korkuyorum çok korkuyorum korkumdan ağlıyorum

Allah göstermesin ama evet..
Istanbul'da yaşanmaz diyodu bana..
Gidelim buralardan..
Ben istemedim kaç kere teklif etti gitmeyi.. Sanırım artık sıcak bakıyorum İstanbul'dan taşınma fikrine...
ben kırşehirde bile bu kadar korkuyosam sizi düşünemiyorum bile. evet istanbul mükemmel ama yaşanmıyo işte

bende öyle demeye çalışıyorum ama annem babam eşim hep gözümün önünden geçiyo
Aslında hepimize biçilen ömür belli
O ömrün dolmadıysa ölmezsin
İşin çıkar gidemezsin bombaymış başka bişeymiş ıskalar seni
Ama ecel vakti geldiyse mışıl mışıl yatağında uyurken de ölebilirsin

Tabi ki tedbir bizden takdir Allah'tan ama korkmayalım, karartmayalım içimizi
Bu bir milli mücadeledir, hepimiz elimizden geleni yapalım. En basitinden kutuplaşmayı önlesek o da yeter.
Benim bir kızım var, ömrüm yeterse onu çok güzel yetiştireceğim. En iyi mirasım olacak bu vatana

Allah göstermesin ama evet..
Istanbul'da yaşanmaz diyodu bana..
Gidelim buralardan..
Ben istemedim kaç kere teklif etti gitmeyi.. Sanırım artık sıcak bakıyorum İstanbul'dan taşınma fikrine...
Her ilde olabilir
Kalleşler her yerde
Sen duanı ve tedbirini eksik etme gerisi nasip, ecel saatin gelmediyse ölmezsin

amin canım amin. ben daha hiçbir türkün canlı bomba olupta düşmanını öldürdüğünü görmedum ALLAH hepimizi korusun. elim titriyo yazamıyorum
Yani ne istiyorlar bizden allhtan korksunlar be cünkü biz cani degiliz onlarda vicdan namıs seref haysiyet yok

Canım onların amacı da zaten bizleri korkutmak, sindirmek. Gün içinde illa insanın bir işi oluyor ama bak mesela ben bugün dışarı çıktım ama gideceğim yere ara sokaklardan geçerek gittim. Bu da bir tedbir. Aynı şekilde yine eve girdim. A bomba patlar mı diye endişe ediyorsan bunu deneyebilirsin. Rabbim sana emanetim dersin çıkardın yola.

yazınız hoşuma gitti o yüzden alıntı yapıyorum yanlış anlamayın bu iş zor biter bitersede iyi bitmezmez bence memlekete doldurulan bunca suriyeli ve hala gelmeye devam ediyorlar ülkenin doğusu batısı kan gölü olmuş nasıl bitsin yada nasıl iyi bitsin bunu düşünüyorum

Ayrica kizlar burya yaziyorum; bi dahaki olasi patlama maalesef yine ankarada olur. Dusununce bugunki patlama bence sadece hedef sasirtmakti.
Ankaradan herkese istanbula yoneldi.
Ama ankara risk altinda.
Evet bugunki biraz dikkat dağıtma amaçlı gibiydi. Farkındaysanız bımbanın pstladığı saate sabah saatleri haftasonu ve haftasonu millet biraz geç kahvaltı eder. Yoğunluk yoktu istiklal caddesinde

Yani ne istiyorlar bizden allhtan korksunlar be cünkü biz cani degiliz onlarda vicdan namıs seref haysiyet yok
Amaçları bizi korkutmak, dışarı çıkamaz çalışamaz ülkesini kalkındıramaz hale getirmek
Amaçları topraklarımızı ele geçirmek
Amaçları Türk - İslam devletlerini yok etmek

Bakınız Fransa'da ki terörden sonra tüm ülke başbakanları bizim başbakanımızda dahil protesto etmeye gitmişken
Bizim ülkemizdeki terörde sadece Azerbaycan cumhur başkanı Aliyev geldi. Bizim biz Türk ve Müslüman devletlerinden başka dostumuz yok

Bu canlı bombalar hristiyanların maşaları olara gümbürtüye gidecek kadar beyinsizler işte

Yarin mecbur olmadikkca lutfen disari cikmasin kimse... bu korkaklik degil tedbir... cunku karsimizda serefiyle savasan birileri yok kalles arkadan vuran hainler var...
Aynen ya bu savaş degıl arkadan vurma hepsı toplandın gelsin o zaman savaş olur ama onlar öyle serefsız hain evladıkı nerden cıkacakları belli degıl ya . Çanak kaldeıkler bile daha serefluydı kim oldukları nerde oldukları beliydi

Ben de korkuyorum ya anlayamıyorum bu bombayı planlayanlar, canlı bomba olmayı seçenler nasıl bi kafadalar nasıl bi ruh halindeler aklım almıyor ya.

Bugün benim okuduğum üniversitenin önünde canlı bomba tespit edilip kontrol altına alıp imha etmişler. Ya düşünün ben haftanın 3 günü ordayım. Bundan iki sene önce de bomba patlatmışlardı burda. Antepte. Kardeşimin okulunun hemen dibindeki karakolda. Ya ne günlere kaldık Allahımm.

Rabbim hepimizi korusun, annelerimizi, babalarımızı, kardeşlerimizi, akrabalarımızı, arkadaşlarımızı, sevdiklerimizi bize bağışlasın, bizi de onlara bağışlasın. Böyle kötü kalpli insanların şerrinden hepimizi korusun Allah. Bu kötü hain insanların da ellerini dillerini bağlasın inşallah, Kahhar ismiyle kahretsin onları, bizden uzak tutsun, hepimizden.

Bizi de sevdiklerimizi de El-Hafîz (kendisine sığınanları koruyan, saklayan) ismiyle korusun birbirimize bağışlasın. O insanların kalplerine vicdan versin ne diyeyim.

Bugün sıhhiye köprüsünden cebeci tarafına gittim kendi aracımla. Kalbim sıkıştı resmen bir ara. Evden çıkmaya korkuyorum. Eşim polis, tüm gün çevirme yaptılar. İzindekileri bile çağırmışlar. Sokağımdan çıkınca kalbim 2 kat hızlı atmaya başlıyor.

Rica ederim yanlış anlamam
Ama öyle düşünme işte, şanlı tarihimizi dedelerimiz yazdı
Onlara yakışır torunlar olursak yine yazarız be, bizi de torunlarımız okur fena mı
Ama pes etmek, kaçmak bize yakışmaz
Ben son Türk kalsam bu ülkede yine göç etmem şahsen

Evet bugunki biraz dikkat dağıtma amaçlı gibiydi. Farkındaysanız bımbanın pstladığı saate sabah saatleri haftasonu ve haftasonu millet biraz geç kahvaltı eder. Yoğunluk yoktu istiklal caddesinde

Hatta canli bomba bile farkinda degildi buyuk ihtimal uzaktan infilak ediliceginin.
Uzaktan kumandayla patlatilmis canli bomba belirlenen bolgeye giderken.
Benim aklima nedense en cok ibadethaneler( cuma gunleri ozellikle) ve kopruler( istanbul) geliyor.
Bu ibadethane ankaradada olur istanbuldada. Ve tabi kutlamalar.
Bgun haberde nevruz kutlamalarini gordum. Cikmis bir grup hdpliler sokakta halay cekiyorlardi. Basta dedimki bu halk salakmi, ne kutlamasi ne halayi.
Ama simdi dusunuyorumda onlarin cidden tuzu kuru. Cunku hdp demek pkk demek. Orda hic bomba patlarmi? Keske tum bombalar sizn kafanizda parcalansa. Geberseniz. Kim hdp yi destekliyosa geberse. Ama istanbulda ankarada ekmek derdinde olan, okuluna giden yurtdasima dokunmasaniz. Allah bin belani versin pkk.

O degilde korkuyorumki yarin istanbulda ankaradada nevruz kutlamalar yapmak isteyenler olucaktir. Arkdaslar sakin katilmayin. Kalabaliktan uzak durun. Sakin. Camilere gidenler olucaktir ulkemizin refahi icin. Gitmeyin.

Çünkü eskiden maddi gücümüz yoktu savaş açma cesaretini buluyorlardı
Şimdi bizde silahlandık, öyle tek kunduralı değiller çok şükür Mehmetciklerimiz
Ama maalesef çok çok daha önemli bazı şeyleri de yitirdik iman gücü ve ayrım yapmadan her ırkla tek vücut olabilmeyi. Çanakkale böyle kazanıldı

O çakallarda baktılar artık Türkiye silahlandı, tarihi de korkutan cinstendi. Para yokken yendiler bizi şimdi para da var en iyisi mertçe savaş açmayalım da kalleşçe iç savaş çıkartalım çaktırmadan çaktırmadan diyorlar
Birçok yiyecek ve kozmetik ürünlerinde bile zararlı maddeler bu yüzden var, çabuk ölelim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…