Anneniz gideceğiniz için üzgündür ama bunu yüreğinin içine hapsetmiştir çünkü bizler sizlerin bir gün kendi kanatlarıyla uçmayı başaran kelebekler olacağınızı bilerek büyütüyoruz, tıpkı zamanı gelince bizlerin uçtuğu gibi.Sevgili Mune çok çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :) Annem de böyle mi hissediyor acabaSizin evlatlarınızın da ömrü şansı bahtı açık olur umarım :)
Bombahanmadi nasılsın :)
Herkese tek tek cevap veremedim ama çok teşekkür ederim tüm yorumlarınızı okudum Pazar günü :) fırsat olmadı yorum yazmaya.
BombaHerşey güzel, biraz zor tabi ama benim o kasvetli mutsuz halimden eser kalmadı. İş ortamımı sevdim hepsi benimle ilgileniyor hatta 3 kişi lojmana bıraktılar beni ilk gün çok mutlu oldum. Kaldığım yer de harika değil ama kötü diyemem. Yani gayet iyiyim ve desteğinize minnettarım güzel, güçlü kadınlar
Canım benimO kadar sevindim ki aklıma geldikçe dua ettim senin için :)
Darısı başıma benim de mezun olunca senin gibi güzel bir ortamım olur inşallah :)
Canım benimHatırlanmak güzel dua almak ne kadar iyi hissettirdi bilemezsin çok sağol :) İnşallah sen de severek çalışacağın bir iş ortamı ve güzel keyifli bir hayata kavuşacaksın. Azmetmen kafana koyman yeterli bak bir yolu bulunur, umarım hep iyi insanlarla karşılaşırsın. Sen de ilerleme oldukça haber et olur mu? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?