- 10 Nisan 2023
- 42
- 6
- 1
- 23
- Konu Sahibi korkakkiz45
-
Evet çok takıntılıyım. Allah razı olsun bu yorumları okuyunca rahatlıyorum. Olmadığımı da biliyorum ama bu apartmandan gelen ses şüpheye düşürüyor sürekli duyuyorum dikkatli dinleyince. Ama balkona çıktığımda ses yok. Umarım binayla ilgili bir sestirtatlım defalarca yazıldı sana ama ben tekrar yazayım şizofreni o kadar basit bir hastalık değil. korkmana gerek yok.
kulaklarınızı kapatın eğer hala duyuyorsanız apartmanda değildir sesEvet çok takıntılıyım. Allah razı olsun bu yorumları okuyunca rahatlıyorum. Olmadığımı da biliyorum ama bu apartmandan gelen ses şüpheye düşürüyor sürekli duyuyorum dikkatli dinleyince. Ama balkona çıktığımda ses yok. Umarım binayla ilgili bir sestir
Apartmandan galibakulaklarınızı kapatın eğer hala duyuyorsanız apartmanda değildir ses
Bir sürü insan yaşıyor binada ses olması gayet doğal gece de olsa ses olabilir. Geceleri uyuyun duymazsınızApartmandan galiba
Iyide bulaşıcı bir şey değil ki şizofreni. Siz niye korkuyorsunuz onu anlamadım.Evet çok takıntılıyım. Allah razı olsun bu yorumları okuyunca rahatlıyorum. Olmadığımı da biliyorum ama bu apartmandan gelen ses şüpheye düşürüyor sürekli duyuyorum dikkatli dinleyince. Ama balkona çıktığımda ses yok. Umarım binayla ilgili bir sestir
O kadar kolay mi şizofreni olmak. Tekrar konu açmaniz takıntılı olduğunuzu gösteriyor zaten. İlaçları kullanıyor musunuz?
O kadar kolay mi şizofreni olmak. Tekrar konu açmaniz takıntılı olduğunuzu gösteriyor zaten. İlaçları kullanıyor musunuz?
NeO kadar kolay mi şizofreni olmak. Tekrar konu açmaniz takıntılı olduğunuzu gösteriyor zaten. İlaçları kullanıyor musunuz?
Bu kadar takıntılı olduğunuz için doktor ilaç vermedi miNe ilacı anksiyete için mi
tamam o zaman korkmanıza gerek yokApartmandan galiba
Hayır anksiyete kaygı bozukluğu dedi takmamam gerektiğini söyledi .Bu kadar takıntılı olduğunuz için doktor ilaç vermedi mi
teşekkür ederim böyle moral verici yorumlar sayesinde kendime geldimBir psikiyatriye gidin tanıyı kendi kendinize koyamazsınız. her ses duyan şizofreni olsaydı illaki birçoğumuz çevremizden ailemizden birinin bize seslendiğini sanıp kontrol ettigimiz zamanlar olmuştur veya en basitinden kapı sesi zil sesi duyar gibi oluyoruz yani merak etmeyin tek bir belirtiyle olmaz o dediğiniz birden fazla semptom göstermelisiniz
Çok çok teşekkürler böyle yorumlar okudukça yalnız olmadığımı fark edince rahatlıyorum. Kendimi dinlemeyi bırakmalıyım dediğiniz gibi . Siz kendi kendinize mi atlattınız bu durumuŞizofreni genetik bir rahatsızlık diye duymuştum. Şu an kendinizi dinliyorsunuz çok normal bu tarz seyler yasamanız. Hastalık takıntısı bende de vardı hafifledi ama bir ara cok fenaydı. kalp krizi geçiren birini duydugumda kalbim 130 atmaya baslıyordu hemen ölcüyordum atışı, psikolojik.
Bu arkadasınızın deneyimi sizin değil.
Kendinize bu telkini verin.
''bu benim deneyimim değil, bana ait değil'' diye.
Çok haklısınız biliyorum vesvese olduğunu ama bünyem zayıf hemen etkilenip korkuyorumbunun adi vesvese büyütürsen dev olur dag gibi olur altinda kalmis gibi hissedersin önemesemezsen de piere gibi olur toz olur gecer gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?