Bi sezeryan olan biri olarak söylüyorum evet sonrası bi hafta zor ha zorluğu ne rahat hareket edemiyorsun yattigin yerden desteksiz kalmıyorsun ama sonra rahatliyosun diğer konuya gelince ilk 15 gün çok rahatsın yedir içir gazini çıkar yatır başka birşey yok zaten çoğu gün yatiyo sonrada eğer gazi olursa biraz sknti oluyo ama emin ol kucağına aldigin dakikadan itibaren bi kez bile of demeden yapıyosan şuanda değil ilk kucağına aldığında anne olduğunu hissediysn onun sana ihtiyacı olduğunu biliyosun günlerce yatmasan da olur diyosun yeter ki o sağlıklı olsun diyosun dışarı çıkmaya gelince çıksan bile onu ozleyip geri geliyorsun yani benim öle oldu emin ol doya doya yasa şuan hamileliğinide dogduktan sonra lohusaligini daYine şöyle başlayım beni bilenler bilir...
Doğumuma 2 hafta kaldı ve ben çok huzursuzum ağlama isteği geliyor sürekli.
Korkuyorum arkadaşlar. Doğum sancısından değil.
Sezaryen olmaktan , bide bir ömür bir insanın sorumluluğunu almak... çok korkuyorum.
Şimdi hep aklıma Bebek doğunca hiç dışarı çıkamayacagız ,o Bebek hep ağlayacak, gece uyuyamayacağım diye düşünüyorum . Çok korkuyorum arkadaşlar çok bunaldım . Şimdi bile ağlıyorum
Ben ertesi günü banyo yaptım tuvalete gelince kabız olmamaya dikkat edersen hiç bir sknti yokPeki sezaryen deyince korkmadınız mı ?
Düşünüyorum mesela diyorlar ki tuvalete gidemiyorum günlerce banyo yapamıyorum yemek yiyemiyorum. Uykusuzum zombi gibiyim falan. Korkuyorum
Yok canım boş yalancı sancılar. Nst de sancım çıkıyor ama bişey yok yaBebek geldi mi Elmas?
Sağlıkla gelsin vakti gelince :)Yok canım boş yalancı sancılar. Nst de sancım çıkıyor ama bişey yok ya
İnşallah. Doğuma gidince yazarım inşallah dua edin diyeSağlıkla gelsin vakti gelince :)
Yine şöyle başlayım beni bilenler bilir...
Sezaryen olmaktan , bide bir ömür bir insanın sorumluluğunu almak... çok korkuyorum.
Şimdi hep aklıma Bebek doğunca hiç dışarı çıkamayacagız ,o Bebek hep ağlayacak, gece uyuyamayacağım diye düşünüyorum . Çok korkuyorum arkadaşlar çok bunaldım . Şimdi bile ağlıyorum
Sezeryandan korkmayın öcü degil. Ben bile isteye oldum. Normal doğum bebekler icin daha riskli, kordon dolanır, kanala sıkısır... Evet dısarı cıkamadım 6 aylık oldu hala cıkmak zor, yok cantası yok bezi yok acıktı yok meme istiyor vs. Üstüne bebek büyütmenin diger zorlukları... cook bunaldgm zamanlr oldu, ama ne oldu??? Oğlum 100 kisinn icinden beni görüp tanıyor bana öyle bir gülümsüyor ki sanki ic organlarıma kadar hücre hücre yenileniyorum. Meme olayı bitecek oğlum yürüyecek kosacak anne diyecek!! Anne olmak doğurmak degil.. öyle zor ki ama bir o kadar da eşsiz!! Suan memede uyuyor her yanım tutuldu, bacagımı hissetmiyorm ama kokusu burnuma geliyor, cennetten fragman gibi.. Hic birsey eskisi gibi olmayacak!! Hersey cok daha zor cok daha güzel olacak... Sizi hamile halinizle daha fazla yormak istemem ama sizi cook zır cok güzel günler bekliyorTeşekkür ederim . Peki kucağınıza ilk aldıgınız da ne hissettiniz? Siz de benim gibi sezaryen olur muyum korkusu yaşadınız mı
Suyunuz geliyor olabilir.Çok teşekkür ederim arkadaşlar değerli yorumlarınız için .
Peki birşey soracagım iki gündür aksamları karnım sürekli sertleşip açılıyor dakika da 4-5 kere oluyor. Sabaha bişey yok.
Daha yeni sıcak duşun altına giriyim dedim ilk lavaboya girdim afedersiniz ama silindikten sonra suyu falan beklerken bacaklarımdan bişeyler süzüldü. Hani adet olursunuz da banyoda giyinirken süzülür ya öyle yani akan şeyin derecesi. Yarım saat önce oldu bu dediklerim şu anda sancım YÖK . Siz ce bu suyum muydu bilemedim ben
Bence de cok mızmızsın. Hamile kalabilmek icin denemedigim şey kalmadi. Kalamıyorum. Sebepsiz. Bana çok mantıksız geliyor. Yapıyosan katlan, katlanamıcaksan yapmayınYine şöyle başlayım beni bilenler bilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?