- 29 Eylül 2022
- 303
- 576
- 33
sizin anne babanız bile bunları demiyorken komşudan demesini beklemek biraz abes değil mi?Hep bu konuda avazı çıktığı kadar bağırıyor bu binada da bir insan evladı polise şikayet etmiyor yada kapıya tak tak vurup kardeşim ne bağırıyorsun bu binada tek adam senmisin.evinde yemek yoksa bir yumurta kırıp yemeyide bilmiyor musun cevrendendemi utanmıyor sun.O kadar yemek meraklisisin akşam akşam kukruyorsun karını o zaman çalıştırma kardeşim dese ne güzel olur.Ama bizim insanlarimiz benim gibi hep korkak çocuk gürültüsü olunca aslan kesilirler.
Çok özür dileyerek etrafinizdan ve de huzurlarinizdan cekiliyorum, debelenmiyorum, yuvarlanmiyorum. Cay kaave?Ya güzel insan ben çalışan bir kadınım ve ev işlerini eşimle birlikte yapıyorum. Ve çalışmasaydım da eşimle birlikte yapmayı savunan bir bireyim bana bu konuda ahkam kesme tereyağından kıl çeker gibi cümlelerimi senin zannettiğin şeyi doğrulasın diye evirmeye çalışma. Konu sahibine iki öneride bulundum birincisi çocukları için yemek çeşiti öğrensin (sağlık için) ikincisi kendisine bağıran kocasına rest çeksin. Bu kadar net bir mesajdan kendi kendine anlam çıkartıp debelenme etrafımda.
Bunu komşular değil siz ve aileniz yapacak.. başkası gelip kapınızı çalıncaya kadar anneniz babanız napiyor!Hep bu konuda avazı çıktığı kadar bağırıyor bu binada da bir insan evladı polise şikayet etmiyor yada kapıya tak tak vurup kardeşim ne bağırıyorsun bu binada tek adam senmisin.evinde yemek yoksa bir yumurta kırıp yemeyide bilmiyor musun cevrendendemi utanmıyor sun.O kadar yemek meraklisisin akşam akşam kukruyorsun karını o zaman çalıştırma kardeşim dese ne güzel olur.Ama bizim insanlarimiz benim gibi hep korkak çocuk gürültüsü olunca aslan kesilirler.Ne yapmam lazım bağırınca ben susuyorum dahada bagris cagris olmasın diye.Acaba bendemi avaz avaz bagirmaliyim.Onun bana aptal dediği gibi bende mi bagirmaliyim avaz avaz o zaman yaptığından utanirmi.bildigin rezil oluyorum.
Ben niye seni yuvarlanırken hayâl ettim ki gülmekten geberdimÇok özür dileyerek etrafinizdan ve de huzurlarinizdan cekiliyorum, debelenmiyorum, yuvarlanmiyorum. Cay kaave?
Kiz daha yeni 1 aylik bandan ciktim. Cok usturuplu bi bicimde yuvarlanmaya karar verdim şarliycagima bxbxvxhxhBen niye seni yuvarlanırken hayâl ettim ki gülmekten geberdim
dayagimizi güzelce yedik şerefsiz kafama kafama vurdu yatakta oturuyordum sen hala oturuyormusun ben yemek bekliyorum benden önce geldin eve diye ayağımdan çekip yere attı dur sen dur deyip kafama kafama vurdu kızım oğlum gördü bagristilar siz çıkın deyip çocukları odadan gönderiyor babam geldi noluyo ya dedi bı sakin olsana sen dedi o zaman gitti bas bas bagirdim bok ye o.cocugu diye hep böyle bir tuaf narsist.Parmagim kolum boynum açıyor.ikinci kez oluyor.evde kurufasulye var annem yapmış onu beğenip yemez evde yemek yok biliyor mahsus yapıyor gece göstercem sana diyor kızımın odasında yattım telefonun şarjı bitti şarja yeni taktım.gorseniz öyle sakin bir duruşu varmı kadinlarla filan konuşur eder keh keh gören ne efendi der.Aklin yok mu senin mal mısın defol git o zaman kolumdan cekistiriyor s.ol git diyor bende susmuyorum sen defol git o zaman diyorum.Herkes çalışıyor bi sen mi calisiyorsun diyor herkes işinde yemeginide yapıyormuş pazar günü beraber temizlik yaptık ev leş gibiydi ondan hafta içine yemek yapamadım veya yorgun oluyorsun .işte böyle babam çok sinirleniyor onun bu hareketlerine evlendik evleneli böyle avaz avaz bağırır ben iyice sinirlenip küfür edince susar .açken hep böyle ayı
Siz daha cook dayak yersiniz. Bir tane neden veremiyorsunuz bosanmamaniz icin gelip anlatip anlatip gidiyorsunuz. Belliki icinizi dokup devam edeceksiniz bu hayata bosuna bizide yormayin. Zavalli cocuklar diyebiliyorum sadece.dayagimizi güzelce yedik şerefsiz kafama kafama vurdu yatakta oturuyordum sen hala oturuyormusun ben yemek bekliyorum benden önce geldin eve diye ayağımdan çekip yere attı dur sen dur deyip kafama kafama vurdu kızım oğlum gördü bagristilar siz çıkın deyip çocukları odadan gönderiyor babam geldi noluyo ya dedi bı sakin olsana sen dedi o zaman gitti bas bas bagirdim bok ye o.cocugu diye hep böyle bir tuaf narsist.Parmagim kolum boynum açıyor.ikinci kez oluyor.evde kurufasulye var annem yapmış onu beğenip yemez evde yemek yok biliyor mahsus yapıyor gece göstercem sana diyor kızımın odasında yattım telefonun şarjı bitti şarja yeni taktım.gorseniz öyle sakin bir duruşu varmı kadinlarla filan konuşur eder keh keh gören ne efendi der.Aklin yok mu senin mal mısın defol git o zaman kolumdan cekistiriyor s.ol git diyor bende susmuyorum sen defol git o zaman diyorum.Herkes çalışıyor bi sen mi calisiyorsun diyor herkes işinde yemeginide yapıyormuş pazar günü beraber temizlik yaptık ev leş gibiydi ondan hafta içine yemek yapamadım veya yorgun oluyorsun .işte böyle babam çok sinirleniyor onun bu hareketlerine evlendik evleneli böyle avaz avaz bağırır ben iyice sinirlenip küfür edince susar .açken hep böyle ayı
Nasıl koruyayim polis mi çağırayım ne yapayım.Boyle mi yapilmali gerçekten bilmiyorum nasıl davranmam gerektiğini yeri geliyor bende avaz avaz bağırıyorum.hep mi bagirmaliyim .Konu sahibi bu deneyimlere rağmen, neden kendi haklarını korumuyor ; ona anlam veremedim ben.
Herkesin esinizle ilgili tavsiyelerini soylemeyecegim. 6 sayfa yazilmis, sizin durdugunuz yer belli.dayagimizi güzelce yedik şerefsiz kafama kafama vurdu yatakta oturuyordum sen hala oturuyormusun ben yemek bekliyorum benden önce geldin eve diye ayağımdan çekip yere attı dur sen dur deyip kafama kafama vurdu kızım oğlum gördü bagristilar siz çıkın deyip çocukları odadan gönderiyor babam geldi noluyo ya dedi bı sakin olsana sen dedi o zaman gitti bas bas bagirdim bok ye o.cocugu diye hep böyle bir tuaf narsist.Parmagim kolum boynum açıyor.ikinci kez oluyor.evde kurufasulye var annem yapmış onu beğenip yemez evde yemek yok biliyor mahsus yapıyor gece göstercem sana diyor kızımın odasında yattım telefonun şarjı bitti şarja yeni taktım.gorseniz öyle sakin bir duruşu varmı kadinlarla filan konuşur eder keh keh gören ne efendi der.Aklin yok mu senin mal mısın defol git o zaman kolumdan cekistiriyor s.ol git diyor bende susmuyorum sen defol git o zaman diyorum.Herkes çalışıyor bi sen mi calisiyorsun diyor herkes işinde yemeginide yapıyormuş pazar günü beraber temizlik yaptık ev leş gibiydi ondan hafta içine yemek yapamadım veya yorgun oluyorsun .işte böyle babam çok sinirleniyor onun bu hareketlerine evlendik evleneli böyle avaz avaz bağırır ben iyice sinirlenip küfür edince susar .açken hep böyle ayı
dayagimizi güzelce yedik şerefsiz kafama kafama vurdu yatakta oturuyordum sen hala oturuyormusun ben yemek bekliyorum benden önce geldin eve diye ayağımdan çekip yere attı dur sen dur deyip kafama kafama vurdu kızım oğlum gördü bagristilar siz çıkın deyip çocukları odadan gönderiyor babam geldi noluyo ya dedi bı sakin olsana sen dedi o zaman gitti bas bas bagirdim bok ye o.cocugu diye hep böyle bir tuaf narsist.Parmagim kolum boynum açıyor.ikinci kez oluyor.evde kurufasulye var annem yapmış onu beğenip yemez evde yemek yok biliyor mahsus yapıyor gece göstercem sana diyor kızımın odasında yattım telefonun şarjı bitti şarja yeni taktım.gorseniz öyle sakin bir duruşu varmı kadinlarla filan konuşur eder keh keh gören ne efendi der.Aklin yok mu senin mal mısın defol git o zaman kolumdan cekistiriyor s.ol git diyor bende susmuyorum sen defol git o zaman diyorum.Herkes çalışıyor bi sen mi calisiyorsun diyor herkes işinde yemeginide yapıyormuş pazar günü beraber temizlik yaptık ev leş gibiydi ondan hafta içine yemek yapamadım veya yorgun oluyorsun .işte böyle babam çok sinirleniyor onun bu hareketlerine evlendik evleneli böyle avaz avaz bağırır ben iyice sinirlenip küfür edince susar .açken hep böyle ayı
Anne babanız napıyor bu durumda???İsten eve geldim bugün eşimden yarım saat önce geldim.Annem bakıyor çocuklara annemin yaptığı hicbirseyi yemez.benimde bişey gelmedi aklıma kaç kez aradım acmadi telefonunu.Bende tost yaptım çay var ocakta.Geldi basbas bagiriyor niye bişey yapmadin diye aslında menemen yapacaktım yumurta bitmiş yoktu evde doğru dürüst bişey yok.Hem şunu yap demez avazı çıktığı kadar bağırıyor aptal gerizekalı hep ben mi düşüneceğim diye.Evde annem babamda var oğlum bagirtisindan korktu.bekar gezseydim ondan iyiydi.simdi yatak odasında birazdan yine çıkar sağa sola bağırır yine avaz avaz korkuyor vede çok utaniyorum.Oyle çok bağırıyorki tüm bina duyuyor diye hem utanıp hem korkuyorum.Ama aklıma bişey gelmiyor doğru düzgün biseyde yok evde.hep böyle yapiyor hem beğenmez hem şunu yap demez hemde bağırır.
Durduğunuz kabahat!! Bir de soruyorsunuz neyden korkuyorsunuz ya Allah aşkına sahip çıkın kendinize!!! Hazmedemiyorum ya adam bağıracak kadın korkacakHep bu konuda avazı çıktığı kadar bağırıyor bu binada da bir insan evladı polise şikayet etmiyor yada kapıya tak tak vurup kardeşim ne bağırıyorsun bu binada tek adam senmisin.evinde yemek yoksa bir yumurta kırıp yemeyide bilmiyor musun cevrendendemi utanmıyor sun.O kadar yemek meraklisisin akşam akşam kukruyorsun karını o zaman çalıştırma kardeşim dese ne güzel olur.Ama bizim insanlarimiz benim gibi hep korkak çocuk gürültüsü olunca aslan kesilirler.Ne yapmam lazım bağırınca ben susuyorum dahada bagris cagris olmasın diye.Acaba bendemi avaz avaz bagirmaliyim.Onun bana aptal dediği gibi bende mi bagirmaliyim avaz avaz o zaman yaptığından utanirmi.bildigin rezil oluyorum.
Konu sahibi hikaye anlatılır gibi üçüncü kişinin ağzından anlatıyor gibi,tuhaf bir anlatım tarzı ve bakış açısına sahipSize vurduğunda gidip darp raporu alın ve şikayetçi olun. Şiddet için elinizde kanıt olmuş olur.
Aileniz maddi imkansızlık yüzünden mi sizinle yaşıyor? Eviniz kira mı? Bu adamı evden yollayın çocuk da yapmayın artık.
Aynen bravoooooSiz halinizden memnunsanız komşu ne yapsın? Sizin evden kovamadığınız çocuklarınızın babasını millet neden kovsun? Ne sıfatla kovacaklar yani?
Ev ortak tapulu sadece onun değil yarisida benim ben küçükken hep babam annemi döverdi annem hep ağlardı ben korkardım bildiğim duygular bunlar şimdi sadece bu durum benim çocuklarım içinde böylemi olacak.normal zamanda böyle değil.Annem bizim evde bakıyor kendi evide İstanbul da ama uzak.Babamda bu soğuklarda bizde kalıyor birde iş buldu mahallede ,borçları var çalışıyor.pazar masrafı babamın üstünde.Onlarin varlığından rahatsız oluyor fakat elinde de bişey gelmiyor ara ara böyle bagirarak erkeklik yapıyor aklı sıra.Gercekten anlayamadigim icin soruyorum: Anne babanizla ayni evde yasiyorsunuz cocuklara bakan var ki bu kimsenin sahip olmadigi bir nimet. Calisiyorsunuz, maasiniz var, eviniz var.
Kendinize ve cocuklara bunlari yasatan bir adami hangi motivasyonla evde tutuyorsunuz? Size hayat arkadasi degil ki, hicbir yarari yok, safi zarar ustune bir de istismara ugruyorsunuz her turlu.
Elalem ne der mi motivasyonunuz, gercekten anlayamiyorum.
Anne babanız napıyor bu durumda???
Benim babamın yanında bana bağıracak haaa onu geldiği yere geri gönderir yeminleterbiyesiz adam. Onunla geçireceğiniz her saniyeye yazık günah haram!!
Niye boşanmıyorsunuz? Millet kaç kere bunu sormuş. Cevap vermemişsiniz.Ev ortak tapulu sadece onun değil yarisida benim ben küçükken hep babam annemi döverdi annem hep ağlardı ben korkardım bildiğim duygular bunlar şimdi sadece bu durum benim çocuklarım içinde böylemi olacak.normal zamanda böyle değil.Annem bizim evde bakıyor kendi evide İstanbul da ama uzak.Babamda bu soğuklarda bizde kalıyor birde iş buldu mahallede ,borçları var çalışıyor.pazar masrafı babamın üstünde.Onlarin varlığından rahatsız oluyor fakat elinde de bişey gelmiyor ara ara böyle bagirarak erkeklik yapıyor aklı sıra.
Eşinizin anne babası baksın çocuklara olmaz mı? En azından kendi anne babasının yanında bağırırsa siz kendi ailenizden çekinmezsiniz.İsten eve geldim bugün eşimden yarım saat önce geldim.Annem bakıyor çocuklara annemin yaptığı hicbirseyi yemez.benimde bişey gelmedi aklıma kaç kez aradım acmadi telefonunu.Bende tost yaptım çay var ocakta.Geldi basbas bagiriyor niye bişey yapmadin diye aslında menemen yapacaktım yumurta bitmiş yoktu evde doğru dürüst bişey yok.Hem şunu yap demez avazı çıktığı kadar bağırıyor aptal gerizekalı hep ben mi düşüneceğim diye.Evde annem babamda var oğlum bagirtisindan korktu.bekar gezseydim ondan iyiydi.simdi yatak odasında birazdan yine çıkar sağa sola bağırır yine avaz avaz korkuyor vede çok utaniyorum.Oyle çok bağırıyorki tüm bina duyuyor diye hem utanıp hem korkuyorum.Ama aklıma bişey gelmiyor doğru düzgün biseyde yok evde.hep böyle yapiyor hem beğenmez hem şunu yap demez hemde bağırır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?