Korkuyorum

Sshelby

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
460
134
33
Bende bi korku basladi hanımlar boş kaldığım her anım zehir oluyor. Hiç keyif almıyorum. Babamı kanserden kaybettik yıllar önce. Annem binlerce şükür sağlıklı. Ben kendim hastalanmaktan ölmekten sevdiklerimin olmesinden çok korkuyorum. Genetik diyorlar ya ya kardesim ya da ben hastalanırsam diye yiyorum kendimi. Tahlillerim normal sorun yok. Ama bende bi ölüm korkusu sevdiklerimi kaybetme korkuau başladı atamıyorum aklımdan. Lütfen bu durumu yaşayıp atlatanlar varsa konuşalım ben eski halimi istiyorum... :(

Kendimi kontrol ediyorum hep. Eşim niye her çıkan şeyden korkuyorsun diyo. Ama gerçekten elimde değil.

Başın sağolsun öncelikle. 2012 de Dayımı kanserden kaybettik yaklaşık bir sene annem babam kardeşim ya da herhangi bir yakınım ölecek diye her an telefona sarılıp onları yoklamaya telefonu açmıyorlarsa çıldırmaya başlıyordum. Hayatın devam ettiğine bir şekilde yaşamam gerektiğine alıştırdım kendimi şimdi daha iyiyim ama aşmış sayılmam demem o ki bu düşüncelerden başka şeyler düşünerek arınabilirsiniz

Ölüm Allah'ın emri,Allah sağlıklısından ve gecinden versin.
Peki kanser olmamak için önlem alıyor musunuz,
Ayrıca eşiniz her çıkan neyden korkuyorsun diyor?

Başın sağolsun öncelikle. 2012 de Dayımı kanserden kaybettik yaklaşık bir sene annem babam kardeşim ya da herhangi bir yakınım ölecek diye her an telefona sarılıp onları yoklamaya telefonu açmıyorlarsa çıldırmaya başlıyordum. Hayatın devam ettiğine bir şekilde yaşamam gerektiğine alıştırdım kendimi şimdi daha iyiyim ama aşmış sayılmam demem o ki bu düşüncelerden başka şeyler düşünerek arınabilirsiniz
Boş kaldiğımda geliyo aklıma bunlar dışarıda geziyosam mutluyum düşünmüyorum. Ama insan sürekli birşeyle mesgul olamazki. Yasam kalitemi ciddi düşürdü bu korku. Ben yalnızlıktan cok keyif alırdım.

Ölüm Allah'ın emri,Allah sağlıklısından ve gecinden versin.
Peki kanser olmamak için önlem alıyor musunuz,
Ayrıca eşiniz her çıkan neyden korkuyorsun diyor?
Kendi çapımda yapıyorum biseyler.. Vücudumu inceliyorum bir yerimde birsey çıksın korkuyorum ona diyo.

Psikolojik destek almalisin ..
Ayni durum bende de var
Insani bunalimdan bunalima surukleyip bulundugu ani kacirmasina sebep oluyor.
Illet bir durum
Allah kolaylik versin

Kendi çapımda yapıyorum biseyler.. Vücudumu inceliyorum bir yerimde birsey çıksın korkuyorum ona diyo.
Çok inceleme kendini.İnceledikçe neler buluyorsun nelerrr.
O hastalık çağın illeti ve maalesef ilaç firmaları yüzünden doğal reçete verenleri bir şekilde piyasadan siliyorlar,çok acı.
Ben de kendi adıma ufak tedbirler alıyorum,kombu çayı var,en önemli özelliği kanser hücresi varsa yok etmek,
Ayrıca dondurulmuş limon da öyle.Tavsiye ederim size de.
Olası varsa illa ki olur ama bu önlemler çabuk atlatılmasına vesile oluyor.
Allah korusun hepimizi.

Psikolojik destek almalisin ..
Ayni durum bende de var
Insani bunalimdan bunalima surukleyip bulundugu ani kacirmasina sebep oluyor.
Illet bir durum
Allah kolaylik versin
Birden çıktı ortaya bu korku. Bir yerimde bisey çıkınca hastaneye gittim sonuc tertemiz ama benim psikolojim allak bullak. :( sağolun siz aliyomusunuz destek?

O hastalık çağın illeti ve maalesef ilaç firmaları yüzünden doğal reçete verenleri bir şekilde piyasadan siliyorlar,çok acı.
Ben de kendi adıma ufak tedbirler alıyorum,kombu çayı var,en önemli özelliği kanser hücresi varsa yok etmek,
Allah korusun hepimizi.
Çabuk atlatilmasina derken? Sizde mi yakininızi kaybettiniz? Zerdecal kefir sarımsak. Bunları biliyorum ben de.

Çabuk atlatilmasina derken? Sizde mi yakininızi kaybettiniz? Zerdecal kefir sarımsak. Bunları biliyorum ben de.
Dayım sigara bağımlısıydı ve inadından tedavi olmadığı için kaybettik genç yaşında.
Sülalede başka yok şükür.
Ama kişisel yediklerimiz bizi hasta ediyor aslında.
Artık hiçbirimiz doğal beslenemiyoruz olay tamamen bundan ibaret.
Genlerimizde olabilir ama beslenme şeklimiz hasta olmamızda etkilidir.
Sağlığım için endişe etmekten ziyade önlem alıyorum.Gerisini Allah'a bırakıyorum.Zira hayır da şer de hastalık da şifa da Allah'tan ve hepsi doğada mevcut.

Birden çıktı ortaya bu korku. Bir yerimde bisey çıkınca hastaneye gittim sonuc tertemiz ama benim psikolojim allak bullak. :KK43: sağolun siz aliyomusunuz destek?

Aldim bir donem ama simdi cok yogunum.
Siz cok kendi kendinize kaliyorsaniz o zaman kotulesiyor.
Kendinizi cok dinlemeyin ,kronik hale gelmesin.

Allah korusun hepimizi.

2.beyin bagirsak var facebookta
Probiyotiklerin oneminden bahsediyor
Bu kombo cayindan da pek hazetmiyorlar
Bir uye olun isterseniz

Dayım sigara bağımlısıydı ve inadından tedavi olmadığı için kaybettik genç yaşında.
Sülalede başka yok şükür.
Ama kişisel yediklerimiz bizi hasta ediyor aslında.
Artık hiçbirimiz doğal beslenemiyoruz olay tamamen bundan ibaret.
Genlerimizde olabilir ama beslenme şeklimiz hasta olmamızda etkilidir.
Sağlığım için endişe etmekten ziyade önlem alıyorum.Gerisini Allah'a bırakıyorum.Zira hayır da şer de hastalık da şifa da Allah'tan ve hepsi doğada mevcut.
Off genetik sözü beynime kazındı zaten unutamıyorum. Cahilllik bi anlamda mutluluk. Nolduysa doktor kontrolunu beklerken okuduklarim yüzünden oldu. Babam öldü ama amcam sağlıklı deli gibi de sigara içiyor.

Gün içinde cok yalnız kalıyorum malesef..

Hic dini yonum agir basmaz ama suna inanirim .
Tevekkul cok guzel seydir .
Ve bizler olacaklarin onune asla gecemeyiz .
Allah saglik versin .
Kotuyu cagirmayin .
Vesvese icin biraz bir seyler okumayi deneyin
Dua edin .
Icinizdekileri kagida dokun
Ve teslim olun ..
Babaciginiza Allah rahmey eylesin
Hepimiz geldik gidecegiz
Allah sirali olum ,saglikli omur versin
Iyi geceler .

Şöyle düşünün herseyın bir sonu olduğu gibi elbette Birgün hayatında sonu gelecek ve Allah'a teslim olun her zamsn dua edin .. Bugünü yaşayın hayatı kaçırmayın elbette günün birinde hersey olabilir

Bende bi korku basladi hanımlar boş kaldığım her anım zehir oluyor. Hiç keyif almıyorum. Babamı kanserden kaybettik yıllar önce. Annem binlerce şükür sağlıklı. Ben kendim hastalanmaktan ölmekten sevdiklerimin olmesinden çok korkuyorum. Genetik diyorlar ya ya kardesim ya da ben hastalanırsam diye yiyorum kendimi. Tahlillerim normal sorun yok. Ama bende bi ölüm korkusu sevdiklerimi kaybetme korkuau başladı atamıyorum aklımdan. Lütfen bu durumu yaşayıp atlatanlar varsa konuşalım ben eski halimi istiyorum... :KK43:
Biraz daha böyle devam ederseniz olacağınız yoksa da olacaktır, emin olabilirsiniz:silah:.Sadece siz korkmuyorsunuz ki, herkes korkuyor sevdiklerini kaybetmekten:KK1:.Bakın ilerisi bayram.Hoppala zıppala günler bizi bekliyorr:KK71::KK71:

Hic dini yonum agir basmaz ama suna inanirim .
Tevekkul cok guzel seydir .
Ve bizler olacaklarin onune asla gecemeyiz .
Allah saglik versin .
Kotuyu cagirmayin .
Vesvese icin biraz bir seyler okumayi deneyin
Dua edin .
Icinizdekileri kagida dokun
Ve teslim olun ..
Babaciginiza Allah rahmey eylesin
Hepimiz geldik gidecegiz
Allah sirali olum ,saglikli omur versin
Iyi geceler .
Vaktinden cok cok once öldü babam malesef. Vakitli ölüm versin hepimize. Dini yonum benimde zayıf. Biraz da bundan asamadim bu korkuyu.

Şöyle düşünün herseyın bir sonu olduğu gibi elbette Birgün hayatında sonu gelecek ve Allah'a teslim olun her zamsn dua edin .. Bugünü yaşayın hayatı kaçırmayın elbette günün birinde hersey olabilir
Biraz daha böyle devam ederseniz olacağınız yoksa da olacaktır, emin olabilirsiniz:silah:.Sadece siz korkmuyorsunuz ki, herkes korkuyor sevdiklerini kaybetmekten:KK1:.Bakın ilerisi bayram.Hoppala zıppala günler bizi bekliyorr:KK71::KK71:
Kendi kendimi hasta etmekten dekorkuyorum ama gerçekten elimde degil. Her ailede genetik olmuyor ama ya genetikse ?

Back
X