Korkuyorum.

Bunu yaşayınca geri dönmek bile istemezsiniz. Anne babasını kim sevmez diyeceğim ama ciddi problemi olan aileler var ama konumuz bu değil.sizin de kendinize bir dünya kurmanız onlar mutlu eder.

17 yaşımda ayrıldım. Ve artık bir anneyim, tek derdim evladımın birey olması.

Ben üniversiteye ilk başladığım aylarda en yakın arkadaşım olacak Ayşe ile alışverişe çıkmıştık. Diş macunu seçerken ağlamaya başlamıştı. Şok oldum ne oldu bir yerin mi ağrıyor falan diyorum. Babamın yapması gereken alışverişi neden ben yapıyorum babam nerde diye haykırarak koyverdi kendini
Alışacaksın

O andan çok tırsıyorum yaaa. Gelip bırakmasınlar istedim çünkü bırakıp gitmeleri daha çok koyar sanki. Nasıl dayandın ki

Ben de hic istemedim gelmelerini. Hem yol uzun hem de ayrilmak zor olur diye. Ama atandigim koy okulunu gormek istediler kiramadim. Babam illa okula gelip eksik gedik neymis bakmadan gidemezdi yani Meslek aliskanligi. Adam mufettis denetlemeden doner mi? Nitekim oyle de yapti Kutuphanemizi kurdu. Kitaplar aldi. Kirik dolaplari, siralari, masalari tamir etti. Okulumuzu boyadi. Koylulerle falan tanisti. Ahbap oldu Son olarak da ilce milli egitim mudurumuze goz dagi verdi okulun diger ihtiyaclarini zahmet edip karsilasin diye. Sonra da icim rahatladi gidebilirim artik dedi ve gitti. Ah benim egitim neferi babam
Dayanamadim zaten. Bir ay sonra haftasonu gittim yanlarina. Sonra iki ayda bir uc ayda bir derken alismisim iste

Bir insanın bence, eşinden önce annesi ve babası bu hayattaki en büyük şansıdır. Siz de çok şanslıymışsınız. Bi bakarsınız onlar gelip yanınıza yerleşmiş :)

Aaaaa bu ben! Vallahi ben. Kendimi bu sebepten ağlarken görebiliyorum şuan Resmen Ayşe'nin acısını hissettim

Genelde öyle diyorlar, alışınca dönmek istemezsin diye. Teşekkür ederim evet onlar da benim açımdan düşünüyorlar neyse ki, karşı çıksalar daha çok üzülürdüm zannımca.

Ahahahaha bayıldım el atmasına çok tatlı yaaaaa Ellerinden öperim kendisinin Ben de mi öyle yapsam? Tek gün iznim olacak, zorlanırım ama arada gelirim belki

Bir insanın bence, eşinden önce annesi ve babası bu hayattaki en büyük şansıdır. Siz de çok şanslıymışsınız. Bi bakarsınız onlar gelip yanınıza yerleşmiş :)
Çok sağolun, keşke bavuluma koyup götürebilsem Babaannem de başka şehirden buraya taşındı o yüzden zor, bir de hedefim yurtdışı... Yine de hayali bile güzel :)

Genelde öyle diyorlar, alışınca dönmek istemezsin diye. Teşekkür ederim evet onlar da benim açımdan düşünüyorlar neyse ki, karşı çıksalar daha çok üzülürdüm zannımca.
Sizin evinizin olması, kimseye muhtaç olmamanız, ortalama bir aileyi mutlu eder.

Aaaaa bu ben! Vallahi ben. Kendimi bu sebepten ağlarken görebiliyorum şuan Resmen Ayşe'nin acısını hissettim
Aynı Ayşe ilerleyen zamanlarda her makineye çamaşır atışında da annesini anıp ağladı. Ama sonra yaz tatillerinin neredeyse yarısını bile üniversite şehrinde geçirmeyi tercih eden birine evrildi.
Ben 18 yaşımda evden çıktım. İki üniversite okudum. 31 yaşımdayım. Geçen sene ailemin yaşadığı ilçeye evlenerek döndüm. Tekrar başa dönsem 18 imde gider 30 umda dönerdim

Ah kiyamam size
Basarilar dilemeye geldim akilli kizsiniz siz,ustesinden gelirsiniz
34 yasindayim,aksamlari gelen o aglama hissi hala var bende. Evden 30 yasinda evlilikle ayrilan bir insan olmama ragmen

32 yaşında evlenince ayrıldım ama keşke ayrılma şansım olsaydı ay ne macera ve zevkli bir olay ben çok severim yakışmadı sana hanmadi

Ben üniversite için gittim başka bir şehre, senden daha küçüktüm. Ben senin tersine çok hevesliydim gitmeye ama gittikten sonra çok kötü oldu benim için. Ne şehre alışabildim ne okula. Bazen yatakta ağlardım. 18 yaşındaydım sonuçta, her şeyi bir başıma yapmam gerekiyordu. Şehre alıştım, yavaş yavaş arkadaş edindim derken daha sonra yurttan ayrıldım, ayrı eve çıktım. Bu sefer de ayrı eve alışamadım, evde ses arıyordum; rüzgar sesinden bile korkuyordum. Köpek sahiplendim. Ondan sonra ayrı eve alışmam daha kolay oldu sanki; mezun oldum, geri dönmedim memlekete. İşimi burada buldum, burada nişanlandım, kız kardeşim üniversite okumaya buraya geldi. Düzenimi burada oluşturdum ben de tersine. Hep ailemle olsaydım, onların dizinin dibinde; belki bu fırsatlar elime geçmeyecekti, mutlu olamayacaktım. Denemeden bilemezsin ama, önünde sonunda ailenden ayrılacağın bir zaman gelecek. Senin de kendi aileni kuracağın bir zaman gelecek en basiti. Biraz hayatı tanı, ki bu kadar bağımlı bir düzenin varsa gerçekten ayrılma zamanın gelmiş demektir. Merak etme bu hayatta alışılmayan hiçbir şey yok. Umarım senin için her şey beklediğinden daha güzel olur :)

Bu cok mu dramatik bir olay bilemiyorum. Sebebi hep gidip yalnız yasama isteğimin olması. Vardı diyorum yapamadım, ailem fazlaca düşkün hep onları düşündüm. Nasıl olur, psikolojileri alısabilirler mi vs diye. Yurtdısına sadece 3 4 Ay gidip kalabildim.Şimdi de saglık sıkıntıları var gidemem. Ayrılmak bazen iyi gelir insana, yeni yerler ,yasamlar kesfetmek gerekir. Siz daha denemeden üzülüyorsunuz. Tecrübeleyin, sevmezseniz ailenizin kapısı size her zaman acık.

ilkokuldan sonra ailemden ayrıldım. Korkudan ziyade heyecan ve merak duygusu yaşamıştım.Gittikten sonra akşamları yatarken üzülüyor hatta ağlıyordum. Sabah olduğunda bambaşka biri oluyordum mutlu, umutlu, heyecanlı...Üniversiteye tek başıma kayıt yaptım. ebeveynleriyle gelenleri yadırgıyordum:)hala yadırgıyorum.Kısacası zamanla daha güçlü bir yapıya sahip oluyorsunuz.Güzel şeyler olacak öyle düşünün...

Ahahahaha bayıldım el atmasına çok tatlı yaaaaa Ellerinden öperim kendisinin Ben de mi öyle yapsam? Tek gün iznim olacak, zorlanırım ama arada gelirim belki
Zamanla alirsin hic uzme kendini. Arada kacarsin sen de

ben aılemden ılk 12 yasımda ayrıldım antepden ankaraya tek basıma okumaya gıttım
sonra da antebe dondugumde yatılı okudum
korkacak hıc bırsey yok aksıne gec bıle kalmısım dıyeceksınız kendınıze guvenınız gelecek ayaklarınızın ustunde daha saglam duracaksınız bu sayede

gercek hayatı yasayacaksınız aılenızın kolu kanadı altında yasamak gercek yasam degıl cunku, kendınızı korumayı dogru kararlar vermeyı ogreneceksınız

bence bu bır sans ısteyenın elıne gecmıyor

hayırlısı olsun

Soyle dusunun kaybedecek neyiniz var yapamazsanz geri donersiniz olum yok ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…