Korkup kaçırmak istemiyorum

Vayyy be kk da zaman ne çabuk geçiyor. Üniversite öğrencisiydin. Evli barklı genç bir kadın oldun. Tebrikler geç de olsa
Böyle hatırlanmak çok utandırıyor beni teşekkür ederimm

Bizim toyken arkadaşlarla feyk kadın hesabımız vardı. Ünlü birini Dmden düşürmek üzereydik he desek uçakla gelecekti öyle söyleyeyim

Bizim toyken arkadaşlarla feyk kadın hesabımız vardı. Ünlü birini Dmden düşürmek üzereydik he desek uçakla gelecekti öyle söyleyeyim
ya düştükleri hallere bak bu erkeklerden bi cacık olmaz

Ya üzgünüm ama günümüzde uzak mesafe ilişkisi maddi manevi sürdürebilir gelmiyor bana.
Zamanla bir taraf yorulup bıkacak zaten.
Eskiden yürütüyordu insanlar bi şekilde ama günümüzde her şey çok kirlendi.
Yani bi de geliyor kısıtlı bi zaman nasıl tanıyıp nasıl gözlem yapacaksınız.
Normal bir ilişki gibi de değil arkadaşlarını, onların yanında nasıl olduğunu vs gözlemleyemezsiniz mesela.
Evi düzeni nasıl size bir yemek pişirmesi bile önemli şeyler bunlar.
Bilemedim ya zor valla.
Bi de yani net bir şekilde evet seni istiyorum geleceğimde gibi bir söylemi de yok.
Kendinizden fazla vermeyin derim biraz fedakarlığı o yapsın.

Yanaşmaya ve adamın olmayan libidosunu yükseltmeye devam edeceksiniz ha, birkaç ay daha bekleyeyim diyorsunuz bir de. Libido yok, sizin yanaşmanızla oluyor, siz dört ayda bu adama neden bu kadar yanaşıp Otellere gidiyorsunuz o ayrı konu zaten ama ciddi düşünmediğini belli etmiş adam. Hevesini alıp bir bahaneyle ayrılacak, çok üzülmeyin olur mu

Bak konu sahibi, durumu mantıklı şekilde düşünelim.O sana bilmiyorum diyorsa, demek ki şu an seninle ciddi bir ilişki kurmayı düşünmüyor. Arada seks olması ve uzak mesafe ilişkisi, duygusal yatırımını riske atıyor. fiziksel yakınlık ilgiyi göstermez, çoğu zaman sadece konfor sağlar erkeklere. Bir de erkekler genelde uzak mesafe ilişkilerinde bağlanmaya pek toleranslı değildir, yani bu durum ciddi olma ihtimalini daha da düşürüyor. 37 yaşındaki bir erkeğin hala net olmaması, ciddi şekilde bağlanmadığınıda açıklıyor. Özetle bu adam sizinle bir gelecek düşünmüyor. Onun amacı dırdır ve sorumluluk olmadan sexini yapıp gitmek bunu farkında olsanız iyi olur.

Siz acele ediyorsunuz adam da iyi değil. Erken bulmuş olabilir ama bilmiyorum demek çok muğlak bence. Vakit çok değerli hakedene ayırmanızı öneririm.

Ya bu kadınların evlenme merakı nedir . O adam senle evlenmez sen evlenme konusu açtıkcada kaçacak . Zamanı gelincede benle otele gelen herkesle gider diyecek :)

`