korkuyorum kızlar

Sadece turk polisleri olay olduktan sonra devreye girer zaten. Biri ölsün ki gelsinler
,yoksa niye gelsinler ki...
olay esnasinda aramayinca devletin memuru ne yapsin gerekeni onlar yapiyorlar zaten siz cok biliyosunuz yok turk polisi soyle yok turk polisi boyle o zmn sistemini begendiginiz ulkenin kurallarina gore yasayalim..cok korkuyosa gidecek savciliga koruma talep edecek...

Yarın izlenecek kameralar kızlar.

Koruma talep ettigi halde,esleri tarafindan oldurulen kadinlari bir hatirlayin isterseniz?
Turk polisinin dusuncesi
Cinayet olsun,gidelim... Bu kadar...
Onleyelim diye bir sey yok.

Ben polislerimizden gayet memnunum olay anındada hemen geliyorlar sağolsunlar.Türk polisinden bir kuyruk acınız olmasın?
Turkiyede yasamiyorum cok sukur. O yuzden yok acim falan. Turkiyede yasasaydim olurdu.
Allaha cok sukur.

bu sizin gorusunuz ..dun aksam esimin anlattigi bisey anlatim size
bulundugumuz ilin terminalinde kavga cikiyo esimin iki arkadasi polis bicakla yaralaniyo ikiside suanda hastanede esim ustu basi yirtik pirtik geldi eve adamlar mahkemede tutuksuz yargilanddi bu gun simdi disardalar olan kime oldu polislere ortada kaynayan onlar zaten...
Koruma talep ettigi halde,esleri tarafindan oldurulen kadinlari bir hatirlayin isterseniz?
Turk polisinin dusuncesi

Istisnalar kaideyi bozmaz. Sevgiler.

Turkiyede yasamiyorum cok sukur. O yuzden yok acim falan. Turkiyede yasasaydim olurdu.
Allaha cok sukur.
Allah a çok şükür tr de yaşamıyorm diyosunuz. size söylenecek çok birsey yok... polislerimizi oturduğunz yerden eleştirmek kolay keşke anlasak... Allaha şükür vatanımda yaşıyorum. Tr nin yaşına toprağına kurban..

hırsız olsa zile basmazdı bence sapık ruhlu biri bu insan hele geç saatte ise asla kapıyı açmayın biz bile ailemle yaşadığmız halde asla açmayız.

Bir de bayrak alip kosturun?
Vatanimi bende seviyorum ama, her an * yoluna gitmek uzere oldugun bir ulke.
Kimse de hayir diyemez.

Turk polisinin dusuncesi
Türk polisi kendisine verilen yetki neyse onu kullanır hanımefendi(!)
Ayrıca koruma tedbiri alınan bir hanımın yanında olduğu için şehit edilen polis memuru da var, örneklerinizi seçerken karşıt cevabı olamayacak örnek veriniz ki çürütemeyelim!
Yasalar aşağılıksa polis ne yapsın!
Yakın tarihe gidelim ve Bingöl'deki şehit olan polislerin sebebine bakalım:
Zanlılar gündüz başka bir ekip tarafından şüpheli bulunuyorlar ve aracı arayıp kişilerin göz altına alınması gerektiğini savcıyla paylaşıyorlar. Savcı da şuan böyle bir duruma gerek olmadığını söylüyor!
Ne yapsın şimdi polis???
Suçlayacağınız birşey varsa o da Türkiye Cumhuriyeti'nin yetersiz kalan yasaları ve torpille iltimasla gelen savcılarıdır!

Son düzenleme:
Sottile Demekki turkiyenin savcisi,devletide bir halta yaramiyor. Tesekkur ederim desteginiz icin..sevgiler...

KEsinlikle katiliyorum agziniza saglik....

Allaha cok sukur.
Bende trde yasamiyorum ama TURK polisiyle gurur duyuyorum. Bizim TURK polisimizde gurur var vijdan var merhamet var herseyi illaki formalite gorev diye yapmiyolar. Allah onlari devletimizin basindan eksik etmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…