- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
- Konu Sahibi kedi annesi fundy
-
ben kırşehirde bile bu kadar korkuyosam sizi düşünemiyorum bile. evet istanbul mükemmel ama yaşanmıyo işteAllah göstermesin ama evet..
Istanbul'da yaşanmaz diyodu bana..
Gidelim buralardan..
Ben istemedim kaç kere teklif etti gitmeyi.. Sanırım artık sıcak bakıyorum İstanbul'dan taşınma fikrine...
evet haklısınız aslında. ecelimiz geldiyse ölürüzkimsenin ölüm saati değişmez ölüceksek ölürüz bu yüzden sakin olun
Aslında hepimize biçilen ömür bellibende öyle demeye çalışıyorum ama annem babam eşim hep gözümün önünden geçiyo
Her ilde olabilirAllah göstermesin ama evet..
Istanbul'da yaşanmaz diyodu bana..
Gidelim buralardan..
Ben istemedim kaç kere teklif etti gitmeyi.. Sanırım artık sıcak bakıyorum İstanbul'dan taşınma fikrine...
Yani ne istiyorlar bizden allhtan korksunlar be cünkü biz cani degiliz onlarda vicdan namıs seref haysiyet yokamin canım amin. ben daha hiçbir türkün canlı bomba olupta düşmanını öldürdüğünü görmedum ALLAH hepimizi korusun. elim titriyo yazamıyorum
aynen canım çok haklısınYani ne istiyorlar bizden allhtan korksunlar be cünkü biz cani degiliz onlarda vicdan namıs seref haysiyet yok
Aslında hepimize biçilen ömür belli
O ömrün dolmadıysa ölmezsin
İşin çıkar gidemezsin bombaymış başka bişeymiş ıskalar seni
Ama ecel vakti geldiyse mışıl mışıl yatağında uyurken de ölebilirsin
Tabi ki tedbir bizden takdir Allah'tan ama korkmayalım, karartmayalım içimizi
Bu bir milli mücadeledir, hepimiz elimizden geleni yapalım. En basitinden kutuplaşmayı önlesek o da yeter.
Benim bir kızım var, ömrüm yeterse onu çok güzel yetiştireceğim. En iyi mirasım olacak bu vatana
Evet bugunki biraz dikkat dağıtma amaçlı gibiydi. Farkındaysanız bımbanın pstladığı saate sabah saatleri haftasonu ve haftasonu millet biraz geç kahvaltı eder. Yoğunluk yoktu istiklal caddesindeAyrica kizlar burya yaziyorum; bi dahaki olasi patlama maalesef yine ankarada olur. Dusununce bugunki patlama bence sadece hedef sasirtmakti.
Ankaradan herkese istanbula yoneldi.
Ama ankara risk altinda.
Amaçları bizi korkutmak, dışarı çıkamaz çalışamaz ülkesini kalkındıramaz hale getirmekYani ne istiyorlar bizden allhtan korksunlar be cünkü biz cani degiliz onlarda vicdan namıs seref haysiyet yok
Aynen ya bu savaş degıl arkadan vurma hepsı toplandın gelsin o zaman savaş olur ama onlar öyle serefsız hain evladıkı nerden cıkacakları belli degıl ya . Çanak kaldeıkler bile daha serefluydı kim oldukları nerde oldukları beliydiYarin mecbur olmadikkca lutfen disari cikmasin kimse... bu korkaklik degil tedbir... cunku karsimizda serefiyle savasan birileri yok kalles arkadan vuran hainler var...
Yarında bekleniyor İstanbul'daEvet bugunki biraz dikkat dağıtma amaçlı gibiydi. Farkındaysanız bımbanın pstladığı saate sabah saatleri haftasonu ve haftasonu millet biraz geç kahvaltı eder. Yoğunluk yoktu istiklal caddesinde
Rica ederim yanlış anlamamyazınız hoşuma gitti o yüzden alıntı yapıyorum yanlış anlamayın bu iş zor biter bitersede iyi bitmezmez bence memlekete doldurulan bunca suriyeli ve hala gelmeye devam ediyorlar ülkenin doğusu batısı kan gölü olmuş nasıl bitsin yada nasıl iyi bitsin bunu düşünüyorum
İnşallahYarında bekleniyor İstanbul'da
İnşallah asparagastır da şehit vermeyiz
Evet bugunki biraz dikkat dağıtma amaçlı gibiydi. Farkındaysanız bımbanın pstladığı saate sabah saatleri haftasonu ve haftasonu millet biraz geç kahvaltı eder. Yoğunluk yoktu istiklal caddesinde
Çünkü eskiden maddi gücümüz yoktu savaş açma cesaretini buluyorlardıAynen ya bu savaş degıl arkadan vurma hepsı toplandın gelsin o zaman savaş olur ama onlar öyle serefsız hain evladıkı nerden cıkacakları belli degıl ya . Çanak kaldeıkler bile daha serefluydı kim oldukları nerde oldukları beliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?