Korkuyorum

Bende bi korku basladi hanımlar boş kaldığım her anım zehir oluyor. Hiç keyif almıyorum. Babamı kanserden kaybettik yıllar önce. Annem binlerce şükür sağlıklı. Ben kendim hastalanmaktan ölmekten sevdiklerimin olmesinden çok korkuyorum. Genetik diyorlar ya ya kardesim ya da ben hastalanırsam diye yiyorum kendimi. Tahlillerim normal sorun yok. Ama bende bi ölüm korkusu sevdiklerimi kaybetme korkuau başladı atamıyorum aklımdan. Lütfen bu durumu yaşayıp atlatanlar varsa konuşalım ben eski halimi istiyorum... :KK43:
Takıntı deniyor buna maalesef,en kısa sürede bir psikolog yada psikiyatriste gidin hem konuşarak gerekliyse de ilaç tedavisiyle atlatmak mümkün bu rahatsızlığı

Takıntı deniyor buna maalesef en kısa sürede bir psikolog yaya psikiyatriste gidin hem konuşarak gerekliyse de ilaç tedavisiyle atlatmak mümkün bu rahatsızlığı
Yaşadığım yerde yok keşke olsa durmazdım şimdiye. Sayet atlatamazsam imkanları zorlayıp giderim.

Yaşadığım yerde yok keşke olsa durmazdım şimdiye. Sayet atlatamazsam imkanları zorlayıp giderim.
Elbette kendinizde yenebilirsiniz evet bu konuyu çok kafaniza takiyorsunuz ama buna fazla kafa yormayın siz niye böyleyim bu düşünceler gitmiyor dedikçe daha çok düşünüyorsunuz ister istemez.Evet korkularım var kimin korkusu yok ki herkes sevdiğini kaybetmekten ve ölmekten korkar deyip sık sık kendinizi rahatlatın

Elbette kendinizde yenebilirsiniz evet bu konuyu çok kafaniza takiyorsunuz ama buna fazla kafa yormayın siz niye böyleyim bu düşünceler gitmiyor dedikçe daha çok düşünüyorsunuz ister istemez.Evet korkularım var kimin korkusu yok ki herkes sevdiğini kaybetmekten ve ölmekten korkar deyip sık sık kendinizi rahatlatın
Evet herkes korkuyor ama internette araştırınca genetik diyorlar ya sanki gelip bizi bulacak gibi geliyor. Hayır kanser olsan bile atlatma ihtimalin var ama ben kendimi direk olduruyorum. Berbat bi psikoloji.. :(

Kendi çapımda yapıyorum biseyler.. Vücudumu inceliyorum bir yerimde birsey çıksın korkuyorum ona diyo.

Bu yazdiklarinda birebir kendimi gördüm. Ben babami kanserden kaybettim. O gün bugündür panik atak ve anksiyeteyle mücadele ediyorum.

Bende senin gibi yanliz kamaktan cok korkuyorum, cünkü yanlizken tüm olumsuz düsünceler beynime musallat oluyor. Bedenime özellikle boyun bölgeme (babam boyun bölgesinden ameliyat olmustu) dokunamiyorum, cünkü her dokundugumda sözde elime bir sey geliyor ve solugu acilde aliyorum.

Calismaya basla. Mümkün oldugunca yanliz kalma. Biliyorum cok zor ama zorda olsa kendini disari at.

O olumsuz düsünceler geldiginde izin ver gelsinler. Ve kendine yüksek sesle gel bakalim neler anlatacaksin hadi anlat de. Bir süre sonra beyninin sustugunu göreceksin. Ben bu sekilde üstesinden geldim.

Evet herkes korkuyor ama internette araştırınca genetik diyorlar ya sanki gelip bizi bulacak gibi geliyor. Hayır kanser olsan bile atlatma ihtimalin var ama ben kendimi direk olduruyorum. Berbat bi psikoloji.. :KK43:
bugün yada yarın kime ne olacak belli mi?her canlı ölümü tadacak.Ölümü tabulaştırmayın doğmak ve ölmek dünyanın kanunu bu,benim babam 6 yildir kanser hastası dr. bikaç ay ömür bicmişti maşallahı var hala yaşıyor o hastayken ona üzülen kimler kimler goç etti bu hayattan babamda cenazelerine gitti sonucta sadece hastaliktan ölünmüyor.Surekli bunları düşünerek guzelim yıllarınızı heba etmeyin

Bu yazdiklarinda birebir kendimi gördüm. Ben babami kanserden kaybettim. O gün bugündür panik atak ve anksiyeteyle mücadele ediyorum.

Bende senin gibi yanliz kamaktan cok korkuyorum, cünkü yanlizken tüm olumsuz düsünceler beynime musallat oluyor. Bedenime özellikle boyun bölgeme (babam boyun bölgesinden ameliyat olmustu) dokunamiyorum, cünkü her dokundugumda sözde elime bir sey geliyor ve solugu acilde aliyorum.

Calismaya basla. Mümkün oldugunca yanliz kalma. Biliyorum cok zor ama zorda olsa kendini disari at.

O olumsuz düsünceler geldiginde izin ver gelsinler. Ve kendine yüksek sesle gel bakalim neler anlatacaksin hadi anlat de. Bir süre sonra beyninin sustugunu göreceksin. Ben bu sekilde üstesinden geldim.
Ya baska bir sey olsa örneğin terkedilme korkusu falan aman nolacak her şeyin başı sağlık derim. Bu fobiye bi yandan meydan okuyorum bi yandan da elimde degil ki gelip beni bulmasi yakalanirsak geri dönüşü de yok diyip saliyorum kendimi :(

bugün yada yarın kime ne olacak belli mi?her canlı ölümü tadacak.Ölümü tabulaştırmayın doğmak ve ölmek dünyanın kanunu bu benim babam 6 yildir kanser hastası dr. bikaç ay ömür bicmişti maßallahı var hala yaßıyor o hastayken ona üzülen kimler kimler goç etti bu hayattan babamda cenazelerine gitti sonucta sadece hastaliktan ölünmüyor.Surekli bunları düşünerek guzelim yıllarınızı heba etmeyin
Cok teşekkür ederim babanıza sifa diliyorum. Yorumunuz iyi geldi bana.

Back
X