Korkuyorum arkadaşlar:(

loneliness_1986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
146
0
96
36
Kayseri
merhaba hanımlar 22 yaşındayım hemen hemen 6 yıldır falan çalışıyorum 3 yıllık evliyim.çalıştığım her iş yerinde bi sorunla karşılaştım kimi yer sigortamı yapmadı 400 lira maaş verdi kimi yer 2 yada 3 ayda yine az bi maaş verdi kimi de bana asıldı.hele ki son çalıştığım yerde 55 yaşında bi patronum vardı evli iki çocuklu benimle ilişki kurmak istedi bende karşı çıktım 1 yıl dayandım maddi sıkıntılarımdan dolayı 3 aydır işsizim.eşiminde işleri iyi deil paraya ihtiyacımız var ama ben bu yaşadıklarımdan dolayı ne iş arayabiliyorum nede çalışacak gücü kendimde bulabiliyorum.napacam ben çok korkuyorum derdimi eşime bile anlatamıyorum çok kötüyüm çıldıracam aklımı kaybedecem inanın bazen kendimi delirmiş gibi hissediyorum borçlarımız olmasaydı keşke 450 - 500 lira veriyorlar anamdan emdiğimi burnumdan getiriyorlar.:1no2::1no2::1no2:

herkes aynı olmaz,üzülme lütfen,inşallah rahatça çalışabileceğin iyi ücreti olan bir iş bulursun en kısa zamanda,iyiler az da olsa hala var

esınıze bence acıklamayın cunku calısmanıza musade etmeye bılır ..
karsınıza cıkan kotu ınsanlar yuzunden neden kendınızı uzuyosunuz neden sıkıyosunuz kı..
sızın sucunuz yokkı sıze karsı osekılde davrananlar utansın bırakın..anlınız dık yolunuzda devam edın ıs hayatı boyunca ınsanın karsısına neler cıkıyo neler..ınsanı neler beklıyo bı bılsenız..ıs hayatında dost kolay kolay olmaz..dıkkatlı olun ve yolunuza devam edın....

malesef canım.kötü şeyler yaşamışın.......ahlaksız kişiler her yerde iş yerinde dışarda....allah ıslah etsin akıl fikir versib böylelerine.........
ama herkeste aynı degil.......belki iyi bir patron olur........önceki yaşadıklarından dolayıda bu korkuların normal........

işallah hayırlı bir iş bulursun.......

çalışmayı çok seviyorum çok verimli bir insanımdır.ama işş arayamıyorum korkumdan.moralim bozuluyor.en son çalıştığım yerde sitresten dolayı vertigo hastalığına yakalanıyordum az kalsın ilaçla atlattım.napacam ben çok bunaldım.

Sizin bu durumunuzdan yararlanmak isteyen,
insanlar çok olacaktır maalesef,bence işyeri
seçiminizi,görüşmelerinizi yalnız yapmayın,
mutlaka eşiniz de yanınızda olsun,hem çalışacağınız yeri,hem çalıştığınız insanları tanır,
karşınızdakiler sizin yalnız olmadığınızı bilmeliler bence...
bu kadar sıkıntının sonu ferahlık olur inşallah...
ama keşke bundan önceki yaşadıklarınızı,polise anlatsaydınız,
sessiz kaldıkça iyice azıyor bu tip insanlar...
hakkınızda hayırlısı olsun...
sevgiler...

Sizin bu durumunuzdan yararlanmak isteyen,
insanlar çok olacaktır maalesef,bence işyeri
seçiminizi,görüşmelerinizi yalnız yapmayın,
mutlaka eşiniz de yanınızda olsun,hem çalışacağınız yeri,hem çalıştığınız insanları tanır,
karşınızdakiler sizin yalnız olmadığınızı bilmeliler bence...
bu kadar sıkıntının sonu ferahlık olur inşallah...
ama keşke bundan önceki yaşadıklarınızı,polise anlatsaydınız,
sessiz kaldıkça iyice azıyor bu tip insanlar...
hakkınızda hayırlısı olsun...
sevgiler...

aynen

korkunun ecele faydası yok

cesur ol

yanlış bi hareket yaptıklarnda yapıştır lafı çık

of canım ya Allah yardımcın olsun..

Lakin bugüne kadar hep olumsuzluklarla karşılaşman bundan sonra da öyle olacağı anlamına gelmiyor. sakın umutsuzluğa kapılma. iş aramaya devam et. ve Songül hanımın dediği gibi görüşmelere yalnız gitme..

dualarım seninle a.s.

Allahından bulsun o adi kendini erkek zanneden soysuz namussuz tüm bu laflar onun gibi birine az :kızgın::kızgın:

kendini toparla güçlü ol :Saruboceq: Allah yardımcınız olsun...inşallah güzel bi yerde bir iş bulursun...kimse sana bir daha böle bir şey yapamaz... böle bir adi denk gelmiş...
herkes bunun gibi adi değildir elbet...
soyu batsın..
çok gıcık oldum ya :umursamaz::umursamaz:

malesef bu tür yaratıklardan çewremizde oldukça fazla war.insanlarda ahlak kalmamış.herşeyi tek bi konuya yönlendiren bu şerefsizlerin yüzünden sakın pes etme canım.biraz sabret.eminim tüm istediklerine uyucak güsel bi iş bulabilirsin.

dualarım seninle canım :Saruboceq:

canım bende arkadaşların söylediklerini söyleyeceğim
her işyerinde bir tane var malesef
ya sinir bozuyor yada ahlaksız oluyor
kötü düşünme lütfen
ve görüşmelere yalnız gitme sakın canım, arkadaşlar haklı
umarım gönlüne göre biryer bulursun

hepinize desteklerinizden dolayı sonsuz teşekkürler.umudumu kırdılar inşallah iyi bi yer bulabilirim insanın mesleğinin olmaması ne kadar acı verici bi durummuş o kadar çok pişman oluyorum ki okumadığıma benim zamanımda öss o kadar kolaydı ki çok pişmanım çok.......rabbim hepinize sonrada ban ayardım eder inşallah.teşekkürler.

Back
X