda durum doğalında gelişiyor ve kısa sürede erkek o kişiyle aslında ciddi ilişki istediğini fark ediyor. Kadının ittirmesiyle ciddiye dönmez malesef.

Vayyy be kk da zaman ne çabuk geçiyor. Üniversite öğrencisiydin. Evli barklı genç bir kadın oldun. Tebrikler geç de olsa

Yüksek kalibrede, işi oturan, 37 yaşındaki adam da neden Instagramdan kız bulur ki? Zaten kaliteli biriyse illa ki çevresi de ona göredir. Hiç mi çevresi yok da uçağın bile sorunlu saatlerde gittiği şehre gidiyor? Çevresi yoksa ayrı sorun, şu anki haliyle de başka bir sorun. Evli olmadığına eminim diyor. Burada millet konu açıyor nişanlım evliymiş diye. Sonra da diyor ki saftirik değilim

Buna katılıyorum. Ancak yoklukta bir adam instagramdan mesafeye bile bakmaksızın tanımadığı kadınlara yürür ve kendisine uçakla yolculuk mesafesinde biriyle ilişki yapar. Konu sahibi istese kendi şehrinde de birine bulabilecek kalibrede diye kendini kandırıyor. Bu adam bildiğiniz yoklukta.

Bu da olabilir. Benim konudan çıkarımım da fakbadilik gibi daha ziyade.

Bu da olabilir. Benim konudan çıkarımım da fakbadilik gibi daha ziyade.
Ay tamam da niye sürekli yazıp arasın diyorum o zaman fb bulmak çok kolay. Otel parasına uçak parasına eskort tutar en kötü

Ay tamam da niye sürekli yazıp arasın diyorum o zaman fb bulmak çok kolay. Otel parasına uçak parasına eskort tutar en kötü

Tekrar birini o kadar çabuk bulamayabilir çünkü.
Eğer seksten zevk alıyorsanız bu arada bence yanlış değil yalnız siz farklı frekansta o farklı frekanstaysa sonunda uzun vadeli düşünen üzülür.
Benim ilk buluşmada seviştiğim ilişkim oldu mesela, ama o gün o adam benden ayrılmak istese sorun etmezdim, çünkü ben de zaten ciddi bir şey istemiyordum o noktada. Siz de böyle mi hissediyorsunuz ona karşı ?

Bu adam sizinle evlenmez. Evlense de kullanmaya evlenir artik memursaniz filan ozellikle bilemedim. Evet erken ama erkek bi kadinla gelecek kurup kurmayacagina cok oncedem karar veriyor geenelde bu karar verdigi an evlencek demek degil ama biliyorlar az bucuk.

Aaah ah. 20lerin başındaki halimi görüyorum yahu yazıp aramak zahmet mi? Külfet mi? Onlar seks için taş taşır siz ama yazıp arıyor diyorsunuz. Fb bulmak da b.k çok kolay bi erkek için adam kıvanç değilse. İlla ki bi yatırım yapması lazım bi kadına. Eskort tezi de çok saçma erkeklerin ortaya atıp saf kadınları inandırdığı bir tez. Emin ol en öküz erkek bile kendisini arzulayan bir kadınla beraber olmayı eskorta tercih eder.

FB bulmak erkek için nereye kolay hem ortalık zührevi hastalık kaynıyor.

`