Korkuyorum.

çok şaşırarak okudum..
o sebeple ne yazsam bilemedim:))
Ya neden ki
32 yaşında evlenince ayrıldım ama keşke ayrılma şansım olsaydı ay ne macera ve zevkli bir olay ben çok severim yakışmadı sana hanmadi
Evet kabul ediyorum ana kuzusuyum Nalet olsun ki çok duygusalım, hiç sevmiyorum hiçbir yararı yok duygusallığın. Bazen gereksiz çok fazla anlam yüklüyorum her şeye

İnanın ben de 1 hafta öncesine kadar gayet rahat ve gitmeye hevesliydim. Ne zaman ki "haftaya bugün burada olamayacağım" dedim, sonrası hep hüzün... Yani o ayrılık vakti yaklaşırken çok değişik oluyor. Haklısınız ama. Teşekkürler yorumunuz için :)

Yazınızı okuyunca anneliğin verdiği duyguyla içimden bir şeyler koptu, kendi evladım gidiyor gibi hissettim, umarım gittiğiniz yere çabuk alışırsınız, umarım hak ettiğiniz ve istediğiniz kariyere ulaşırsınız, hakkınızda hayırlısı olsun, bahtınız da yolunuz da açık olsun

Umarım ben de böyle güzel anlatabilirim ilerde serüvenimi :) Hayatın döngüsü bu farkındayım ama bu ayrılık çanları noktasında çok ağır geliyor işte. Çok teşekkür ederim gerçekten, umarım senin için de hayatın hep iyiye iyiye doğru devam eder :)

Ben de sabah iyi oluyorum akşamları ağlıyorum son günlerde. Normal demek ki :))) Umarım güzel şeyler olur ve güçlü olmak için aldığım karar gerçekten güçlendirir beni. Teşekkür ederim :)

Sevgili Mune çok çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :) Annem de böyle mi hissediyor acaba Sizin evlatlarınızın da ömrü şansı bahtı açık olur umarım :)

Ben de ayrılıcam ben de korkuyorum. Aynı hisleri paylaşıyoruz. Çaktırmıyorum ama garip duygular içerisindeyim.

Yaaa gerçekten mi ne zaman? Çok az zaman kalınca benim gibi devreler yanmaya başlıyor
Benim tarihim de belli değil, her an aranabilirim gelin diye. Hiç ayrı kalmadım daha önce, orda her şey bana bakacak. Tek başıma olucam. Hem buralardan ayrılmak, hem de gittiğim yerde mutlu olamazsam hissi.

Benim tarihim de belli değil, her an aranabilirim gelin diye. Hiç ayrı kalmadım daha önce, orda her şey bana bakacak. Tek başıma olucam. Hem buralardan ayrılmak, hem de gittiğim yerde mutlu olamazsam hissi.
Aynı, aynı hislerdeyim :/ Çok sevdiğim bir yeri bırakmak ve belirsizlik... Nasıl birbirimize destek oluruz bilemedim şuan ama başarabileceğimize inansak yeterli olur gibi.

19 yaşında üniversite için yurda Pazar günü bıraktı ailem,Salı günü ben gelicem diye ağlayarak aradım Pazara zor dayandım gittim,evde de baya ağladım şu an ne saçma geliyor.

Alışma süreci zor oldu ama alışınca insan çok seviyor.İnşallah sen de kolay alışırsın :)

Evinden uzağa giden tek insan sen değilsin. Bunu bu kadar dramatiklestirecek ne var anlamıyorum. Dünyanın sonu gelmiş gibi acıklı sahnelere gerek yok. Eninde sonunda ayrulacaksiniz. Ayrıca insan kendi evinde büyüyüp olgunlasamiyor hep anne babanın kanatları altında küçük bı kız çocuğu gibi hissettiriyorlar. Büyümek için uzaklaşmaya ihtiyacniz var

Sekiz yasında evden cıktım koyde oturyorduk yatılı okula bır gırdım 22 yasında unıversıteden mezun oldum yurtdan cıktım 24 yasında evlendım bır bucuk yıldır evlıyım. Ev benım ıcın evlenınce anlam kazandı olene kadar aılenın kucuk kızı olamazsn kozandan cıkman lazm hakkında hayırlısı olsun

Ağlamak mi?
Benim hayalimi yapıyorsun. O kadar isterim ki kendi evimde kaldığım zamanlara dönmeyi...
Bence cooook şanslısın. Artık hayatının dümeni sadece senin elinde.
Umarım geldiğin şehir İstanbul'dur, eğer öyleyse her daim yaz bana^^ yaz da geldi, piknik yapariz,mangal falan yakariz

İstanbul değil ya, kendi evime de çıkamıyorum :/ Lojmanda kalacağım önce. Duruma göre eve çıkmak istiyorum ama o apayrı bir mevzu zaten başlı başına. Keşke İstanbul'a gelseydim

Yazdıklarınızı bende düğün öncesi eşyalarımı toparlarken hissetmiştim ve günlerce ağlamıştım evlenmesem mi diye defalarca tartmıştım eşimi aşkımı kafamda. Sonuçta 27 yıl boyunca o evde yaşadım her yerde paylaşılmışlıklar ve anılarım derken mantığımla herşey güzel olacak diyerek evlendim ve iyi ki de evlenmişim her gününe şükrediyorum İnşallah sizde adımınızdan her zaman mutlu olursunuz ve hergün iyi ki dersiniz

Çok teşekkürler yalnız olmadığımı bilmek durumumu normal hissettiriyor :) Umarım sizin de ağzınızın tadı, mutluluğunuz hiç bozulmaz bir ömür böyle hissedersiniz sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…