Korkuyorum lütfen bakar mısınız

Çok teşekkür ederim. Evet biraz geçti korkum sayenizde Allah hepinizden razı olsun.

Reactions: JES
Çok teşekkür ederim. Evet biraz geçti korkum sayenizde Allah hepinizden razı olsun.
Sizden de razi olsun.

Hani diyorsunuz ya deli olduğumu düşünmesinler diye aileme sesleri söyleyemiyorum diye.

Hahh işte şizofrenler o sesleri duyduğunu rahatlikla söylüyor ve kendinin değil aksine ona inanmayanların deli ,düşmanı olduğunu sanıyor. :)

Rahat olun siz şizofren değilsiniz sadece anksiyete ve kaygi bozukluğunuzdan ötürü takıntılı davranışlar sergiliyorsunuz.

Randevu alın ve psikiyatri uzmanı ile görüşün

Çok çok teşekkürler böyle yorumlar okudukça yalnız olmadığımı fark edince rahatlıyorum. Kendimi dinlemeyi bırakmalıyım dediğiniz gibi . Siz kendi kendinize mi atlattınız bu durumu
Evet cok azaldı tabi tamamen atlattım diyemem mesela benim de ilaç korkum devam ediyor kaygı bozuklugu bu..
Hastalık hakkında konusmayın, arastırmayın size ait değil cünkü.

Evet cok azaldı tabi tamamen atlattım diyemem mesela benim de ilaç korkum devam ediyor kaygı bozuklugu bu..
Hastalık hakkında konusmayın, arastırmayın size ait değil cünkü.
İlaç korkusu derken ilaç yutmak istemiyor musunuz

İlaç korkusu derken ilaç yutmak istemiyor musunuz
Aman simdi ben bunu anlattım diye sizde korkmayın Yok benimki kaygı bozuklugu bilmediğim ilaçta korkuyorum nasıl etki olacak diye ama beni örnek almayınız lütfen..... ben manyagım bu konuda

Sizin boş anınızda vesveseye takili kalmişiniz takıntı yapmayin akşamlari 1 fincan papatya cayi icin rahatlayin vesveseyide atın kafanizda bir yakininiz hastalik yaşadiginizda sizde yaşicaksiniz diye bir durum degil sis saglikli olmaya calişin zamanlarin geceleriniz beter hale gelir o seslere takilmayin zaman zaman gecer bu vesvese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…