- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi kedi annesi fundy
-
Farkedilmiş çevre tarafından galiba. Babam öyle dedi. Onun için aniden patlamış veya patlatılmış. Ben devlet hastanelerini de duşunuyorum oralarda da insan yoğunluğu oluyor maalesef...Hatta canli bomba bile farkinda degildi buyuk ihtimal uzaktan infilak ediliceginin.
Uzaktan kumandayla patlatilmis canli bomba belirlenen bolgeye giderken.
Benim aklima nedense en cok ibadethaneler( cuma gunleri ozellikle) ve kopruler( istanbul) geliyor.
Bu ibadethane ankaradada olur istanbuldada. Ve tabi kutlamalar.
Bgun haberde nevruz kutlamalarini gordum. Cikmis bir grup hdpliler sokakta halay cekiyorlardi. Basta dedimki bu halk salakmi, ne kutlamasi ne halayi.
Ama simdi dusunuyorumda onlarin cidden tuzu kuru. Cunku hdp demek pkk demek. Orda hic bomba patlarmi? Keske tum bombalar sizn kafanizda parcalansa. Geberseniz. Kim hdp yi destekliyosa geberse. Ama istanbulda ankarada ekmek derdinde olan, okuluna giden yurtdasima dokunmasaniz. Allah bin belani versin pkk.
Bunlar öyle pislik soysuz kişilerki onları savunanları bile öldürüyolar. Ortalığı dağıtmak zaten amaçları ankara da istanbulda o kadar bomba patladı aralarında elbette onları savunanlarda vardı.Hatta canli bomba bile farkinda degildi buyuk ihtimal uzaktan infilak ediliceginin.
Benim aklima nedense en cok ibadethaneler( cuma gunleri ozellikle) ve kopruler( istanbul) geliyor.
Bgun haberde nevruz kutlamalarini gordum. Cikmis bir grup hdpliler sokakta halay cekiyorlardi. Basta dedimki bu halk salakmi, ne kutlamasi ne halayi.
Ama simdi dusunuyorumda onlarin cidden tuzu kuru. Cunku hdp demek pkk demek. Orda hic bomba patlarmi? Keske tum bombalar sizn kafanizda parcalansa. Geberseniz. Kim hdp yi destekliyosa geberse. Ama istanbulda ankarada ekmek derdinde olan, okuluna giden yurtdasima dokunmasaniz. Allah bin belani versin pkk.
O degilde korkuyorumki yarin istanbulda ankaradada nevruz kutlamalar yapmak isteyenler olucaktir. Arkdaslar sakin katilmayin. Kalabaliktan uzak durun. Sakin. Camilere gidenler olucaktir ulkemizin refahi icin. Gitmeyin.
Bi helikopterim olsa şunların tam ortasına atsam diyorum bombayıHatta canli bomba bile farkinda degildi buyuk ihtimal uzaktan infilak ediliceginin.
O degilde korkuyorumki yarin istanbulda ankaradada nevruz kutlamalar yapmak isteyenler olucaktir. Arkdaslar sakin katilmayin. Kalabaliktan uzak durun. Sakin. Camilere gidenler olucaktir ulkemizin refahi icin. Gitmeyin.
Bi helikopterim olsa şunların tam ortasına atsam diyorum bombayı
Sonra diyorum bizden biri geçerse yine haksızlık olur
Hayal işte
Bana kalsa ben topunu benzin döküp yakarım da bana kalmıyo işte
Ama işte suç di miBana kalsa giderdim ben canli bomba olup o vatan haini it oglu it pislik demirtasin dibine gelip patlatirdim kendimi.
O serefsiz ölmeli.
Gebermeli.
Bunlar öyle pislik soysuz kişilerki onları savunanları bile öldürüyolar. Ortalığı dağıtmak zaten amaçları ankara da istanbulda o kadar bomba patladı aralarında elbette onları savunanlarda vardı.
Ama işte suç di mi
Ne dandik işler
Bi de soyları da kurumuyo Demirtaş gider baka bi Maho gelir
Öyle orangutanların eceli de gelmiyor nedenseAslinda en en guzel cozum o serefsiz it apoyu öldurmek. Yilanin en basi o. O neden yasiyor sahi hala?
Bu kadar olaylar oldu o pislikleri savunanlar hala savunabilecekler mi acaba merak ediyorum. Seçim zamanın da anketlerde vardı hdpye oy verenler şimdi ne diyorlar acaba hala pişkin pişkin savunucaklar mı
Öyle orangutanların eceli de gelmiyor nedense
Yaşı da epey var
Bunca kişi dua etsek duanın kabul saatiyse neden olmasın?Evet maalesefki. Hayvan oglu hayvan, en aci bi sekilde geberse keske. Mesela tam su an yarina cikamasa.
Hdp yi destekleyenlerin hepsinin yaptığı bir şey bu haberler de görmediniz mi hdp bu saldırıyı kınıyormuş yalana da bak. Emin olun herkes biliyor kimin kimi desteklediğini tarihi dizide hdpyi destekleyen kişiyi oynatmaları kadar saçma bir şey yok.Ornegin beren saat. Simdi memnunmu? Gelmis bide teroru lanetliyorum, basimiz sagolsun diye sosyal medyada boy gosteriyor. Iste tam beren saat ölmeli bu patlamalarda, bzim masum vatandaslarimiz degil.
Bide sunlarin filmlerine dizilerine bakan yokmu. Bi bilseler bizim bi hamlemiz o beren saati sokaktaki dilenciden beter eder. Ah bi bilse.
Eskiden kınamazlardı bileHdp yi destekleyenlerin hepsinin yaptığı bir şey bu haberler de görmediniz mi hdp bu saldırıyı kınıyormuş yalana da bak. Emin olun herkes biliyor kimin kimi desteklediğini tarihi dizide hdpyi destekleyen kişiyi oynatmaları kadar saçma bir şey yok.
Dokunulmazlık kalkarsa onlar için iyi olmayacak o yüzdendir herhalde.Eskiden kınamazlardı bile
Şimdi kuyrukları mı sıkışmış hayırdır? Şaşırdım kınamayı duyunca, yalandan bile olsa
Bunca kişi dua etsek duanın kabul saatiyse neden olmasın?
Allah'ım sen başta Apo canisi olmak üzere onun zihniyetinde ve yolunda olan, teröre yardım ve yataklık eden herkesi kahhar isminle kahret
Sen zalimlere, şerefsizlere fırsat verme
Bayrağımızı, polisimizi, askerimizi, tüm halkımızı koru
Amin ( Amin diyen herkes aynı duayı etmiş olur )
Ol dese olmayacak şey mi var ?
Yusuf yusufDokunulmazlık kalkarsa onlar için iyi olmayacak o yüzdendir herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?