merhaba. Konum bir süre taşınmasın lütfen çünkü benim için ciddi bir konu.
1 haftadır (adetim biteli 1 hafta oluyor)
Kasığımda özellikle sağ tarafta bir ağrı ve yanma oluyor. Ara ara ani kramplar saplanıyor ve en büyük sorunum çok yoğun ve yumurta akı kıvamında sarımsı beyazımsı akıntılarım oluyor. Ama gerçekten çok yoğun günde 3-4 kez iç çamaşırı değiştirmem gerekiyor. Bugün yine ağrım vardı ve akıntımda çok az kan gördüm ama nokta şeklinde. İnternete bakayım dedim ve rahim ağzı kanseri tarzı bir şeyler okudum. Ama bekarım ve cinsel ilişkiye girmedim hiç. Ve yaşım da 19. O yüzden kanser riskini atmak istiyorum kafamdan ama bende obsesyon var malesef. Bu akıntının ve ağrıların sebebi ne olabilir yaşayan var mı?
Yumurtalama dönemi de o yüzden o ağrı.
Yarın hemen randevu alacağımGeçmiş olsun nette cok fazla gereksiz bilgi var ...araştırmak yerine hemen yarın Doktara gitsen olmaz mı ?
Peynirimsi değil daha çok jel gibi, bazen peynirimsi de oluyor. Çok sık idrara çıkmaya başladım ama idrar yolları enfeksiyonu akıntı yapar mı ki?Eğer akıntınız parça parça peynirimsi bir akıntıysa çok yüksek ihtimalle mantardır. Yumurtalıklarınızdaki ağrı kistlerden kaynaklanıyor olabilir. Ağzınızdan yel alsın ama kanser olma ihtimali çok düşük geldi bana. Ciddi hastalıkların ciddi belirtileri olur. Sistit, idrar yolu enfeksiyonu ya da başka bir bakteriyel enfeksiyon da olabilir. Bu süreçte vulvanızı temiz tutun ve jinekoloğa gidin. Daha evvel kadın doğuma gitmediyseniz korkmayın, bakire olduğunuz için spekulumla muayne edilmezsiniz. Muhtemelen hap ve fitil yazar eve yollar sizi, bir haftaya da şikayetleriniz geçer.
Yumurtlama dönemi ağrısını biliyorum ama bu daha çok yanma şeklinde. Bilmiyorum belki de öyledir
Gelen akıntı da koku var mı?
Normal akıntın gibi kokuyorsa çok problem değil diye biliyorum.Evet ama çok keskin ve kötü bir koku değil.
Peynirimsi değil daha çok jel gibi, bazen peynirimsi de oluyor. Çok sık idrara çıkmaya başladım ama idrar yolları enfeksiyonu akıntı yapar mı ki?
Canım ben evliyim aynı şikayet günde 2-3 kere ic camasari degistirme hafif kan gibi lekelenmeler bendede oluyodu doktora gittim senin gibi internetten arastirdim bende ayni rahim agzi kanseri diye bise buldum korktum gittim kist varmis ayni sekilde fena batiyodu agrisi felan hatta hamileyim diye bile suphelendim kist cikti bekarlardada oluyo kist benim bekar arkadasimdada vardi ihmal etme doktora gozukmerhaba. Konum bir süre taşınmasın lütfen çünkü benim için ciddi bir konu.
1 haftadır (adetim biteli 1 hafta oluyor)
Kasığımda özellikle sağ tarafta bir ağrı ve yanma oluyor. Ara ara ani kramplar saplanıyor ve en büyük sorunum çok yoğun ve yumurta akı kıvamında sarımsı beyazımsı akıntılarım oluyor. Ama gerçekten çok yoğun günde 3-4 kez iç çamaşırı değiştirmem gerekiyor. Bugün yine ağrım vardı ve akıntımda çok az kan gördüm ama nokta şeklinde. İnternete bakayım dedim ve rahim ağzı kanseri tarzı bir şeyler okudum. Ama bekarım ve cinsel ilişkiye girmedim hiç. Ve yaşım da 19. O yüzden kanser riskini atmak istiyorum kafamdan ama bende obsesyon var malesef. Bu akıntının ve ağrıların sebebi ne olabilir yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?