KORKUYORUM

Valla o zaman tam davalık
En azından gelecek bebeğin liseye kadarki masrafı kadar tazminat ödesin bu marka

Nasıl ispat edecekler peki? Kullandıkları ya da kendilerinin yırtıp yırtmadığı nasıl anlaşılıyor tam olarak ? Noter huzurunda paketi açıp sevişmeye başlamadılar diye düşünüyorum. 🤣

merhaba arkadaşlar. Ikiz Bebeklerim var emziriyorum daha cok küçükler.
Uzun bir süre gebelik istemiyorduk. Ve prezervatifle korunuyorduk.
Malesef en son birlikteliğimizde prezervatif ya yirtildi ya da başında yirtikti biz farketmedik.

Hamile kalmaktan cok korkuyorum.
Yani sonradan nasıl anladınız testmi yaptınız keske biraz acsaydınız.
Prezarvatif kullandıktan sonra spermin biriktigi yeri sıkıstırıp sıkın bu kontroldür cok büyük cabada gerektirmez damlıyorsa yırtılmıstır farklı önlem alırsınız aklınızda olsun...
İkizleride allah bagıslasın🤲

Ertesi gün hapı denen bir şey var duymadınız sanırım ?
Spiral diye de bir korunma yöntemi var mesela bunuda mı duymadınız ?
Hani korkuyorum diye ağlamanında bir faydası yok bunuda biliyor olmanız lazım 🤔

Zaten tek ilişkiden öyle hamile kalırsan beni çağır alnından öpüp bebeğine altın takmaya gelicem 🙄

Nasıl ispat edecekler peki? Kullandıkları ya da kendilerinin yırtıp yırtmadığı nasıl anlaşılıyor tam olarak ? Noter huzurunda paketi açıp sevişmeye başlamadılar diye düşünüyorum. 🤣
Hahaha valla ülke dışı haberlerde duymuştum böyle birşey ordan esinlendim
Artık kanıt olayını bilemiyorum herşeyi ben mi söylücem 😅😅

Yırtık dediğinize göre o an fark ettiniz.
Ertesi gün hapı alabilirdiniz.
Emziriyorum diyorsunuz ama sizce emzirmek mi daha önemli yoksa daha yeni bebeğiniz varken tekrar hamile kalmamak mı? Süresini bekleyene kadar bir karar verebilirdiniz.
Öyle oturduğunuz yerden korkunca otomatik korunma olmuyor.

Ertesi gün hapı denen bir şey var duymadınız sanırım ?
Spiral diye de bir korunma yöntemi var mesela bunuda mı duymadınız ?
Hani korkuyorum diye ağlamanında bir faydası yok bunuda biliyor olmanız lazım 🤔

Zaten tek ilişkiden öyle hamile kalırsan beni çağır alnından öpüp bebeğine altın takmaya gelicem 🙄

Altın takacaksak çağırırım tabi 😂 sonuçta bunun bezi var masrafi var.

Kiz niye duymim. Hepsini biliyorum. Zaten adetimi bekliyordum sprial taktirmak için. Ertesi gun hapı için de doktorumuz kullanma dedi bebeklere zaraliymis

Kiz niye duymim. Hepsini biliyorum. Zaten adetimi bekliyordum sprial taktirmak için. Ertesi gun hapı için de doktorumuz kullanma dedi bebeklere zaraliymis
Hahahah istediğin altın olsun benim bebeğim olmuyo seninkilere feda olsun 😂😂
Şaka bir yana bence ertesi gün hapı al bebişlerini 1 güncük emzirme kaç aylıklar ek gıda veya mama veriyor musun 🤔
Eğer mama falan veriyorsan bence benim dediğim mantıklı riskli bir iş sonuçta 🙄

Is işten geçti ertesi gün hapı 72 saat icinde alinmaliymis. Bebegin olur inşallah. Benim bu ikizlerden önce tup bebek tedavim oldu tutmadı. Sonra aylar sonra hic dusunmedigimiz evlatlık almayı planladigimiz dönemde hamile oldugumu öğrendim. MelodiXX MelodiXX

Is işten geçti ertesi gün hapı 72 saat icinde alinmaliymis. Bebegin olur inşallah. Benim bu ikizlerden önce tup bebek tedavim oldu tutmadı. Sonra aylar sonra hic dusunmedigimiz evlatlık almayı planladigimiz dönemde hamile oldugumu öğrendim. MelodiXX MelodiXX
O zaman hayırlısını diliyoruz vakit geçtiyse🙈
inşallah canım darısı bana ve isteyen herkesin başına 🐣🐣

5 senedir prezervatifle korunuyoruz bir kere bi kaza oldu hamile kalmadım inşallah istemiyorsaniz değilsinizdir

Sütü pompalayip atabilirdinde 1-2 gün. Bebeklerde mama icerdi. Bunu doktorun niye önermedi? Resmen hamile kal diye baski uyguladi. Senin aile planlamanina karisamaz.

Ancak is isten gecmistir. Umarim hamile degilsindir. Bebekler kac aylik?

Back
X