- 17 Temmuz 2018
- 4.192
- 19.405
- 208
Ev ortak tapulu sadece onun değil yarisida benim ben küçükken hep babam annemi döverdi annem hep ağlardı ben korkardım bildiğim duygular bunlar şimdi sadece bu durum benim çocuklarım içinde böylemi olacak.normal zamanda böyle değil.Annem bizim evde bakıyor kendi evide İstanbul da ama uzak.Babamda bu soğuklarda bizde kalıyor birde iş buldu mahallede ,borçları var çalışıyor.pazar masrafı babamın üstünde.Onlarin varlığından rahatsız oluyor fakat elinde de bişey gelmiyor ara ara böyle bagirarak erkeklik yapıyor aklı sıra.
Hep bu konuda avazı çıktığı kadar bağırıyor bu binada da bir insan evladı polise şikayet etmiyor yada kapıya tak tak vurup kardeşim ne bağırıyorsun bu binada tek adam senmisin.evinde yemek yoksa bir yumurta kırıp yemeyide bilmiyor musun cevrendendemi utanmıyor sun.O kadar yemek meraklisisin akşam akşam kukruyorsun karını o zaman çalıştırma kardeşim dese ne güzel olur.Ama bizim insanlarimiz benim gibi hep korkak çocuk gürültüsü olunca aslan kesilirler.Ne yapmam lazım bağırınca ben susuyorum dahada bagris cagris olmasın diye.Acaba bendemi avaz avaz bagirmaliyim.Onun bana aptal dediği gibi bende mi bagirmaliyim avaz avaz o zaman yaptığından utanirmi.bildigin rezil oluyorum.
Sadece çocuklara üzüldüm inşallah bu evden kurtulurlar.dayagimizi güzelce yedik şerefsiz kafama kafama vurdu yatakta oturuyordum sen hala oturuyormusun ben yemek bekliyorum benden önce geldin eve diye ayağımdan çekip yere attı dur sen dur deyip kafama kafama vurdu kızım oğlum gördü bagristilar siz çıkın deyip çocukları odadan gönderiyor babam geldi noluyo ya dedi bı sakin olsana sen dedi o zaman gitti bas bas bagirdim bok ye o.cocugu diye hep böyle bir tuaf narsist.Parmagim kolum boynum açıyor.ikinci kez oluyor.evde kurufasulye var annem yapmış onu beğenip yemez evde yemek yok biliyor mahsus yapıyor gece göstercem sana diyor kızımın odasında yattım telefonun şarjı bitti şarja yeni taktım.gorseniz öyle sakin bir duruşu varmı kadinlarla filan konuşur eder keh keh gören ne efendi der.Aklin yok mu senin mal mısın defol git o zaman kolumdan cekistiriyor s.ol git diyor bende susmuyorum sen defol git o zaman diyorum.Herkes çalışıyor bi sen mi calisiyorsun diyor herkes işinde yemeginide yapıyormuş pazar günü beraber temizlik yaptık ev leş gibiydi ondan hafta içine yemek yapamadım veya yorgun oluyorsun .işte böyle babam çok sinirleniyor onun bu hareketlerine evlendik evleneli böyle avaz avaz bağırır ben iyice sinirlenip küfür edince susar .açken hep böyle ayı
Valla bacım sağlam troll gibisin.dayagimizi güzelce yedik şerefsiz kafama kafama vurdu yatakta oturuyordum sen hala oturuyormusun ben yemek bekliyorum benden önce geldin eve diye ayağımdan çekip yere attı dur sen dur deyip kafama kafama vurdu kızım oğlum gördü bagristilar siz çıkın deyip çocukları odadan gönderiyor babam geldi noluyo ya dedi bı sakin olsana sen dedi o zaman gitti bas bas bagirdim bok ye o.cocugu diye hep böyle bir tuaf narsist.Parmagim kolum boynum açıyor.ikinci kez oluyor.evde kurufasulye var annem yapmış onu beğenip yemez evde yemek yok biliyor mahsus yapıyor gece göstercem sana diyor kızımın odasında yattım telefonun şarjı bitti şarja yeni taktım.gorseniz öyle sakin bir duruşu varmı kadinlarla filan konuşur eder keh keh gören ne efendi der.Aklin yok mu senin mal mısın defol git o zaman kolumdan cekistiriyor s.ol git diyor bende susmuyorum sen defol git o zaman diyorum.Herkes çalışıyor bi sen mi calisiyorsun diyor herkes işinde yemeginide yapıyormuş pazar günü beraber temizlik yaptık ev leş gibiydi ondan hafta içine yemek yapamadım veya yorgun oluyorsun .işte böyle babam çok sinirleniyor onun bu hareketlerine evlendik evleneli böyle avaz avaz bağırır ben iyice sinirlenip küfür edince susar .açken hep böyle ayı
Ben eşinizin size bağırırken babanızın tavrını sormuştum?Babam normalde işten çık kızım diyor çocuklarına bak buda beslesin seni çocukları diyor.ama borclar var çıkamıyorum da .Ayrıca bazende çıkma işinden bu adama güvenme diyor.
Babam kızım ben en sonunda annenide alıp gideceğim tum kurulmuş düzenin bozulacak diye sabrediyor.oda da bağırır çağırır diye ses çıkartmıyor.iyice ortalık karışır diye onunda morali bozulduBen eşinizin size bağırırken babanızın tavrını sormuştum?
Yada dalga geciyor. Niye evli kaliyor hala cevap vermedi.Konu sahibi hikaye anlatılır gibi üçüncü kişinin ağzından anlatıyor gibi,tuhaf bir anlatım tarzı ve bakış açısına sahip
Gerçek konu ve dertleşmelere çok güzel bir paylaşım yeri ,ama arada feyk konular da yaratılıyor maalesefYada dalga geciyor. Niye evli kaliyor hala cevap vermedi.
Baban neden bosan demiyor? Ne zorunlulugun var bu adama ya bin kez soruldu cevapla artik. Sevmiyorum diyorsun cocuklara zaten annenler bakiyor calisiyorsunda ee. Neden bosanmiyorsun neden bizden ne dememizi bekliyorsun yemek tarifi mi verelim komsuya mi sovelim delirttin yaBabam normalde işten çık kızım diyor çocuklarına bak buda beslesin seni çocukları diyor.ama borclar var çıkamıyorum da .Ayrıca bazende çıkma işinden bu adama güvenme diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?