Hayır canm tek ben geçirdim inşallah biseyimiz yoktur allahım inşallah kimseye vermez bu durumuAay ilk defa duydum. Allah korusun, sikma canini birsey olmamıştır insallah. Eşinde geçirdiyse eger sperm azalmasi, kısırlık gibi tahliller var mi bilmiyorum ama hepsini yaptırın.
HaklisinizHenüz netlesmis bisey yok. Herkes bir sekilde birseyler konusuyor. Bilkm insanlari da teori atiyor kanitlaninca inanirsiniz bunlar için erken
Kızlar covid 19 kısırlık yapıyormuş kadınlar da ve erkekler de bende geçirdim ve bebek istiyorum sizce bu doğru mu lütfen yardım edin geçirip hamile kalan var mı lütfen arkadaşlar çok üzgünüm
Eşimin eniştesi doktor ve ayriyeten araştırmacı, korona oldu ve düzeldikten 3 ay sonra sperm testleri normal çıktı.Kızlar covid 19 kısırlık yapıyormuş kadınlar da ve erkekler de bende geçirdim ve bebek istiyorum sizce bu doğru mu lütfen yardım edin geçirip hamile kalan var mı lütfen arkadaşlar çok üzgünüm
Ben varım hamileyim suan 14 haftalık kii benim zor cocugum olurdu. Elimde bebegim varken daha kaldm cok sasrdm hatta.Ya kızlar hiç mi hamile kalan yok ağlayacağım şimdi yoktur inşallah böyle bisey ya
Mantık olarak oyle ama mesela tiroid bezindeki rahatsızlıklarda kısırlık yapiyor. Hamile kalmayı güçleştiriyor. Bir de eskiden kaba kulak geçiren ama şiddetli şekilde havale falan geçiren erkekler icinde kısır olabilir derlermiş. Boyle seyler var aslında. Ama covid i bilmiyorumNerden duydunuz bunu? Bir bilgim yok ama çok saçma. Kanser hastalığı geçirenlerin bile çocuğu oluyor, covid mi kısır yapacak? Hiç alakası yok bence ciğer nerde üreme organı nerde.. üzmeyin kendinizi boşuna.
Kesin değildir ama ihtimali cok yüksek çünkü planlanan seyler de insanların üremesini engellemekte var. Tabi bu zaten 100 senelik bir mevzu. Suan erkekliği bitirdiler. En çok spermi olan erkeğin bile 15 milyon spermi var. Gerisini siz düşünün.Çinde ve fransada yapılan araştırmalarda erkeklerde kısırlık ve sperm sayılarında yüksek miktarda azalma görüldüğü haberini okumuştum. Yinede kesin bilgi değildir diye düşünüyorum.
Canim oyle zaten gerçekten deInsanligin sonu geldi o zaman. Herkes gecirecekmis ya
Tiroid hormon olduğu için bir bağ kurulabilir ama havaleyi ilk kez duydum açıkçası. Ayrıca ben geçirmişim ve şusn hamileyim. konu sahibinin bilimsel bir kaynaktan duyduğunu düşünmüyorum ve çok evhamlı geldi, rahatlatmak istedimMantık olarak oyle ama mesela tiroid bezindeki rahatsızlıklarda kısırlık yapiyor. Hamile kalmayı güçleştiriyor. Bir de eskiden kaba kulak geçiren ama şiddetli şekilde havale falan geçiren erkekler icinde kısır olabilir derlermiş. Boyle seyler var aslında. Ama covid i bilmiyorum
Eşimin eniştesi doktor ve ayriyeten araştırmacı, korona oldu ve düzeldikten 3 ay sonra sperm testleri normal çıktı.
Ama bir yerlerde hastalık ilerlerse spermler de bile pozitif çıkabiliyor yazıyordu.
Sadece etkilerinden biridir yani herkeste aynı etkiyi yapacak diye bir şey yokKızlar covid 19 kısırlık yapıyormuş kadınlar da ve erkekler de bende geçirdim ve bebek istiyorum sizce bu doğru mu lütfen yardım edin geçirip hamile kalan var mı lütfen arkadaşlar çok üzgünüm
Ne kastedmeye çalıştınız? Akıllara durgunluk veren bir soru, neden görümcemin kocasının spetm testi yaptığından haberim var? ÖylemiSpermlere corona testimi yapiliyor?
Ve siz niye nasil nedin görümcenin kocasinin sperm testini biliyorsunuz?
Mantiksal açidan bakilirsa, bana pek mantikli gelmiyor. En fazla kisa dönem etki yaptigini saptayabilirler. Oda hastaligin stressi, tedavisinden dolayi olabilir. Yani hadi sperm testinde, sayi az bile gelse, bilimsel olarak nedenini coronada bulmak zor. Yüzlerce, hatta binlerce corona geçirmis erkeklerden sperm testi alinmali. Sayi az geldiginde bile ondan sonra halen aristirilmasi lazim. Neden az? Hastaligin kendisindenmi? Tedavisindenmi? Stress ve yorgunluktanmi? Sadece kisa vadelimi?
Simdiden kisirlik iddia edenler, bilim adamlari oldugunu sanmiyorum. Klasik face seysi, "ameriganin oyunlari" tarzi birseydir.
Shangqiu Şehir Hastanesi'nde yapılan araştırmada Koronavirüsün sperm üzerinde tespit edildiği ve cinsel yolla bulaşabildiği öne sürüldü.Spermlere corona testimi yapiliyor?
Ve siz niye nasil nedin görümcenin kocasinin sperm testini biliyorsunuz?
Mantiksal açidan bakilirsa, bana pek mantikli gelmiyor. En fazla kisa dönem etki yaptigini saptayabilirler. Oda hastaligin stressi, tedavisinden dolayi olabilir. Yani hadi sperm testinde, sayi az bile gelse, bilimsel olarak nedenini coronada bulmak zor. Yüzlerce, hatta binlerce corona geçirmis erkeklerden sperm testi alinmali. Sayi az geldiginde bile ondan sonra halen aristirilmasi lazim. Neden az? Hastaligin kendisindenmi? Tedavisindenmi? Stress ve yorgunluktanmi? Sadece kisa vadelimi?
Simdiden kisirlik iddia edenler, bilim adamlari oldugunu sanmiyorum. Klasik face seysi, "ameriganin oyunlari" tarzi birseydir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?