- Konu Sahibi benkahvecanavari
-
O cümleleri kim demişse, doğru demiş.
Zaten bir çekim olur ve kurallarınızı ancak o zaman bırakabilirsiniz.
Ha, hiç bırakmayabilirsiniz de.
İşine gelen, sizi böyle kabul edecek.
Bu konuda baskı yapan adamın niyetinden şüphe ederim zaten.
Ayrıca pek çok erkeğe göre, korkutucu olmaktan çok, aranılan kadınsınız.
Prensipli, sınırları olan, insan ilişkilerini belirli bir düzeyde tutan vs.
Ben sorun göremedim.
Böyle kalın sakın değişmeyin.
İsteklerinizin her zaman arkaasında durun.
İstemediğiniz şeyleri kim ne derse desin yapmayın.
Tabi ki çıkma teklifi diye bir şey söz konusu değil, ama bunların hepsi bir süreçtir.O cumleleri soyleyen kisi benimle opusmek isteyip reddedilince beni aramayan bir bireydi. Gecen gun konustuk, hic opusmedigimi benim icin ilklerin daima onemli oldugunu, takilmalik bir insan olmadigimi soyledim. "Zaten seni sevmisim ki opmek istedim, iliskiye baslayacaktik kactin" dedi, opuserek iliskiye baslamayi da ilk kez duyuyorum. Daha sevgilim degil birsey degil adini koymadigim bir erkegi ne sifatla opebilirdim, ozellikle ilk kez! Bana fazla planci oldugumu artik cikma tekliflerinin kalmadigi vs soyledi. Kendimi o an biraz eski moda ve demode buldum acikcasi
Anladim, cok tesekkur ederim. Kendimi cok tehlikelerden korudum su anki kisiligimle, aileminde destegi var tabii elleri cok ustumde oldu ama bazen dusunuyorum neden hic dikis tutturamiyorum diye, kendimle celistim geldim bu saatte bunlari yaziyorum iste :) Sagolun
Tabi ki çıkma teklifi diye bir şey söz konusu değil, ama bunların hepsi bir süreçtir.
Öpüşünce illa sevgili olunmaz ya da sevgili olduk diye de hemen öpüşülmez.
Görüşülür, sohbet vs ilerler.
Birkaç zaman böyle 'flört' edilir, kur naz cilve vs...
Öyle şıp diye hadi sevgiliyiz, gel koynuma diye bir şey, anca rüyada olur.
O kişi dangalak bir adammış ama doğru söylemiş.
Siz o yakınlığı kurup, karşınızdakine güvenseydiniz zaten başka sonuçları olurdu bu durumun.
Kendi zora gelememiş, gelmesin de zaten, sizden bu tip insanlar uzak dursun.
Bende zamanında kendimle çeliştim.
Değişmeyin. Kirlenmeyin. Bu kirlenmeyin yanlış anlaşılmasın. (İsteyen sevdiği ile cinsellik yaşayabilir tabi.)
Kendine yakıştıramadığın şeyi erkek gitmesin diye yapılmaz. Yapma.
Sevgilinizle o an ki çekim öpüşmek ister öpüşürsünüz. Fakat bunlar önceden konuşulmaz.
İnsanlar önce birbirini tanır.
SEvdiği renk. Sevdiği yemek. Nelerden hoşlanır. Ne okur. vs. vs.
Doğru zamanda doğru insan. Tek sorun bu. Her yanlış insan sizi doğru insana ulaştıracak.
Yanlış kişilere zaman harcayıp takılmayın.
Allah doğru insan çıkartsın karşınıza.
Ilkelerinizden vazgecmeyin ,sagduyu ile kendinizi tartin ,sizi elestirenler her zaman objektif degiller ,
Bazende cikar saglamak icin bu tip elestriler yapiyorlar ,
Gercekten istediginiz birisi olunca elbet yakinlasmak istersiniz ama bunun sinirini siz cizersiniz ,bazi insana sarilmak,elele yurumek bile yeterli gelir ,bazisi saatlerce cinsellik yasamak ister,
Erkeklerin gazina gelmeyin ,henuz cok gencsiniz ,
O cumleleri soyleyen kisi benimle opusmek isteyip reddedilince beni aramayan bir bireydi. Gecen gun konustuk, hic opusmedigimi benim icin ilklerin daima onemli oldugunu, takilmalik bir insan olmadigimi soyledim. "Zaten seni sevmisim ki opmek istedim, iliskiye baslayacaktik kactin" dedi, opuserek iliskiye baslamayi da ilk kez duyuyorum. Daha sevgilim degil birsey degil adini koymadigim bir erkegi ne sifatla opebilirdim, ozellikle ilk kez! Bana fazla planci oldugumu artik cikma tekliflerinin kalmadigi vs soyledi. Kendimi o an biraz eski moda ve demode buldum acikcasi
Öfff, bırakın bu adamı.Aslinda bunun surecleri var, yani biz belkide 10. bulusmamiza yakin boyle bir sikinti yasadik ve ben boyle bir davranis karsisinda beni basit kizlardan zannediyor sanirim, onda bu etkiyi yaratacak ne yapmis olabilirim diye dusunup kendimi geri cektim, gecen gun bulustugumuzda "Oyle gormedim, begenmisim ki sık sık gorusmek ve sonucunda opmek istemisim" diye bir tepki aldim, olaylari da cok kurcalamadim, alttan aldim ve "Hakli oldugun konular var" diye mesaj cektim gecen gun ama sonuc ne olur bilinmez yine de dusunceleri benim dusunduklerimin tam tersiymis bunu ogrendim ama cinsel konular yine muallakta tabii
Öfff, bırakın bu adamı.
Beden sizin bedeniniz.
İster ilk görüşmede çırılçıplak soyunursunuz, ister 50.görüşmede elini bile tutmazsınız.
Eşimle 18 yaşımdan beri beraberim(yaş 29) ve onu ilk ben öptüm.
1 ay oldu 2 ay oldu ki aynı sınıfta okuyoruz, her gün dipdibeyiz, yahu bu adam niye beni öpümüyor dedim ve ben yapıştım.
Hiç de aklımda bana şu gözle bakar mı gibi bir düşünce olmadı, çünkü onu tanımış ve güvenmiştim.
Baktıysa bile kendi utansın, nikahlı hanımıyım şuan.
Bu işler dediğimiz gibi kişiye ve zamana bağlı olarak çok değişir.
Ben nasıl ilk sevgilim sayabileceğim bir adamla evlendiysem, kimi de 40 tane sevgili yapar ama bir türlü evlilik derecesinde güvenemez çünkü onun için doğru insan olmaz.
Siz bu noktalarda kendinizi asla değiştirmeyin, ilişki sürecinde de kalbinizi dinleyin.
Aslinda bunun surecleri var, yani biz belkide 10. bulusmamiza yakin boyle bir sikinti yasadik ve ben boyle bir davranis karsisinda beni basit kizlardan zannediyor sanirim, onda bu etkiyi yaratacak ne yapmis olabilirim diye dusunup kendimi geri cektim, gecen gun bulustugumuzda "Oyle gormedim, begenmisim ki sık sık gorusmek ve sonucunda opmek istemisim" diye bir tepki aldim, olaylari da cok kurcalamadim, alttan aldim ve "Hakli oldugun konular var" diye mesaj cektim gecen gun ama sonuc ne olur bilinmez yine de dusunceleri benim dusunduklerimin tam tersiymis bunu ogrendim ama cinsel konular yine muallakta tabii
Siz böylesiniz. Sizin yaşantınıza. Prensiplerinize saygı duymak zorunda.
Siz de onun öpüşme isteğine saygı duyar döner arkanızı çeker gidersiniz.
Aile bağı sıkı olan kişiler o kadar azaldı ki!
Senin gibi bir karaktere sahip olan kızı erkekler arar oldu halbuki.
Bu adam ciddi bakmadığı için kafası başka yerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?