- 3 Şubat 2018
- 6.705
- 25.548
- 548
- 28
Çok haklısınız. Kaldı ki aynı evde zorla mı oturuyolar, bu adamla evlenmiş, onu iki kere baba yapmış, üstelik bir işte çalıştığı halde kendini ezdiriyor. Belli ki alan memnun satan memnun. Komşulara ne?Ben simdiye kadar 2 kez fiziksel siddete müdahale ettim. 2 kadinda cikip biz hallederiz, sen karisma dedi. Adam orda o sinirle birtane bana patlatsa haybeye dayak yemis olacaktim. Polisi aramasi gereken kisi sizsiniz ya da ana babaniz arayacak
Çok haklısınız. Kaldı ki aynı evde zorla mı oturuyolar, bu adamı iki kere baba yapmış, işte çalıştığı halde kendini ezdiriyor. Belli ki alan memnun satan memnun. Komşulara ne?
Adamın kendi kendine utanıp susmasını bekliyolarmış, konu sahibi bu düşünceyle nasıl okudu iş sahibi oldu şaşırıyorumBen komsu olsam şöyle düşünürüm. Bu kizin evde anne babasi var. Ciddi bir sorun olsa zaten müdahale ederler, demekki tarzları boyle derim. Konu sahibide aileside bi tuhaf, kimsenin sesi cikmiyor, ilginc
Adamın kendi kendine utanıp susmasını bekliyolarmış, konu sahibi bu düşünceyle nasıl okudu iş sahibi oldu şaşırıyorum
Kendi ananız babanız kocanıza bişey demiyor, komşularınız ne yapsın? Azcık ana babalık yapsınlar, sizde susup durmayın. Çok acayip bakış açınız var. İsterseniz adresi verin kapıya biz gelelim kocanızı uyarmaya?Anca dinlerler çocuk gürültü yapsa yan dairedeki adam avaz avaz bağırır yeter yeter diye bağırır en üst kattaki bayan komşumuz kapıya gelir çocuk gürültü yapıyor başım ağrıyor diye
Ben simdiye kadar 2 kez fiziksel siddete müdahale ettim. 2 kadinda cikip biz hallederiz, sen karisma dedi. Adam orda o sinirle birtane bana patlatsa haybeye dayak yemis olacaktim. Polisi aramasi gereken kisi sizsiniz ya da ana babaniz arayacak
Yani komşu bir noktada haklı, polisi arasalar kadın da şikayetçi değilim derse kalıyorsun orda. Ayrıca adama müdahele ttin diyelim komşunun evine gidip adam üstüne saldırırsa ne yapıcaksın ... 3 kişinin oturup bir adamın bağırmasını dinlediği yerde ne yapacaksın yani??
Allah ana babanında hayırlısını versin...Babası annesini aldatmış; 10 yıl boyunca başka bir kadına para yedirmiş. Bankalardan kredi çekmiş vs vs. Bknz.
Aynen belki utanır diye ses etmiyolarmışAy ben o kismi kacirmisim, gercekten utanmasini mi bekliyorlarmis
Allah ana babanında hayırlısını versin...
Büyük konuşmamayım ama öyle babam olsa evime almam. İsterse sokaklarda sürünsün... Kocayı da neden boşamıyor anlamış değilim. Sabah 6 da çıkıp 7:30 ta eve geleceğim bide onun pis ağzını dinleyeceğim. Bi s....sin lütfen.Konu sahibesi işe yaramaz erkekleri sırtında taşıyor. Ben olsam kocayı da, babayı da evden atardım, karılara para yediren babaya zaten para mara vermezdim hele ki krediyle hiç.
Sen yap o zaman yemekleri diye rest çekmek, neden, adam bağırıp cagiriyor cunku, adam memnun olsa rest cekmeye gerek yok demek oluyor bu. Ben okudugumu cok iyi anlarim, o konuda hic şüpheniz olmasin. Yazdiginizdan cikan sonuc zaten bakis acinizi anlatıyor direkt. Öncelikle kadinin gorevi bellemissiniz. Ay bana neyseMesajımı sonuna kadar okumadan bana atar yapmaya kalkmaniz çok komik.
Sen yap o zaman yemekleri diye rest çekin dedim yemek yapmayın o yapsın demek oluyor zaten bu.
Ama öte yandan her gün makarna ya da yumurta akşam yemeği için çocuklu bir evde sağlıklı değil buna alternatif bulabilir dedim özellikle de kendi ve çocukları için diye de belirttim. Anlamadan alıntılamayin
Babasi 74 yasindaymis, valla benim ailem biri 73 yasinda biri 78 ikisi de kadin biri annem biri teyzem, kocam bana böyle bagiracak, adamin aklini alip pekmezini akitirlar. Bence aile yapisinda var sikinti. Hepsi gayet normallestirmis siddetiKendi ananız babanız kocanıza bişey demiyor, komşularınız ne yapsın? Azcık ana babalık yapsınlar, sizde susup durmayın. Çok acayip bakış açınız var. İsterseniz adresi verin kapıya biz gelelim kocanızı uyarmaya?
Tabiki de komsu suclu, ya kim olacaaadiiiiiiğğBurda bir çok konu gördüm mutsuz evliliklerde bahaneler sıralanır da ilk defa komşuyu suçlayan bir konu sahibi görüyorum anne baba ses çıkarmıyor konu sahibi ses etmiyor komşu suçlu oluyor yeminle her gün daha neye şaşırırım diyorum ağzım bir karış açık okuyorum konuyu
Ya güzel insan ben çalışan bir kadınım ve ev işlerini eşimle birlikte yapıyorum. Ve çalışmasaydım da eşimle birlikte yapmayı savunan bir bireyim bana bu konuda ahkam kesme tereyağından kıl çeker gibi cümlelerimi senin zannettiğin şeyi doğrulasın diye evirmeye çalışma. Konu sahibine iki öneride bulundum birincisi çocukları için yemek çeşiti öğrensin (sağlık için) ikincisi kendisine bağıran kocasına rest çeksin. Bu kadar net bir mesajdan kendi kendine anlam çıkartıp debelenme etrafımda.Sen yap o zaman yemekleri diye rest çekmek, neden, adam bağırıp cagiriyor cunku, adam memnun olsa rest cekmeye gerek yok demek oluyor bu. Ben okudugumu cok iyi anlarim, o konuda hic şüpheniz olmasin. Yazdiginizdan cikan sonuc zaten bakis acinizi anlatıyor direkt. Öncelikle kadinin gorevi bellemissiniz. Ay bana neyse
B...k yesin.İsten eve geldim bugün eşimden yarım saat önce geldim.Annem bakıyor çocuklara annemin yaptığı hicbirseyi yemez.benimde bişey gelmedi aklıma kaç kez aradım acmadi telefonunu.Bende tost yaptım çay var ocakta.Geldi basbas bagiriyor niye bişey yapmadin diye aslında menemen yapacaktım yumurta bitmiş yoktu evde doğru dürüst bişey yok.Hem şunu yap demez avazı çıktığı kadar bağırıyor aptal gerizekalı hep ben mi düşüneceğim diye.Evde annem babamda var oğlum bagirtisindan korktu.bekar gezseydim ondan iyiydi.simdi yatak odasında birazdan yine çıkar sağa sola bağırır yine avaz avaz korkuyor vede çok utaniyorum.Oyle çok bağırıyorki tüm bina duyuyor diye hem utanıp hem korkuyorum.Ama aklıma bişey gelmiyor doğru düzgün biseyde yok evde.hep böyle yapiyor hem beğenmez hem şunu yap demez hemde bağırır.
vur tekmeyi bu dümbüğe ne çekiyorsun...Öyle Moralim bozuk ki hep böyle ondan daha çok çalışıp daha çok yoruluyorum.calismasam aldığı asgari ücret.off offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?