korkuyorum çok korkuyorum korkumdan ağlıyorum

Ellerimi actim dua ettim goz yaslariyla.
Binlerce amiiiinnn.
Allahim sen ulkemdekileri koru,ilk olarak yarini sag saglim gecirmemizi nasip et.
Ve diger gunler yine sana emanet ardimda birakip geldigim yurt daslarim.
Ülkemdekileri deme o köpeklerde içimizde bu ülkede..

O tarihi dizide zaten hangi tarihin dizisidir bilmiyorum. Osmanliyi anlatmiyor o kesin. Zaten o zirvalikta bi dinsiz kadinin akliyla basladi. " Allaha inanmiyorum" diyen ve bi kac sene once ölen yonetmenmi senaristmi. Siyah kisa sacli kadin.

O tarihi dizide zaten hangi tarihin dizisidir bilmiyorum. Osmanliyi anlatmiyor o kesin. Zaten o zirvalikta bi dinsiz kadinin akliyla basladi. " Allaha inanmiyorum" diyen ve bi kac sene once ölen yonetmenmi senaristmi. Siyah kisa sacli kadin.
Serra yılmaz galiba ondan mı bahsediyorsunuz .

Ülkemdekileri deme o köpeklerde içimizde bu ülkede..

Onlar haric, dogru diyosun.
Insallah her bombayi hazirlayan; onaydan, talimata, uygulayanina kadar.
Her niyet ettiginizde o elinizle temas eden bomba infilak eder ve 10.000 parcalara ayrilirsiniz insallah.

Bizim.tarihimizle uzaktan yakindan alakasi yok o dizinin osmanliyi tarihimizi lekelemek kotulemek amaclari Allah firsat vermesin kiiii bazi beyinsizler o dizideki anlatilanlara inaniyor bilmiyorum ki hic mi beyinleri yok onlarin beyinlerini kusa taksak kus ters ucar valla o derece insanlar var

Serra yılmaz galiba ondan mı bahsediyorsunuz .

Evet o.
Ölunun arkasindan konusmuycam sonra diger tarafta o kadindan helallik istemem gerekicek.
Herkes biliyor zaten kendi agziyla " benim bi Allahim yok" dedigini.
Soze ne hacet.

Bunlar hep modern film cagina ayak uydurma hevesleri.Sex ve kadin.

Tatlım desek boş

Ama boyle durmaktansa biseyler yapmak lazım dimi madem ki bu tip kahrolası olayları durdurmaya gücümüz yetmiyor sevdiklerimizi her an herşeyden koruyamiyoruz o zaman işleri en üst rütbeye iletmek lazım bence

Allah a iletmeli ve sevdiklerimizi onun güvencesi altına sokmaliyiz

Hergün 7 ayetel kursi oku esinin niyetine

En kisasindan bunu söyleyeyim sadece

Esini mevlanin güvencesine girdir

Arkadaşım ben de korkuyorum. 40 yaşındayım. ilk defa bu endişeleri yaşıyorum. Sakin küçük bir yerde yaşamam endişelerimi azaltmıyor. Her yanımız mobese kameralarla dolu, gereken hızın üstünde geçen sürücülere ceza yağdırtmaktalar, ama benim güvenliğimi sağlıyorlar mı bilmiyorum. Ben güvenliğimi sağlıyacak yöneticiler istiyorum. Boşuna gelmiyorlar o yerlere.
Bu arada tüm yorumları görmedim ama Beren Saatmiş kısa saçlı kadınmış (kim anlamadım) gibi yazılar gördüm az çok yazılanları tahmin ediyorum, dizilerle yaşamaya o kadar alışmısız ki sorumlu onları görür olmuşuz. Herkesin kararı kendini bağlar ,ama bizim güvenliğimizi küçüğünden büyüğüne yöneticilerimiz bağlar. Ben onlardan cevap bekliyorum. Benim güvenliğim için ne yaptın. Yarın nefes alacak mıyım?...

Ablacim ama ne yapabilirler daha onlemse gereken onlemleri aliyorlar daha ne yapsinlar bak abbas guclu ile genc bakisa biri katildi adini unuttum bi parti uyesi degil yalnz onu soyleyeyim... diyor ki : biz ulke olarak gereken onlemleri sinirlarda dahil aliyoruz ama karsi ulke sinirlarini korumuyor ve turkiye ye bu yuzden gecisler daha kolay oluyor bizim ulke olarak tek tarafli aldgmix onlemler bu yuzden kisa sureli oluyr bi sure zaman kazaniyoruz yani ne kadar onlem alinirsa alinsin dis devletler bize sinirlari olan devletler kendi sinirlarini korumadiklari icin ulkemze gecis kolaylasiyor Allah askina artik devletimzi suclamayi birakin

Soysuzlar aramizda her yerdeler Rabbim hepsini lanetleyip kahretsin, bu vatana ihanet edip ayaklanan herkes sürgünlerde inleye inleye ölüp gitsin !

Baska ulke bizi patlama icin uyariyor, bizim devletimiz asilsizdir diyor, bomba patliyor ve yayin yasagi yuzunden neler oluyor ogrenemiyoruz, bir de vergi veriyoruz ve can guvenligimiz yok..
Diger devletin sinirlariyla ne ilgisi var, hain kopekler basindan beri aramizda dolasiyor..
Devletimiz degil basindakiler suclanabilir.

Baska ulke bizim.devletimixi degil.kendi turistlerini uyariyor

Putinin devletimizn basindaki insan icin cok zeki ve akilli bir devlet adami turkiye kendi silahlarini uretemzken simdi kendi savas ucaklarini kendi silahlarini yapiyor ve dis ulkeler turkiyenin guclenmesini istemiyor dedigini biliyormusun senn o sucladgin devletin basindaki insan akilli zeki ve turkiye onun sayesinde bu kadar guclendi o basa gelmeden ulkenin hali cok mu iyiydi ya Allah askina yaa amac o adami bastan indirip turkiyeyi yine dis devletlere muhtac etmek bunu kabullenmek bu kadar zor olmasa gerek Allah devletimizi milletimizi askerlerimizi cumhurbaskanimizi basbakanimizi korusun

Ben başka ülkenin istihbaratından öğreneceksem bomba uyarılarını, benim valiliğim korku lobisi diye o ülkeyi suçlayacaksa... Üstüne denilen yerde denilen gün o bomba patlayacaksa... Ben küçük bir ilçede yaşıyorum. Güngören'in küçük bir mahallesinde. Bundan yıllar önce bir çok aile üyem Güngören'deki bombalı saldırıdan dakikalarla hatta saniyelerle kurtuldu. Evlerimiz de dahil hiçbir yerde güvende değiliz... Daha Cuma Taksim'den geçtim. Metrolar deseniz, güvenlik sandığınız gibi sıkı değil. Havalimanından turist kimliğiyle çok rahat patlatabilirler bavullarla. Sabiha Gökçen patlamasını hatırlatırım. Tramvay deseniz. Sultanahmet, Beyazıt, Aksaray... Otobüs durakları zaten Ankara, malum! Vapur deseniz, Kabataş-Kadıköy-Bakırköy... Metrobüs deseniz Mecidiyeköy, Okmeydanı... Benim okulum Şişli'de. İnanır mısınız bahar dönemi başladı başlayalı toplasanız 5 kere okula gitmişimdir. Korkuyorum. Kardeşim Beyazıt'ta okuyor. Korkuyorum. Kuzenim Taksim'de çalışıyor. Korkuyorum. Babam sürekli iş için İstanbul'u geziyor. Korkuyorum. Annem Güngören'de patlama olan meydana çıkıyor alışveriş için, korkuyorum. Artık o kadar çok korkuyorum ki... Allah hepimize sabır versin. Git gide zorlaşıyor bu ülke...

Ve bir şey daha söyleyeyim mi! Ben ağlayamıyorum. Dedemi kaybettiğimden beri korkumu, vefatlara olan üzüntülerimi içime atar oldum. Çünkü o zaman güçlü olmak zorunda olduğumu yoksa bir çok şeyin yıkılacağını söylemişlerdi. Artık ağlayamıyorum da... Sadece bunun sorumlularından ve buna çanak tutanlardan nefret edebiliyorum. Nefretimi de içime atıyorum...

Baskanin biri gider biri gelir. Degismeyen tek sey devlettir, milletimizdir.
Iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…