Korkutucu bir tip miyim sizce?

benkahvecanavari

ne kedisiz ne kitapsız
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.655
2.537
133
29
İzmir
Merhaba herkese, oncelikle sunu soylemek istiyorum KK benim icin binlerce bakis acisina sahip fikir, elestiri ve gorus demek, bu yuzden bu yazacaklarimi da tarafsiz bir bicimde elestirmenizi diliyorum.

Her genc kizin yasadigi gibi benimde hayatima iliski dusunen erkek giriyor, bunlarin iyisi de oldu kotusu de (Her biri birer deneyimdi) ama bende de hata yok degil, karsimdaki insanlara nasil davranmam gerektigini bilemiyorum bazen, cok ustune dussem olmuyor, kendimi geriye cekiyorum olmuyor yani her sekilde iliski mevzularinda basarisiz biriyim. Talip nadir oluyor onlar da tavlamak amaciyla muthis ilgiye boguyor hersey rayina girince aninda ilgisizlikler basliyor (Ki yelkenleri suya indiren tipte bir kizda degilim biraz zorlarim, mesafe koyarim ben begenirsem yakinlasirim) biraz ilgilenilmek isteyen ve en azindan haftasonlarimi erkek arkadasiyla gecirmek isteyen tipik 22 yasinda bir bireyim. Flort ederken laf arasinda bazi prensiplerim oldugundan bahsediyorum, bulusmalarda saat takintim oldugundan bahsediyorum sebebi ise ailem genis insanlar degillerdir gec kalınmasindan hoslanmazlar bu yuzden zamaninda gelip gidelim istiyorum, bir de ailevi olarak daginik olan erkeklerle gorusurken kafamda cok soru isareti oluyor cunku beni eve davet etmesinden korkuyorum, sevgili mevzusu da degil normal bir erkek arkadasim evine davet etse bile gitmek istemiyorum, cekiniyorum (Sirf arkadaslar arasinda evlerine gitmedigim icin burnu buyuk, havali bir tip bile oldum), sonra elestirildim flortlerimi alttan almaya calistim, ben adim attim, duvarlari yiktim, duygularimi bile actim ama karsiligi gec cevaplar ya da hic cevap alamamak oldu. Bir de en onemli sorun cinsel mevzular, bir flortum "kendine sart kosmussun cinsellik yasamiyorsun, karsindakini seversen istemsiz bir cekim olur bunun kuralini sen basindan koyamazsin" dedi bana, ben boyle gordum ailemden cok mu kati yetismisim? Yanlis anlamayin bagnaz da yobaz da degilim, hatta insanlarin ozgurluklerine destek veren, cinsel hayatinin olmasi gerektigini savunan biriyim ama ben bunu yasamaktan cekiniyorum. Bu durumlarim erkekleri korkutuyor mu? Daha mi rahat davranmaliyim anlamiyorum??

O cümleleri kim demişse, doğru demiş.
Zaten bir çekim olur ve kurallarınızı ancak o zaman bırakabilirsiniz.
Ha, hiç bırakmayabilirsiniz de.
İşine gelen, sizi böyle kabul edecek.
Bu konuda baskı yapan adamın niyetinden şüphe ederim zaten.
Ayrıca pek çok erkeğe göre, korkutucu olmaktan çok, aranılan kadınsınız.
Prensipli, sınırları olan, insan ilişkilerini belirli bir düzeyde tutan vs.
Ben sorun göremedim.

O cumleleri soyleyen kisi benimle opusmek isteyip reddedilince beni aramayan bir bireydi. Gecen gun konustuk, hic opusmedigimi benim icin ilklerin daima onemli oldugunu, takilmalik bir insan olmadigimi soyledim. "Zaten seni sevmisim ki opmek istedim, iliskiye baslayacaktik kactin" dedi, opuserek iliskiye baslamayi da ilk kez duyuyorum. Daha sevgilim degil birsey degil adini koymadigim bir erkegi ne sifatla opebilirdim, ozellikle ilk kez! Bana fazla planci oldugumu artik cikma tekliflerinin kalmadigi vs soyledi. Kendimi o an biraz eski moda ve demode buldum acikcasi

Böyle kalın sakın değişmeyin.
İsteklerinizin her zaman arkaasında durun.
İstemediğiniz şeyleri kim ne derse desin yapmayın.

Anladim, cok tesekkur ederim. Kendimi cok tehlikelerden korudum su anki kisiligimle, aileminde destegi var tabii elleri cok ustumde oldu ama bazen dusunuyorum neden hic dikis tutturamiyorum diye, kendimle celistim geldim bu saatte bunlari yaziyorum iste :) Sagolun

Tabi ki çıkma teklifi diye bir şey söz konusu değil, ama bunların hepsi bir süreçtir.
Öpüşünce illa sevgili olunmaz ya da sevgili olduk diye de hemen öpüşülmez.
Görüşülür, sohbet vs ilerler.
Birkaç zaman böyle 'flört' edilir, kur naz cilve vs...
Öyle şıp diye hadi sevgiliyiz, gel koynuma diye bir şey, anca rüyada olur.
O kişi dangalak bir adammış ama doğru söylemiş.
Siz o yakınlığı kurup, karşınızdakine güvenseydiniz zaten başka sonuçları olurdu bu durumun.
Kendi zora gelememiş, gelmesin de zaten, sizden bu tip insanlar uzak dursun.

Bende zamanında kendimle çeliştim.
Değişmeyin. Kirlenmeyin. Bu kirlenmeyin yanlış anlaşılmasın. (İsteyen sevdiği ile cinsellik yaşayabilir tabi.)
Kendine yakıştıramadığın şeyi erkek gitmesin diye yapılmaz. Yapma.
Sevgilinizle o an ki çekim öpüşmek ister öpüşürsünüz. Fakat bunlar önceden konuşulmaz.
İnsanlar önce birbirini tanır.
SEvdiği renk. Sevdiği yemek. Nelerden hoşlanır. Ne okur. vs. vs.

Doğru zamanda doğru insan. Tek sorun bu. Her yanlış insan sizi doğru insana ulaştıracak.
Yanlış kişilere zaman harcayıp takılmayın.
Allah doğru insan çıkartsın karşınıza.

Ilkelerinizden vazgecmeyin ,sagduyu ile kendinizi tartin ,sizi elestirenler her zaman objektif degiller ,
Bazende cikar saglamak icin bu tip elestriler yapiyorlar ,
Gercekten istediginiz birisi olunca elbet yakinlasmak istersiniz ama bunun sinirini siz cizersiniz ,bazi insana sarilmak,elele yurumek bile yeterli gelir ,bazisi saatlerce cinsellik yasamak ister,
Erkeklerin gazina gelmeyin ,henuz cok gencsiniz ,

Aslinda bunun surecleri var, yani biz belkide 10. bulusmamiza yakin boyle bir sikinti yasadik ve ben boyle bir davranis karsisinda beni basit kizlardan zannediyor sanirim, onda bu etkiyi yaratacak ne yapmis olabilirim diye dusunup kendimi geri cektim, gecen gun bulustugumuzda "Oyle gormedim, begenmisim ki sık sık gorusmek ve sonucunda opmek istemisim" diye bir tepki aldim, olaylari da cok kurcalamadim, alttan aldim ve "Hakli oldugun konular var" diye mesaj cektim gecen gun ama sonuc ne olur bilinmez yine de dusunceleri benim dusunduklerimin tam tersiymis bunu ogrendim ama cinsel konular yine muallakta tabii

Size cok tesekkur ederim, sevgiler

Cok haklisiniz, cok tesekkur ederim :)

Eski ve demode değilsiniz lütfen.
Erkeklerin silahı bu. Sizi suçlu hissettirmek.
Kanmayın.
Psikolojik baskı. "zaten seni sevmişim ki öpmek istedim, ilişkiye başladım" şu cümledeki bayalığa bir bakın bence siz deği bu adam demode.
Bu işler böyle değil. Aptal adam.

Böyle kalın değişmeyin kimse için. birinden hoşlanan "öpüşelim mi" demez. Sinir oldum.
Sizin yaptığınız doğru.

Öfff, bırakın bu adamı.
Beden sizin bedeniniz.
İster ilk görüşmede çırılçıplak soyunursunuz, ister 50.görüşmede elini bile tutmazsınız.
Eşimle 18 yaşımdan beri beraberim(yaş 29) ve onu ilk ben öptüm.
1 ay oldu 2 ay oldu ki aynı sınıfta okuyoruz, her gün dipdibeyiz, yahu bu adam niye beni öpümüyor dedim ve ben yapıştım.
Hiç de aklımda bana şu gözle bakar mı gibi bir düşünce olmadı, çünkü onu tanımış ve güvenmiştim.
Baktıysa bile kendi utansın, nikahlı hanımıyım şuan.
Bu işler dediğimiz gibi kişiye ve zamana bağlı olarak çok değişir.
Ben nasıl ilk sevgilim sayabileceğim bir adamla evlendiysem, kimi de 40 tane sevgili yapar ama bir türlü evlilik derecesinde güvenemez çünkü onun için doğru insan olmaz.
Siz bu noktalarda kendinizi asla değiştirmeyin, ilişki sürecinde de kalbinizi dinleyin.

Siz böylesiniz. Sizin yaşantınıza. Prensiplerinize saygı duymak zorunda.
Siz de onun öpüşme isteğine saygı duyar döner arkanızı çeker gidersiniz.
Aile bağı sıkı olan kişiler o kadar azaldı ki!
Senin gibi bir karaktere sahip olan kızı erkekler arar oldu halbuki.
Bu adam ciddi bakmadığı için kafası başka yerde.

Coooookkk guzel! :) Akil verdiginiz icin binlerce kez tesekkur ederim, size bir omur boyu saglik ve mutluluk dilerim

Ne olur uzak durun görüşmeyin.
Yalvarırım uzak durun bu basit adamdan.
Yalnızlıkla mutlu olun.
Doğru insan çıkacaktır karşınıza bu insan yaanlış.

Maalesef bunun hep farkinda oldum fakat onyargi yapmayip taniyayim dedim sonuc buralara kadar geldi. Ben kendisine de soyledim, birlikte olursak her yere gelemem, her istedigin zaman yaninda olamam diye "O zaman beni sevmedigini dusunurum" dedi, sahsen ben ailem izin vermedigi muddetce kimseye sevgimi kanitlamak amaciyla annemi babami karsima alamam ki. Soyledikleri sizi deli etmesin lutfen, ben bunlari dinlerken guluyordum :)

Bana çok çelişkili biri gibi geldiniz. Ya öyle olun, ya böyle. Flörtleriniz varmış, yani birden fazla kişiyle flörtünüz olmuş. Ama 10. buluşmada ben basit kız mıyım diye düşünüp öptürmüyorsunuz filan. E o zaman bu kadar flörtler de etmeyin bu kadar tersse? Çok çelişkilisiniz. Davranışlarınız kafa karıştırıcı ve karşınızdaki adama karşı itici duruyor.

Hayatınıza giren kişilerin beklentilerine göre şekil almaya çalışmayın, siz olduğunuz gibi kalın ve bekleyin karşınıza sizi olduğunuz gibi kabul edecek biri çıkana kadar. Herşeyde katı, eleştireye ve değişime kesinlikle kapalı olun demiyorum ama benliğinizi kaybetmeyin karsı tarafa yarancam diye.

eve çağırma illa seks demek değil ki.

eğer düzgün biriyse sizin tavrınızdan rahatsız olduğunuzu anlayıp cinsel yönde yaklaşmaz eve gitseniz de.

ama baştan eve çağırana sapık muamelesi yapmak bana komik geliyor. insan sarrafı olmak lazım.

eğer bi adama güveniyorsan sevgili olursun böylece onla yalnız kalmaktan da korkmazsın. güvenmiyorsan zaten sevgili bile olmazsın.

hem sevgili olup hem sana güvenmiyorum evine gelemem demek biraz hakaret gibi bir şey bence. o konuda erkeklere hak veriyorum kusura bakmayın.

cinsellik öcü değil öcü olmadığı gibi rahat olduğunuz sınırı siz belirlersiniz. isterseniz elele tutuşup oturursunuz sadece bu sizin kararınız kadın olarak. eğer kararınızın üzerine çıkmakta diretirse de ayrılırsınız.

ama dediğim gibi siz insan sarrafı olmalısınız. yamuk tiplerle arkadaş da sevgili de olmamalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…