Korkuyorum ya beceremezsem?

40 günlük yavru için 3 günde bir zor hem mama değil onun veterinerin önerdiği şekilde süt içmesi gerekir...
Ve benim bildiğim kediler belirli bir süre anneleri yalayarak tuvaletni yaptırıyordu. Veterinerinize vermenizi öneririm.
Zaten veterinerin verdiği toz süt var onu sulandırıp verdim ve verilecek. Veteriner nemlendirilmiş kuru mama da yiyebilir sütle beraber dedi. Veterinere 750 tl veremezdim, sahiplendirmek için de almadılar.
Yani inanın ben elimden geldiğince bir çözüm bulmaya çalıştım ve hepsini zaten düşündüm, bir tek bunu yapabildim.

O kadar küçük bebeğin tuvaletini senin yaptırman gerek diye biliyorum bırakıp gidersen yaşayacağınıda düşünmüyorum maalesef :KK43: kutudan almasaydın belki annesi alırdı kokun sindiği için almadı büyük ihtimalle 1 ya bebek kediyi bırakmak yanlız :KK43:
İlk kutudan aldığımda hemen geri götürdüm, kediyi ben odunlar, ağaç dalları ve eski püskü çakılmış tahtalar arasından te dipten kurtardım. Annesi kardeşini alıp gitmiş. Keşke elimden başka bir şey gelse.

Zaten veterinerin verdiği toz süt var onu sulandırıp verdim ve verilecek. Veteriner nemlendirilmiş kuru mama da yiyebilir sütle beraber dedi. Veterinere 750 tl veremezdim, sahiplendirmek için de almadılar.
Yani inanın ben elimden geldiğince bir çözüm bulmaya çalıştım ve hepsini zaten düşündüm, bir tek bunu yapabildim.

Canım o zaman her gün ilgilenebilecek bir dostun tanışın varsa ver kediye yazık olur...

Ben kedimi ilk bulduğum zamanlar bir 2 aylıklı geceleri uyumuyordum bişey olucak diye sürekli kontrol ediyordum :KK43: bu dahada minik bi çok üzüldüm :KK42:

Burdan birini bulsak 1 ay bakacak maalesef okadar minik kedi ağlıya ağlıya ölür :KK42:wc sorunuda var şuanda tuvaletini sen yaptırmıyormusun
Ben kediyi daha bugün eve getirdim. Cumartesi veya perşembe günlerini ayarlayıp evime dönebilirim ve bulabilirsek bakacak kişiye verebilirim geçici olarak. Ama nasıl yapabiliriz düzgün birini ben nasıl bulurum?

Ben kediyi daha bugün eve getirdim. Cumartesi veya perşembe günlerini ayarlayıp evime dönebilirim ve bulabilirsek bakacak kişiye verebilirim geçici olarak. Ama nasıl yapabiliriz düzgün birini ben nasıl bulurum?

İzmire ulaştırma şansın var mı?
Bi şekilde ulaştırırsan ben bakarım. İstersen dönünce alırsın istersen ben sahiplenirim.

İzmire ulaştırma şansın var mı?
Bi şekilde ulaştırırsan ben bakarım. İstersen dönünce alırsın istersen ben sahiplenirim.
Şehirlerarası gönderebilsem İzmir'e gidiş 350 tl dönüş 350 tl (en az) toplam 700 tl yapar. Gidişi ödesem dönüşü nasıl öderim bu kadar pahalı beklemiyordum petnakilleri.

Şehirlerarası gönderebilsem İzmir'e gidiş 350 tl dönüş 350 tl (en az) toplam 700 tl yapar. Gidişi ödesem dönüşü nasıl öderim bu kadar pahalı beklemiyordum petnakilleri.

Evde bir hayvan olması umulmadık masraflara alışmak demek. Bunları göze alarak girmelisin bu işe. Bir de lütfen bu tip şeylere kalkışmadan önce bilgi edinin.

Ulaştırabilirsen ben burdayım, her zaman alabilirim. Ulaştıramazsan hemen ilan ver bir yerlere. Bebek kedi bir ay tek başına yaşayamaz. Döndüğünde ölmüş olursa vicdan azabından delirirsin.

Ya sorma kuzu düşünmemeye çalışıyorum evde tek başıma ağlıya ağlıya gezicek gözümün önüne geliyor :KK42:
Hanımlar siz böyle dedikçe benim boğazımdaki yumru büyüyor ben keyfimden bırakmıyorum, aklım her saniye onda ve ben de çok mutlu değilim şu an. Güle oynaya bırakmadım yani, benim de gözümün önünde hep.

Back
X