KORKUYORUM

ertesi gün hapı?

bir de bu prezervatifi nasıl yırtıyorsunuz? bimden filan mı alıyorsunuz kurutup yeniden mi kullanıyorsunuz yani nasıl yapıyorsunuz bunu? millet gerdirip kafasına filan geçiriyor.
market adi vermek yasak diye diyememistim . Sen demiş bulunmussun yerime.
Kiz birlikte olduktan sonra farkettik yırtılmış işte ne bilelim böyle olacağını. Eşim ayni paketten baska bir tane aldi uzattı eliyle neler yaptı prezervatife ama hic bir şey olmadı. Bizimki demekki başından yirtikmis. Yırtılması imkansiz diyor

merhaba arkadaşlar. Ikiz Bebeklerim var emziriyorum daha cok küçükler.
Uzun bir süre gebelik istemiyorduk. Ve prezervatifle korunuyorduk.
Malesef en son birlikteliğimizde prezervatif ya yirtildi ya da başında yirtikti biz farketmedik.

Hamile kalmaktan cok korkuyorum.
Eczanelerde ertesi gün ilacı satılıyor ella adı süresi dolmadıysa alabilşrsiniz işe yarıyor tek zararı bi kaç ay adet görememe istemsiz hamile kalmktan iyidir

ertesi gün hapı?

bir de bu prezervatifi nasıl yırtıyorsunuz? bimden filan mı alıyorsunuz kurutup yeniden mi kullanıyorsunuz yani nasıl yapıyorsunuz bunu? millet gerdirip kafasına filan geçiriyor.
Lütfen bimi me laf ettirmem gayet kaliteli pre.leri 😁 konu sahibi bebek olsun diye tüp bebek yaptırmışsınız olmamış bi sevişmeyle olacak mı 🤔

merhaba arkadaşlar. Ikiz Bebeklerim var emziriyorum daha cok küçükler.
Uzun bir süre gebelik istemiyorduk. Ve prezervatifle korunuyorduk.
Malesef en son birlikteliğimizde prezervatif ya yirtildi ya da başında yirtikti biz farketmedik.

Hamile kalmaktan cok korkuyorum.

Ertesi gün hapı kuallansaydınız

Back
X