Bu yazdığınız lafları komşu yerine siz niye söylemiyorsunuz yada aileniz niye söylemiyor kızımıza böyle bagiramazsin diye 2 çift laf etse arkanızda dursalar ya.Hep bu konuda avazı çıktığı kadar bağırıyor bu binada da bir insan evladı polise şikayet etmiyor yada kapıya tak tak vurup kardeşim ne bağırıyorsun bu binada tek adam senmisin.evinde yemek yoksa bir yumurta kırıp yemeyide bilmiyor musun cevrendendemi utanmıyor sun.O kadar yemek meraklisisin akşam akşam kukruyorsun karını o zaman çalıştırma kardeşim dese ne güzel olur.Ama bizim insanlarimiz benim gibi hep korkak çocuk gürültüsü olunca aslan kesilirler.Ne yapmam lazım bağırınca ben susuyorum dahada bagris cagris olmasın diye.Acaba bendemi avaz avaz bagirmaliyim.Onun bana aptal dediği gibi bende mi bagirmaliyim avaz avaz o zaman yaptığından utanirmi.bildigin rezil oluyorum.
Anca dinlerler çocuk gürültü yapsa yan dairedeki adam avaz avaz bağırır yeter yeter diye bağırır en üst kattaki bayan komşumuz kapıya gelir çocuk gürültü yapıyor başım ağrıyor diye
Kendinizi çok ezdirmissiniz siz. Eşiniz çok saygısız. Hem eve katkıda bulunup calisiuosunuz hemde bas bas evde ailen varken bağırıyormu? Kendi yapsın yemeğini madem bide annenin yaptığını yemezmis. Evde niye bisey yok. Doğru düzgün alışveriş yapsanıza bütün eksikler yazıp. Pratik yapilcak yiyeceklerde buzlukta olsun . Suratına bakmayın konuşmayın tavrınızı koyun . Aileniz varken bide nasıl böyle bisey yapar aaaa ben sinirlendim ağzına patlatasim geldi. Sizde cokmu sessizsiniz nedirİsten eve geldim bugün eşimden yarım saat önce geldim.Annem bakıyor çocuklara annemin yaptığı hicbirseyi yemez.benimde bişey gelmedi aklıma kaç kez aradım acmadi telefonunu.Bende tost yaptım çay var ocakta.Geldi basbas bagiriyor niye bişey yapmadin diye aslında menemen yapacaktım yumurta bitmiş yoktu evde doğru dürüst bişey yok.Hem şunu yap demez avazı çıktığı kadar bağırıyor aptal gerizekalı hep ben mi düşüneceğim diye.Evde annem babamda var oğlum bagirtisindan korktu.bekar gezseydim ondan iyiydi.simdi yatak odasında birazdan yine çıkar sağa sola bağırır yine avaz avaz korkuyor vede çok utaniyorum.Oyle çok bağırıyorki tüm bina duyuyor diye hem utanıp hem korkuyorum.Ama aklıma bişey gelmiyor doğru düzgün biseyde yok evde.hep böyle yapiyor hem beğenmez hem şunu yap demez hemde bağırır.
Hep bu konuda avazı çıktığı kadar bağırıyor bu binada da bir insan evladı polise şikayet etmiyor yada kapıya tak tak vurup kardeşim ne bağırıyorsun bu binada tek adam senmisin.evinde yemek yoksa bir yumurta kırıp yemeyide bilmiyor musun cevrendendemi utanmıyor sun.O kadar yemek meraklisisin akşam akşam kukruyorsun karını o zaman çalıştırma kardeşim dese ne güzel olur.Ama bizim insanlarimiz benim gibi hep korkak çocuk gürültüsü olunca aslan kesilirler.Ne yapmam lazım bağırınca ben susuyorum dahada bagris cagris olmasın diye.Acaba bendemi avaz avaz bagirmaliyim.Onun bana aptal dediği gibi bende mi bagirmaliyim avaz avaz o zaman yaptığından utanirmi.bildigin rezil oluyorum.
Mesajımı sonuna kadar okumadan bana atar yapmaya kalkmaniz çok komik.Ikisi de çalışıyor ise neden konu sahibi tek basina ugrassin, cesitlendirsin bilmemne. Para kazanirken esitlikse, ev isi de yemek de birlikte ya da sirayla yapilir benim bildiğim
E pipili ama. Daha ne olsun.
Anneniz babanız niçin müdahale edemiyor? Babam da napsın borçları var derken ne kast ettiniz? Bu adam bu cesareti nerden buluyor da annenizin babanızın yanında size böğürüyor? Anne babanızın ses çıkaramama sebebi ne? Birçok kez sorulmuş cevap vermemişsiniz umarım buna verirsiniz. Ben anlamlandıramadım bu adam bu cesareti nerden buluyor böyle.
Çok üzgünüm.Babası annesini aldatmış; 10 yıl boyunca başka bir kadına para yedirmiş. Bankalardan kredi çekmiş vs vs. Bknz.
Çok üzgünüm.
ÇocukLAR mı? Öff valla ülkemizde bebek sahibi olma ehliyeti olmalı.
Komşunuzun sizi savunmasını bekleyene kadar bunları eşinize siz söylemelisiniz. Millet nerden bilsin niye kavga ettiğinizi. Evde anne babaniz bile sessiz, siz sessiz... Elin adamı niye kötü olsun ki sizin için.Hep bu konuda avazı çıktığı kadar bağırıyor bu binada da bir insan evladı polise şikayet etmiyor yada kapıya tak tak vurup kardeşim ne bağırıyorsun bu binada tek adam senmisin.evinde yemek yoksa bir yumurta kırıp yemeyide bilmiyor musun cevrendendemi utanmıyor sun.O kadar yemek meraklisisin akşam akşam kukruyorsun karını o zaman çalıştırma kardeşim dese ne güzel olur.Ama bizim insanlarimiz benim gibi hep korkak çocuk gürültüsü olunca aslan kesilirler.Ne yapmam lazım bağırınca ben susuyorum dahada bagris cagris olmasın diye.Acaba bendemi avaz avaz bagirmaliyim.Onun bana aptal dediği gibi bende mi bagirmaliyim avaz avaz o zaman yaptığından utanirmi.bildigin rezil oluyorum.
Hep bu konuda avazı çıktığı kadar bağırıyor bu binada da bir insan evladı polise şikayet etmiyor yada kapıya tak tak vurup kardeşim ne bağırıyorsun bu binada tek adam senmisin.evinde yemek yoksa bir yumurta kırıp yemeyide bilmiyor musun cevrendendemi utanmıyor sun.O kadar yemek meraklisisin akşam akşam kukruyorsun karını o zaman çalıştırma kardeşim dese ne güzel olur.Ama bizim insanlarimiz benim gibi hep korkak çocuk gürültüsü olunca aslan kesilirler.Ne yapmam lazım bağırınca ben susuyorum dahada bagris cagris olmasın diye.Acaba bendemi avaz avaz bagirmaliyim.Onun bana aptal dediği gibi bende mi bagirmaliyim avaz avaz o zaman yaptığından utanirmi.bildigin rezil oluyorum.
Cok haklı bir öngörü. Tebrik ederimEhliyet çıksa, ehliyet almaya hak kazanamayanlar; araya hatırlı tanıdık sokar, yine ehliyet alırlardı. Bir bakmışız aklı selim insanlara ehliyet çıkmıyor.O yüzden bırakın böyle kalsın daha iyi.
Cok haklı bir öngörü. Tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?