korkuyorum çok korkuyorum korkumdan ağlıyorum

Farkedilmiş çevre tarafından galiba. Babam öyle dedi. Onun için aniden patlamış veya patlatılmış. Ben devlet hastanelerini de duşunuyorum oralarda da insan yoğunluğu oluyor maalesef... şu hdp milletvekillerinin dokunulmazlığı kalksa millet linç edicek de... Kalkmıyo bir turlu. Asıl çıbanın başı onlar

Bunlar öyle pislik soysuz kişilerki onları savunanları bile öldürüyolar. Ortalığı dağıtmak zaten amaçları ankara da istanbulda o kadar bomba patladı aralarında elbette onları savunanlarda vardı.

Bi helikopterim olsa şunların tam ortasına atsam diyorum bombayı
Sonra diyorum bizden biri geçerse yine haksızlık olur
Hayal işte
Bana kalsa ben topunu benzin döküp yakarım da bana kalmıyo işte

Bi helikopterim olsa şunların tam ortasına atsam diyorum bombayı
Sonra diyorum bizden biri geçerse yine haksızlık olur
Hayal işte
Bana kalsa ben topunu benzin döküp yakarım da bana kalmıyo işte

Bana kalsa giderdim ben canli bomba olup o vatan haini it oglu it pislik demirtasin dibine gelip patlatirdim kendimi.
O serefsiz ölmeli.
Gebermeli.

İstanbul da yaşıyorum bende bi yere gidemez olduk korkudan ya bizim de geçtiğimiz yerlerde bomba patlarsa ailemden birine bir şey olursa korkusu. Allah iyi niyetli olan herkesi korusun. Onların yanına bırakmasın bu yaptıkları pisliği .Emniyetten de haber gelmiş kalabalık yerlere gitmeyin 20 tane daha bomba patlatılabilirmiş diye.

Bunlar öyle pislik soysuz kişilerki onları savunanları bile öldürüyolar. Ortalığı dağıtmak zaten amaçları ankara da istanbulda o kadar bomba patladı aralarında elbette onları savunanlarda vardı.

Vardir kesin. Kahroluyoruz burda gozlerimiz sisiyor aglamaktan. Su gozlerim egerki bi pkk destekcisinin ölumu icin agliyorsa hic bilmeden( sirf patlamada öldu diye) haram olsun gozumden akan yaslar o yandasa. Binlerce kes haram olsun.

Bu kadar olaylar oldu o pislikleri savunanlar hala savunabilecekler mi acaba merak ediyorum. Seçim zamanın da anketlerde vardı hdpye oy verenler şimdi ne diyorlar acaba hala pişkin pişkin savunucaklar mı

Bu kadar olaylar oldu o pislikleri savunanlar hala savunabilecekler mi acaba merak ediyorum. Seçim zamanın da anketlerde vardı hdpye oy verenler şimdi ne diyorlar acaba hala pişkin pişkin savunucaklar mı

Ornegin beren saat. Simdi memnunmu? Gelmis bide teroru lanetliyorum, basimiz sagolsun diye sosyal medyada boy gosteriyor. Iste tam beren saat ölmeli bu patlamalarda, bzim masum vatandaslarimiz degil.
Bide sunlarin filmlerine dizilerine bakan yokmu. Bi bilseler bizim bi hamlemiz o beren saati sokaktaki dilenciden beter eder. Ah bi bilse.

Evet maalesefki. Hayvan oglu hayvan, en aci bi sekilde geberse keske. Mesela tam su an yarina cikamasa.
Bunca kişi dua etsek duanın kabul saatiyse neden olmasın?

Allah'ım sen başta Apo canisi olmak üzere onun zihniyetinde ve yolunda olan, teröre yardım ve yataklık eden herkesi kahhar isminle kahret
Sen zalimlere, şerefsizlere fırsat verme
Bayrağımızı, polisimizi, askerimizi, tüm halkımızı koru
Amin ( Amin diyen herkes aynı duayı etmiş olur )

Ol dese olmayacak şey mi var ?

Yeminle soyluyorum o hdplilerin dokunulmazlgi kalksin bn bulundgum sehirden kalkip agizlarna s.... Gidicem linc ne linc lincin alasni gostericez ey mi yaman bey mi yaman soysuz pis kopekler osmanli zamannda Ataturk zamannda yenilmeye doymadilar erkek olsalar adam olsalar arkadan vurmaz turk milletinin karsisina cikarlar korkak ödlekler pislikler

Hdp yi destekleyenlerin hepsinin yaptığı bir şey bu haberler de görmediniz mi hdp bu saldırıyı kınıyormuş yalana da bak. Emin olun herkes biliyor kimin kimi desteklediğini tarihi dizide hdpyi destekleyen kişiyi oynatmaları kadar saçma bir şey yok.

Eskiden kınamazlardı bile
Şimdi kuyrukları mı sıkışmış hayırdır? Şaşırdım kınamayı duyunca, yalandan bile olsa

Ellerimi actim dua ettim goz yaslariyla.
Binlerce amiiiinnn.
Allahim sen ulkemdekileri koru,ilk olarak yarini sag saglim gecirmemizi nasip et.
Ve diger gunler yine sana emanet ardimda birakip geldigim yurt daslarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…