Canım ya seni korkutmak için söylemedim.Bakılmış olur diyilmi güvenlik kameralarına kimmiş?YaaaAllah korusun
dün bişey yapmadilar büyük ihtimalle saat fazla geç olmadıgi için 11 bucuk 12 arasiydi çünküBişey sorucam polis geldi böyle durumda bekleseydi bi yerde dışarıda arabada evde niçin beklemedi ki bekleseydi kapı çalındıkta kapını polis açardı hemen gelirdi dışarıda olsa her kimse kötü bişey için gelmiş parmağı ile kapını kutmuş kim olduğu belli olmasın diye tamam güvenlikte kim olduğu belli olmasa kameraya düşmemiş olsa parmak izlerini alsınlar
Amin canm amin. Çok kötü birşey ya. İnş çözüme kavuşur da önlem alınır. Ama suanlik bişey yok. ALLAH kimseyr yaşatmasn Allahtan yalnız değildim yaGece korkunç olaylar uykusuz işe gitmek ve hala olay çözüme kavuşmadı allah yaşatmasın bir dahakameralara bakıldıktan sonra habersiz bırakma bizi canım
Ne zannediyorsunız her çığlık duyana polis mi geliyor?allah aşkına polis olan kimse yokmu yada prosedürden anlayan biri, ben polis
i çağırcam çığlık duydum zilime basıldı diyecem iki kızız şahidimde var ama polis yarın kameralara bakarız deyip çekip gidicek öylemi? bi koruma bişey bırakmıycak yada oralarda devriye gezmiycek ya bi gidin allasen fake konu uyduruyosunuz bari sıkı uydurun yazık burda ınsanlar ınanmışta korkmuş birde vah ki ne vah...
bu kadar işe yaramaz yani türk polisi, ayrıca aynı şey değil bu haneye tecavüze giriyor taciz var ortada , gelen polisin tamam biz yarın kameralara bakarız deyip çekip gitmeleride ne oluyor,oraya devriye gezen bir ekip bırakılabilir , bu kadar sorumsuz davranamazlar.Ne zannediyorsunız her çığlık duyana polis mi geliyor?
Gecenin bir vakti sokakta akli dengesini kaybetmiş biri vardı ve ona buna saldırıyordu. Biz de hani bir kadın geçer korkar diye polisi aradık "bizim yapacağımız bir şey yok buradan alır başka sokağa bırakırız"dedi. Tartıştık telefonda, ismini falan alıp şikayet ettik ama sonuç çıkmadı.
Ben fake konu filan açmadm inanmak istemiyorsaniz inanmayin. Ne kadar korktuğumu bi ben bi Allah bilir. Ben niye gecenin 12sinde konu açayım niye sabah 6da uyanip cevap yazayım.allah aşkına polis olan kimse yokmu yada prosedürden anlayan biri, ben polis
i çağırcam çığlık duydum zilime basıldı diyecem iki kızız şahidimde var ama polis yarın kameralara bakarız deyip çekip gidicek öylemi? bi koruma bişey bırakmıycak yada oralarda devriye gezmiycek ya bi gidin allasen fake konu uyduruyosunuz bari sıkı uydurun yazık burda ınsanlar ınanmışta korkmuş birde vah ki ne vah...
Polisler normalde de geziyor zaten. Bizim için bişey yapmadilar.bunun suçlusu ben değilim yanibu kadar işe yaramaz yani türk polisi, ayrıca aynı şey değil bu haneye tecavüze giriyor taciz var ortada , gelen polisin tamam biz yarın kameralara bakarız deyip çekip gitmeleride ne oluyor,oraya devriye gezen bir ekip bırakılabilir , bu kadar sorumsuz davranamazlar.
bu olayın devamı getir görelim ozaman bu konunun takipçisiyim bakalım kameralar incelenince ne çıkıcak , bizi haberdar edersin umarım.Ben fake konu filan açmadm inanmak istemiyorsaniz inanmayin. Ne kadar korktuğumu bi ben bi Allah bilir. Ben niye gecenin 12sinde konu açayım niye sabah 6da uyanip cevap yazayım.
bu kadar işe yaramaz yani türk polisi, ayrıca aynı şey değil bu haneye tecavüze giriyor taciz var ortada , gelen polisin tamam biz yarın kameralara bakarız deyip çekip gitmeleride ne oluyor,oraya devriye gezen bir ekip bırakılabilir , bu kadar sorumsuz davranamazlar.
Dışarı çıkmaya korktuk. O yüzden bişey yapamadık ama arayarak haber verdik bazı kişilere.burda çok samimi olduğumuz biri yok. Yani herkes kendi derdin de kimse kimsenin derdiyle uğraşmıyor. Mesela kimse benim için canını tehlikeye atıp da yanıma gelmez gelemez o sırada. Burası öyle bir yer malesef...Ayriyetten gecenin bi yarısı basima boyle bisey gelse binayi ayaga kaldiririm en azindan en yakin komsumu tiklatir olayi anlatirim bu kadr sakin olmaniza sasirdim dogrusu..
Sadece turk polisleri olay olduktan sonra devreye girer zaten. Biri ölsün ki gelsinlerTurk polisi ise yaramaz evet o yuzden sabaha kadar sarhosu ayyasi maddecisiyle ugrasiyorlar eve yemek yemeye gelmeye firsatlari olmuyor gecenin bi ysridi is cikti gel diye aradiklarinda kosa kosa gidiyolar gitmek zorundalar .bikere kafslarina gore onlar is yapmıyorlar oyle kafslarina gore kapinin onunde bekleyemezler olay esnasinda mudahale ederler ama yok adam ikinci bi defa gelcek diye beklemezler o esnada cagirmalari lazim Polisi ...ayrica her bolgenin ekibi vardir zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?