Korkuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3lale
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kafanıza vura vura beyin hücrelerinizi yok etmiş adam. Gerçi o anne babadan size de çok bir şey geçmemiş gibi..

7 sayfa yazılmış anlamamak için böyle olması gerekir.

Benim eşim şimdiye kadar bir kere ailemle tartıştı ve büyük bi sebep bile değildi pandemi zamanının başlarıydı buraya gelip şehirdışı yasak gelince izin alamamışlardı uzun süre. Herkes ekstra gergindim ben lohusaydım.

Babamın yanında bana el kol yapıp sesini yükseltecek oldu. Babam kolunu tutup bi indirdi kırmıştan beter etti sen benim kızıma bağıramazsın diye. Feleğini şaşırdı öyle kaldı. Ertesi gün gidecekti annemler. Dönüp bana dediler ki biz gittikten sonra sana en ufak laf etsin hemen bizi ara nerede olursak olalım döner seni alırız.

17 yıllık evliyim belki sizden büyüğüm belki küçük. Esimle evlenirken tek tokatta 10 çocuğum olsada bosanirim demistim.Arada kavga ederiz sesi hafif yükselmeye başlayınca höyt höyt sen kim oluyonda bana bağırıyon derim.Senin yerinde olsam darp raporu alir şikayetçi olurum uzaklaştırma verirler.Polis çağırmadan neden bu kadar korkuyorsun komşulardan bekliyorsun?Bide bana şiddet gösterecek o elini g.tüne sokarım onun.Kusura bakmayın ama ne yapılmasını gayet iyi biliyorsunuz sadece kocasız kalmaktan korkuyorsunuz yoksa darp raporuda almistiniz şikayetçi de olmuştunuz.

Bazen esim bana der sen ananın kızısın beni keserde döversinde sinirlenince der.Kimse bana vuramaz bagiramaz .Ben çile çekmek için evlenmedim.Lutfen polise gidin.

Bu tipe bagirmaniz gerekiyor evet, sensin aptal, ne bulursan ye diyceksiniz.
Sonra da defolsun gitsin yoluna.

Babamda ne desin 73 yaşında adam bir sürü borcu harcı var.banada kredi cektirdiler son 9 ay kaldı inşallah bitecek.Adamin 2 çocuğuna baktı annem bende çalıştım ev köy sahibi oldu ama bide beğenmez.
Ne desin olmaz.
Benim kızıma böyle davranamazsin, adam ol diyecek.

Cocuklarin hissettiklerini bilmenize ragmen neden bosanmiyorsunuz benim aklim almiyor. Gercekten aklim almiyor.

Psikolojik şiddet doğru düzgün para da yok ay sonu geldi.
Ayrı olsaniz, psikolojiniz daha iyi olur gibime geliyor.
Belki kıymet anlar. O da belki.

Komşulara gelene kadar annen,baban,kocan ve herşeye izin verip 2 çocuk yapan sen suçlusun.Ara polisi,kadesi gelsinler.Bu arada baban da aynıymış.Keşke boşasaydı da anneniz sizde bunu normalleştirmeseydiniz.Siz çaba göstermezseniz biz ne söyleyelim?Ses telleri kısılsın da bağıramasın mı?
Bu arada sizin komşunuz olsaydım müdahele etmezdim.Çünkü siz kocanızdan şikayetçi olmazdınız,komşuyu suçlu çıkarırdınız.

Valla bende çoçuk yok çalışıyordum geç saate eve geliyordum eşim Ara da serzenişte bulunuyordu. Üstüme gelmesine izin verirmiyim basıyorum yaygarayı.neymiş öğlen gittiğim zaman işe yemek yapıp gitseymişim valla dedim başlarım senin şarap çanağına evde temizlik yap onun arkasını topla bide işe gitmeden yemek yap olduuu dedim. Beyfendi izin günleri yatar dinlenir ben izin günlerimde yemek temizlik kendimden geçiyordum resmen.sinirlendim işten çıktım şimdi her gün önüne yemek geliyor.eeee ben onun anası değilim kusura bakmasın hem çalış hem yemek yap
Sesini çıkar çıkarmazsan baştan sonra hiççç seni iplemez

Gercek anlamda soruyorum neden darp raporu almıyorsunuz?Alırsanız ne olur yada boşanma düşünceniz var mı?Çalışıyorsunuz anneniz babanız bakiyor çocuklara evde yarı hisseniz var çocuklar için nafaka da bağlanır vermezse icraya verirsiniz.Sizi tutan nedir ?

Yok ya agresif insan belli olur.Evlenince düzelir diye ümit ediyorlar.Hayaller,hayatlar durumu işte.
Tabii canım ironi yaptım ben. Buraya konu açan kadınlar hep imzayı atınca veya çocuk olunca değişti diye kendilerini avutuyorlar, o hesap işte…

Halbuki arka planda aldatma, hakaret ne ararsan sevgililik döneminde yaşanmış oluyor.

Ama seviyor.

O öyle böğürürken anne babanız ne yapıyor? Höst demiyor mu yürü kızım çekme bunu demiyorlar mı? Saygısıza bak

Severek evlendik diyolar bi de
Bir de öyle anlatıyor ki kimisi.Sanki Leyla ile mecnun.Hiç kimselere benzemeyen büyülü aşk.Birisi uyurken nefesini dinliyorum yazmıştı.Ben eşim horlayınca yastığını çekiştirmekten uyuyamıyorum.

Kendi yapsın yesin hem adam gibi eve para getirme hem kadının etinden sütünden faydalan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…