Korkuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3lale
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Uzgunum ama sizce benim sorumun cevabi bu mu? Bu adamin size anne babaniz sizin evde yokken de bir yarari olmadigina ben bile eminim.

Sizin babaniz annenizi dovermis, siz bu travmayla sizi doven kocadan korkmak harici bir sey yapamiyorsunuz, cocuklariniz da sizden gordukleriyle sizin gibi olacak... Kusaklar arasi aktarilmis travmalar iste ayni bu sekilde aktariliyor, biri cesaretli olup bu donguyu kirana kadar. Sizin olmayacaginiz kesin, umarim bir mucize olur da kiziniz bu donguyu kirmayi basarir.

Boyle kaba saba adamlara cocuk dogurmadaki motivasyonunuzu bile anlayamiyorum ki ben. Neyse.

Kendi söyleyemediklerinizi başkalarının mı söylemesini bekliyorsunuz? Terkeder diye mi korkuyorsunuz?

Sadece çocuklara üzüldüm inşallah bu evden kurtulurlar.

Siz de kocişinizle mutluluğunuza devam edersiniz.

Valla bacım sağlam troll gibisin.

Babam normalde işten çık kızım diyor çocuklarına bak buda beslesin seni çocukları diyor.ama borclar var çıkamıyorum da .Ayrıca bazende çıkma işinden bu adama güvenme diyor.
Ben eşinizin size bağırırken babanızın tavrını sormuştum?

Madem pratik yemek fln ogrenin haftasonu ayarlar gelince hızlıca pisirirsiniz bosanacaginiz yok bu hale gelmeyeceksiniz o zmn istediklerini yapacaksınız.
Kendi hayatına sahip çıkmayıp komşuları suçlamak kaçıncı level o kısmı hiç anlamadım

Ben eşinizin size bağırırken babanızın tavrını sormuştum?
Babam kızım ben en sonunda annenide alıp gideceğim tum kurulmuş düzenin bozulacak diye sabrediyor.oda da bağırır çağırır diye ses çıkartmıyor.iyice ortalık karışır diye onunda morali bozuldu

Komşudan medet beklemeye ne gerek var ki?

Gerçi komşu kapıyı çalsa da benim kocam tamam aile meselesi hallederiz kendi aramızda diyecekmişsiniz gibi...

Eğer yaşadıklarınızdan yeterince ders almış olsanız sepetlerdiniz. Zaten aileniz destek oluyor, zaten çalışıyorsunuz. Zaten mutsuzsunuz.
Kocanız olacak adam sadece bir asalak gibi.
Mutluluk vermeyecek bi adamın ne işi var hayatımda.

Bir insan, neden böyle bir öküzü hayatında tutmaya devam eder acaba?
Korkacağına boşansan, mis gibi bir hayatın olacak, bilmem farkında mısın?

Sonuçta ikiniz de çalışıyorsunuz ve evde çocuklara bakan yemek yapan kişi de anneniz . Bu adam neci pardon? Beğenmiyorsa kendi yapsın. demekki ilk değil son da olmayacak gibi . Kendinize ve ailenize iyilik yapın bu adamdan uzaklaşın. Saygı yok, kadir kıymet bilmez bu tip insanlar etrafındakinin ömrünü yer. O evde ki çocuklara , anne babanıza ve size yazık. Çok seviyorum ayrılamam triplerine girerseniz de o zaman kendinize ve eşinize profesyonel destek alın . Eşinizin ki hiç sağlıklı bir durum değil. Alıştırmışsınız adamı. Benim eşimin ne haddine babamın yanında bağırmak , işten gelmiş eşine yemekl begenmemezlik yapmak . Yarın öbür gün aksi bir durumda işten çıksanız yine yemek beğenmez bu sefer de bütün gün evdesin de yapmıyorsun diye daha da şiddetli olur . Kendinize değer verin ne güzel aileniz de yanınızda bu adama da bay bay diyin .

Annenden babandan çekinmemesi çocukların psikolojisini düşünmemesi... Allah kolaylık versin bacım

He bu arada ses gidiyorsa utanması gereken de kendisi sinirlendim ya zıkkım yesin

Babam normalde işten çık kızım diyor çocuklarına bak buda beslesin seni çocukları diyor.ama borclar var çıkamıyorum da .Ayrıca bazende çıkma işinden bu adama güvenme diyor.
Baban neden bosan demiyor? Ne zorunlulugun var bu adama ya bin kez soruldu cevapla artik. Sevmiyorum diyorsun cocuklara zaten annenler bakiyor calisiyorsunda ee. Neden bosanmiyorsun neden bizden ne dememizi bekliyorsun yemek tarifi mi verelim komsuya mi sovelim delirttin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…