- 12 Mart 2019
- 16.217
- 35.734
- 598
- Konu Sahibi Dadlimidadli
Ertesi gün hapı için zaman dolmadiysa ama belirli bir saat emzirmemek gerekiyor 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla o zaman tam davalık
En azından gelecek bebeğin liseye kadarki masrafı kadar tazminat ödesin bu marka
Yani sonradan nasıl anladınız testmi yaptınız keske biraz acsaydınız.merhaba arkadaşlar. Ikiz Bebeklerim var emziriyorum daha cok küçükler.
Uzun bir süre gebelik istemiyorduk. Ve prezervatifle korunuyorduk.
Malesef en son birlikteliğimizde prezervatif ya yirtildi ya da başında yirtikti biz farketmedik.
Hamile kalmaktan cok korkuyorum.
Konu sahibi olursan da aldırırsın yetemem diyorsan. Dinen bile hakkın var o durumda.
Hahaha valla ülke dışı haberlerde duymuştum böyle birşey ordan esinlendimNasıl ispat edecekler peki? Kullandıkları ya da kendilerinin yırtıp yırtmadığı nasıl anlaşılıyor tam olarak ? Noter huzurunda paketi açıp sevişmeye başlamadılar diye düşünüyorum.![]()
Ertesi gün hapı denen bir şey var duymadınız sanırım ?
Spiral diye de bir korunma yöntemi var mesela bunuda mı duymadınız ?
Hani korkuyorum diye ağlamanında bir faydası yok bunuda biliyor olmanız lazım
Zaten tek ilişkiden öyle hamile kalırsan beni çağır alnından öpüp bebeğine altın takmaya gelicem![]()
Hahahah istediğin altın olsun benim bebeğim olmuyo seninkilere feda olsunAltın takacaksak çağırırım tabisonuçta bunun bezi var masrafi var.
Kiz niye duymim. Hepsini biliyorum. Zaten adetimi bekliyordum sprial taktirmak için. Ertesi gun hapı için de doktorumuz kullanma dedi bebeklere zaraliymis
Cocugu iade ederler olmadi...Prezervatif markasını![]()
O zaman hayırlısını diliyoruz vakit geçtiyseIs işten geçti ertesi gün hapı 72 saat icinde alinmaliymis. Bebegin olur inşallah. Benim bu ikizlerden önce tup bebek tedavim oldu tutmadı. Sonra aylar sonra hic dusunmedigimiz evlatlık almayı planladigimiz dönemde hamile oldugumu öğrendim.MelodiXX
Altın takacaksak çağırırım tabisonuçta bunun bezi var masrafi var.
Kiz niye duymim. Hepsini biliyorum. Zaten adetimi bekliyordum sprial taktirmak için. Ertesi gun hapı için de doktorumuz kullanma dedi bebeklere zaraliymis
mecburen içiliyor ilac aldıktan 12 saat sonra emziriliyor ama bir gün emzirilmiyor nerdeseErtesi gün hapı için saat doldu. Emzirenlere de onerilmiyor zaten.
Kalecisiz maç diyorsunYumurtlama döneminde oldu birliktelik![]()
Kalecisiz maç diyorsunYumurtlama döneminde oldu birliktelik![]()
gümbür gümbür geliyorsun![]()