Korkuyorum kizlar

Kızlar covid 19 kısırlık yapıyormuş kadınlar da ve erkekler de bende geçirdim ve bebek istiyorum sizce bu doğru mu lütfen yardım edin geçirip hamile kalan var mı lütfen arkadaşlar çok üzgünüm

Ülkemizde görüleli 6 ay oldu daha. Uzun etkilerine yönelik araştırmalar sonuçlanmadı ki.
Ayrıca kısır demek için 1 yıl korunmasız ilişki sonucunda hamile kalamamak gerekiyor

Panik yapmak için erken değil mi

Ya kızlar hiç mi hamile kalan yok ağlayacağım şimdi yoktur inşallah böyle bisey ya
Herkeste farklı bir organda sekel bıraktığını söylüyor bilim adamları.

Kimisinin yumurtalığı, kimisinin pankreası, kimisinin beyni....

Sizde kısırlık yapıp yapmadığını öğrenmenin tek yolu gidip tüm tetkikleri yaptırmak...

Düşmeden ağlamayın lütfen

Suan tum dunyada calismalar devam ediyor kesin ve kanitlanmis hic bir sekilde hic br calisma yok, Kimse cikip covid bunu yapar demedi henuz bunun icin cok uzun sureye ihtiyac var,lutfen her duyduğunuza inanip kendinizi karamsarliga suruklemeyin.Saglicakla..

Erkeklerde olduğunu okumuştum.Bilmem doğru bilmem yanlış bana pek doğru gibi gelmedi ama

Çinde ve fransada yapılan araştırmalarda erkeklerde kısırlık ve sperm sayılarında yüksek miktarda azalma görüldüğü haberini okumuştum. Yinede kesin bilgi değildir diye düşünüyorum.

Aay ilk defa duydum. Allah korusun, sikma canini birsey olmamıştır insallah. Eşinde geçirdiyse eger sperm azalmasi, kısırlık gibi tahliller var mi bilmiyorum ama hepsini yaptırın.

Kızlar covid 19 kısırlık yapıyormuş kadınlar da ve erkekler de bende geçirdim ve bebek istiyorum sizce bu doğru mu lütfen yardım edin geçirip hamile kalan var mı lütfen arkadaşlar çok üzgünüm
Henüz netlesmis bisey yok. Herkes bir sekilde birseyler konusuyor. Bilkm insanlari da teori atiyor kanitlaninca inanirsiniz bunlar için erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…