• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum

hatelove

Herşey güzel olcak mı?
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
298
384
303
Merhaba arkadaşlar ben bipolar bozukluk hastasıyım Babam 10 yıldır yatalak hasta evde bakıyoruz bilincide yok sadece bir nefes ses konuşamıyor da doktor kontrolınde bazı değerleri iyi çıkmadı çok korkuyorum ya ona bişey olursa diye çarşamba tekrar kontrol bakılcak değerlerine ama ben o güne kadar içim içimi yicek bakıyorım iyi yani ne kadar iyi olabilirse gülme refleksi var mesela bişey dediğim zaman gülüyor keyfi yerinde ama ben korkuyorum
Bide insanlar teselli vercem derken öyle cümleler kuruyor ki daha çok kırılıyorum
Ben bipolarım diye mi bu kadar takıyor ve kırılıyorum acaba çok karışık yazdım kusura bakmayın ama çok korkuyorum çaresiz kalmak çok kötü bişey Allah bütün Hastalara şifa versin

Hayır, babasını seven her insan takar, her insan bu hassas dönemde gönlünü sıkan cümlelerden kırılabilir.
Kolay bir süreç değil, siz yaşıyor, siz tecrübe ediyorsunuz ailecek. Dışarıdan biri gelip ahkam kesmeye kalksa, aniden fevrileşmeniz de normal... Hepsi normal, yorgun-hüzünlü insan davranışları. Bipoları elbette zihninizde de, doktorunuzla/kontrollerle de takip edin ve fakat hastalık dediğimiz bu şey de, sizin kendi normaliniz, kimi zaman farkındalık adına sizi sıradanlık dışında taşıyabilen bir renk. Korkmayın.

Amin.

Merhaba arkadaşlar ben bipolar bozukluk hastasıyım Babam 10 yıldır yatalak hasta evde bakıyoruz bilincide yok sadece bir nefes ses konuşamıyor da doktor kontrolınde bazı değerleri iyi çıkmadı çok korkuyorum ya ona bişey olursa diye çarşamba tekrar kontrol bakılcak değerlerine ama ben o güne kadar içim içimi yicek bakıyorım iyi yani ne kadar iyi olabilirse gülme refleksi var mesela bişey dediğim zaman gülüyor keyfi yerinde ama ben korkuyorum
Bide insanlar teselli vercem derken öyle cümleler kuruyor ki daha çok kırılıyorum
Ben bipolarım diye mi bu kadar takıyor ve kırılıyorum acaba çok karışık yazdım kusura bakmayın ama çok korkuyorum çaresiz kalmak çok kötü bişey Allah bütün Hastalara şifa versin
Bi polar olmasan bile cok zor imtihan

Allah yardimcin olsun canim hissettiklerin normal.

Benim babamda hasta olmustu insanlar sacma sapan konusuyordu olucek gibisinden Allah korusun yasiyor su an.

Insanlara takma sacma sapan yersiz konusurlar sen onlara aldirma.

Hayır, babasını seven her insan takar, her insan bu hassas dönemde gönlünü sıkan cümlelerden kırılabilir.
Kolay bir süreç değil, siz yaşıyor, siz tecrübe ediyorsunuz ailecek. Dışarıdan biri gelip ahkam kesmeye kalksa, aniden fevrileşmeniz de normal... Hepsi normal, yorgun-hüzünlü insan davranışları. Bipoları elbette zihninizde de, doktorunuzla/kontrollerle de takip edin ve fakat hastalık dediğimiz bu şey de, sizin kendi normaliniz, kimi zaman farkındalık adına sizi sıradanlık dışında taşıyabilen bir renk.

doktoruma gidyorum ilaçlarımı alıyorum
Ama bazen yeter diye bağırasım geliyo 10 yıldır yatıyo ne bekliyosın ki diyen oluyo mesela elbette bir mucize beklemiyorum ki bekleye de bilirim
Allahtan ümit kesilmez Rabbim ol der oluverir
Çok alınıyorum kırılıyorum sinirleniyorum ve bunları hep içimde yaşıyorum çok teşekkürederim cevabınız için içimi kimseye dökemiyorum hep aynı şeyler bunlar olcak artık kaç sene oldu vs. Vs gibi

Bende ağar topar geldim babamı kaldırdılar acile yüz felci oldu beyin damarları tıkanmış
Gece abim kalıyor sabah ben öğlen Ablam başında bekliyoruz
Evimizin direği gölgesi sesi bile yetiyor :KK43:
Rabbim yardımcınız olsun Acil şifalar versin ne zordur beklemek bilirim 2 ay yoğun bakım kapısın da bekledim İnşallah bir an önce iyileşir babanız sesi bile yetiyor biliyorum ya öbür oda da o bile yetiyor insana
Rabbim acil şifalar versin

Allah yardımcın olsun şifa versin bütün hastalara hasta yakınlarına da sabır

Teselli cümlelerini tahmin edebiliyorum az çok..
Dışarıdaki insanlar için konuşması kolay tabi. Ateş düştüğü yeri yakar diye boşuna demiyorlar.
Allah şifa versin inşallah..

Allah yardimcin olsun canim hissettiklerin normal.

Benim babamda hasta olmustu insanlar sacma sapan konusuyordu olucek gibisinden Allah korusun yasiyor su an.

Insanlara takma sacma sapan yersiz konusurlar sen onlara aldirma.
Aminnn Babanıza da sağlıklı uzun ömürler versin Rabbim bütün hastaların Yardımcıısı olsun nasıl çıkıyor ağızlarından anlamıyorum nasıl bir vicdan neler dediler bize de kendinizi alıştırın diyorlar insan nasıl alıştırır kendini böyle bir şey yok böyle bişeye alıştıramaz insan kendini

Teselli cümlelerini tahmin edebiliyorum az çok..
Dışarıdaki insanlar için konuşması kolay tabi. Ateş düştüğü yeri yakar diye boşuna demiyorlar.
Allah şifa versin inşallah..
Aminn inşallahh Allah razı olsun

doktoruma gidyorum ilaçlarımı alıyorum
Ama bazen yeter diye bağırasım geliyo 10 yıldır yatıyo ne bekliyosın ki diyen oluyo mesela elbette bir mucize beklemiyorum ki bekleye de bilirim
Allahtan ümit kesilmez Rabbim ol der oluverir
Çok alınıyorum kırılıyorum sinirleniyorum ve bunları hep içimde yaşıyorum çok teşekkürederim cevabınız için içimi kimseye dökemiyorum hep aynı şeyler bunlar olcak artık kaç sene oldu vs. Vs gibi

İçinize atmayın lütfen. Duygularınızı sağlıklı şekilde, gerektiği yerde gereken kişiye gösterip bırakmazsanız, birikir de birikir ve bu sadece sizi uykunuzdan, iştahınızdan, kendinizden eder, ne demek istediğimi anladınız. Yoksa diğerlerine hava hoş. Her zaman kibar kalmak, toparlayıcı konuşmak, misafir ağırlayan duruşta olmak zorunda hissetmeyin kendinizi. Bakın yani şu "10 yıldır yatıyo ne bekliyorsun?" diyene "Sen ne bekliyorsun, senin baban mı, senin yükün mü? Nasıl da kolay değil mi dışarıdan gelip bu lafı söylemek? İncitiyorsun! İnciniyorum şöyle konuşmalara!" deyin gerektiği yerde, gerekli sertlikte.
10 yıl dile kolay ve bunu bipolar kalbi-aklı ile taşımak...

Konuşmadan, anlatmadan olmaz;
Tanıdıklar değil, ikinciye rastlaşmayacağınız insanlara, anlatın geçin gerekiyorsa.
Kağıtlara yazın yazın, yakın.
Doktorunuza anlatın.
İçinize birikmeyin.

Aminnn Babanıza da sağlıklı uzun ömürler versin Rabbim bütün hastaların Yardımcıısı olsun nasıl çıkıyor ağızlarından anlamıyorum nasıl bir vicdan neler dediler bize de kendinizi alıştırın diyorlar insan nasıl alıştırır kendini böyle bir şey yok böyle bişeye alıştıramaz insan kendini

Allah yardimcin olsun babanada acil sifalar versin canim.

Seni anladigimdan yazmak istedim.
Ayni seyleri bize soylediler iyilesince de sasirdilar ama Allah buyuk.Hala hasta ama yataklik degil.

Bosver sen onlari ailene destek ol kendine iyi bak sacma sapan insanlari takip kendini uzme yorma.

İçinize atmayın lütfen. Duygularınızı sağlıklı şekilde, gerektiği yerde gereken kişiye gösterip bırakmazsanız, birikir de birikir ve bu sadece sizi uykunuzdan, iştahınızdan, kendinizden eder, ne demek istediğimi anladınız. Yoksa diğerlerine hava hoş. Her zaman kibar kalmak, toparlayıcı konuşmak, misafir ağırlayan duruşta olmak zorunda hissetmeyin kendinizi. Bakın yani şu "10 yıldır yatıyo ne bekliyorsun?" diyene "Sen ne bekliyorsun, senin baban mı, senin yükün mü? Nasıl da kolay değil mi dışarıdan gelip bu lafı söylemek? İncitiyorsun! İnciniyorum şöyle konuşmalara!" deyin gerektiği yerde, gerekli sertlikte.
10 yıl dile kolay ve bunu bipolar kalbi-aklı ile taşımak...

Konuşmadan, anlatmadan olmaz;
Tanıdıklar değil, ikinciye rastlaşmayacağınız insanlara, anlatın geçin gerekiyorsa.
Kağıtlara yazın yazın, yakın.
Doktorunuza anlatın.
İçinize birikmeyin.
Çok çok teşekkürederim yazdıklarınız öyle iyi geldi ki Allah razı olsun bipolar + böyle bir Durum da olmak kolay değil yinede şükür vardır rabbimin bir bildiği diyorum yazıyorum yazdıkça hafifliyorum kimse kırmak istemedikçe kırılıyor insan
Allah razı olsun

Allah yardimcin olsun babanada acil sifalar versin canim.

Seni anladigimdan yazmak istedim.
Ayni seyleri bize soylediler iyilesince de sasirdilar ama Allah buyuk.Hala hasta ama yataklik degil.

Bosver sen onlari ailene destek ol kendine iyi bak sacma sapan insanlari takip kendini uzme yorma.
Allah babanıza şifa versin takmamaya çalışıyorum tekrar tetkikler çıkıp sonuçlanana kadar içim içimi kemiriyor sakin kalmaya çalışıyorum
Rabbim kimseyi yataklara düşürmesin

Rabbim yardımcınız olsun Acil şifalar versin ne zordur beklemek bilirim 2 ay yoğun bakım kapısın da bekledim İnşallah bir an önce iyileşir babanız sesi bile yetiyor biliyorum ya öbür oda da o bile yetiyor insana
Rabbim acil şifalar versin
Amin sağolun sizde ferah tutun içinizi Allah şifa veriyor
Allah herkesin atasını korusun

Back
X