- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi kedi annesi fundy
-
Ülkemdekileri deme o köpeklerde içimizde bu ülkede..Ellerimi actim dua ettim goz yaslariyla.
Binlerce amiiiinnn.
Allahim sen ulkemdekileri koru,ilk olarak yarini sag saglim gecirmemizi nasip et.
Ve diger gunler yine sana emanet ardimda birakip geldigim yurt daslarim.
Hdp yi destekleyenlerin hepsinin yaptığı bir şey bu haberler de görmediniz mi hdp bu saldırıyı kınıyormuş yalana da bak. Emin olun herkes biliyor kimin kimi desteklediğini tarihi dizide hdpyi destekleyen kişiyi oynatmaları kadar saçma bir şey yok.
Serra yılmaz galiba ondan mı bahsediyorsunuz .O tarihi dizide zaten hangi tarihin dizisidir bilmiyorum. Osmanliyi anlatmiyor o kesin. Zaten o zirvalikta bi dinsiz kadinin akliyla basladi. " Allaha inanmiyorum" diyen ve bi kac sene once ölen yonetmenmi senaristmi. Siyah kisa sacli kadin.
Ülkemdekileri deme o köpeklerde içimizde bu ülkede..
Bizim.tarihimizle uzaktan yakindan alakasi yok o dizinin osmanliyi tarihimizi lekelemek kotulemek amaclari Allah firsat vermesin kiiii bazi beyinsizler o dizideki anlatilanlara inaniyor bilmiyorum ki hic mi beyinleri yok onlarin beyinlerini kusa taksak kus ters ucar valla o derece insanlar varO tarihi dizide zaten hangi tarihin dizisidir bilmiyorum. Osmanliyi anlatmiyor o kesin. Zaten o zirvalikta bi dinsiz kadinin akliyla basladi. " Allaha inanmiyorum" diyen ve bi kac sene once ölen yonetmenmi senaristmi. Siyah kisa sacli kadin.
Serra yılmaz galiba ondan mı bahsediyorsunuz .
Bizim.tarihimizle uzaktan yakindan alakasi yok o dizinin osmanliyi tarihimizi lekelemek kotulemek amaclari Allah firsat vermesin kiiii bazi beyinsizler o dizideki anlatilanlara inaniyor bilmiyorum ki hic mi beyinleri yok onlarin beyinlerini kusa taksak kus ters ucar valla o derece insanlar var
Ablacim ama ne yapabilirler daha onlemse gereken onlemleri aliyorlar daha ne yapsinlar bak abbas guclu ile genc bakisa biri katildi adini unuttum bi parti uyesi degil yalnz onu soyleyeyim... diyor ki : biz ulke olarak gereken onlemleri sinirlarda dahil aliyoruz ama karsi ulke sinirlarini korumuyor ve turkiye ye bu yuzden gecisler daha kolay oluyor bizim ulke olarak tek tarafli aldgmix onlemler bu yuzden kisa sureli oluyr bi sure zaman kazaniyoruz yani ne kadar onlem alinirsa alinsin dis devletler bize sinirlari olan devletler kendi sinirlarini korumadiklari icin ulkemze gecis kolaylasiyor Allah askina artik devletimzi suclamayi birakinArkadaşım ben de korkuyorum. 40 yaşındayım. ilk defa bu endişeleri yaşıyorum. Sakin küçük bir yerde yaşamam endişelerimi azaltmıyor. Her yanımız mobese kameralarla dolu, gereken hızın üstünde geçen sürücülere ceza yağdırtmaktalar, ama benim güvenliğimi sağlıyorlar mı bilmiyorum. Ben güvenliğimi sağlıyacak yöneticiler istiyorum. Boşuna gelmiyorlar o yerlere.
Bu arada tüm yorumları görmedim ama Beren Saatmiş kısa saçlı kadınmış (kim anlamadım) gibi yazılar gördüm az çok yazılanları tahmin ediyorum, dizilerle yaşamaya o kadar alışmısız ki sorumlu onları görür olmuşuz. Herkesin kararı kendini bağlar ,ama bizim güvenliğimizi küçüğünden büyüğüne yöneticilerimiz bağlar. Ben onlardan cevap bekliyorum. Benim güvenliğim için ne yaptın. Yarın nefes alacak mıyım?...
Baska ulke bizi patlama icin uyariyor, bizim devletimiz asilsizdir diyor, bomba patliyor ve yayin yasagi yuzunden neler oluyor ogrenemiyoruz, bir de vergi veriyoruz ve can guvenligimiz yok..Ablacim ama ne yapabilirler daha onlemse gereken onlemleri aliyorlar daha ne yapsinlar bak abbas guclu ile genc bakisa biri katildi adini unuttum bi parti uyesi degil yalnz onu soyleyeyim... diyor ki : biz ulke olarak gereken onlemleri sinirlarda dahil aliyoruz ama karsi ulke sinirlarini korumuyor ve turkiye ye bu yuzden gecisler daha kolay oluyor bizim ulke olarak tek tarafli aldgmix onlemler bu yuzden kisa sureli oluyr bi sure zaman kazaniyoruz yani ne kadar onlem alinirsa alinsin dis devletler bize sinirlari olan devletler kendi sinirlarini korumadiklari icin ulkemze gecis kolaylasiyor Allah askina artik devletimzi suclamayi birakin
Baska ulke bizim.devletimixi degil.kendi turistlerini uyariyorBaska ulke bizi patlama icin uyariyor, bizim devletimiz asilsizdir diyor, bomba patliyor ve yayin yasagi yuzunden neler oluyor ogrenemiyoruz, bir de vergi veriyoruz ve can guvenligimiz yok..
Diger devletin sinirlariyla ne ilgisi var, hain kopekler basindan beri aramizda dolasiyor..
Devletimiz degil basindakiler suclanabilir.
Putinin devletimizn basindaki insan icin cok zeki ve akilli bir devlet adami turkiye kendi silahlarini uretemzken simdi kendi savas ucaklarini kendi silahlarini yapiyor ve dis ulkeler turkiyenin guclenmesini istemiyor dedigini biliyormusun senn o sucladgin devletin basindaki insan akilli zeki ve turkiye onun sayesinde bu kadar guclendi o basa gelmeden ulkenin hali cok mu iyiydi ya Allah askina yaa amac o adami bastan indirip turkiyeyi yine dis devletlere muhtac etmek bunu kabullenmek bu kadar zor olmasa gerek Allah devletimizi milletimizi askerlerimizi cumhurbaskanimizi basbakanimizi korusunBaska ulke bizi patlama icin uyariyor, bizim devletimiz asilsizdir diyor, bomba patliyor ve yayin yasagi yuzunden neler oluyor ogrenemiyoruz, bir de vergi veriyoruz ve can guvenligimiz yok..
Diger devletin sinirlariyla ne ilgisi var, hain kopekler basindan beri aramizda dolasiyor..
Devletimiz degil basindakiler suclanabilir.
Baskanin biri gider biri gelir. Degismeyen tek sey devlettir, milletimizdir.Putinin devletimizn basindaki insan icin cok zeki ve akilli bir devlet adami turkiye kendi silahlarini uretemzken simdi kendi savas ucaklarini kendi silahlarini yapiyor ve dis ulkeler turkiyenin guclenmesini istemiyor dedigini biliyormusun senn o sucladgin devletin basindaki insan akilli zeki ve turkiye onun sayesinde bu kadar guclendi o basa gelmeden ulkenin hali cok mu iyiydi ya Allah askina yaa amac o adami bastan indirip turkiyeyi yine dis devletlere muhtac etmek bunu kabullenmek bu kadar zor olmasa gerek Allah devletimizi milletimizi askerlerimizi cumhurbaskanimizi basbakanimizi korusun
Bu gitmeycek yalniz ... İyi gcelerBaskanin biri gider biri gelir. Degismeyen tek sey devlettir, milletimizdir.
Iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?