Bu tipe bagirmaniz gerekiyor evet, sensin aptal, ne bulursan ye diyceksiniz.Hep bu konuda avazı çıktığı kadar bağırıyor bu binada da bir insan evladı polise şikayet etmiyor yada kapıya tak tak vurup kardeşim ne bağırıyorsun bu binada tek adam senmisin.evinde yemek yoksa bir yumurta kırıp yemeyide bilmiyor musun cevrendendemi utanmıyor sun.O kadar yemek meraklisisin akşam akşam kukruyorsun karını o zaman çalıştırma kardeşim dese ne güzel olur.Ama bizim insanlarimiz benim gibi hep korkak çocuk gürültüsü olunca aslan kesilirler.Ne yapmam lazım bağırınca ben susuyorum dahada bagris cagris olmasın diye.Acaba bendemi avaz avaz bagirmaliyim.Onun bana aptal dediği gibi bende mi bagirmaliyim avaz avaz o zaman yaptığından utanirmi.bildigin rezil oluyorum.
Bravo size.Bazen esim bana der sen ananın kızısın beni keserde döversinde sinirlenince der.Kimse bana vuramaz bagiramaz .Ben çile çekmek için evlenmedim.Lutfen polise gidin.
Ne desin olmaz.Babamda ne desin 73 yaşında adam bir sürü borcu harcı var.banada kredi cektirdiler son 9 ay kaldı inşallah bitecek.Adamin 2 çocuğuna baktı annem bende çalıştım ev köy sahibi oldu ama bide beğenmez.
Ev ortak tapulu sadece onun değil yarisida benim ben küçükken hep babam annemi döverdi annem hep ağlardı ben korkardım bildiğim duygular bunlar şimdi sadece bu durum benim çocuklarım içinde böylemi olacak.normal zamanda böyle değil.Annem bizim evde bakıyor kendi evide İstanbul da ama uzak.Babamda bu soğuklarda bizde kalıyor birde iş buldu mahallede ,borçları var çalışıyor.pazar masrafı babamın üstünde.Onlarin varlığından rahatsız oluyor fakat elinde de bişey gelmiyor ara ara böyle bagirarak erkeklik yapıyor aklı sıra.
Ayrı olsaniz, psikolojiniz daha iyi olur gibime geliyor.Psikolojik şiddet doğru düzgün para da yok ay sonu geldi.
evlenirken ne düşündünüz tanımadınız mıÖyle Moralim bozuk ki hep böyle ondan daha çok çalışıp daha çok yoruluyorum.calismasam aldığı asgari ücret.off offf
Evlenirken hiç böyle değildir kesinevlenirken ne düşündünüz tanımadınız mı
Yok ya agresif insan belli olur.Evlenince düzelir diye ümit ediyorlar.Hayaller,hayatlar durumu işte.Evlenirken hiç böyle değildir kesinimzayı atınca değişmiştir
Nişanlıyken falan asla hiçbir yanlışı olmamıştır
Tabii canım ironi yaptım ben. Buraya konu açan kadınlar hep imzayı atınca veya çocuk olunca değişti diye kendilerini avutuyorlar, o hesap işte…Yok ya agresif insan belli olur.Evlenince düzelir diye ümit ediyorlar.Hayaller,hayatlar durumu işte.
Ama seviyor.Tabii canım ironi yaptım ben. Buraya konu açan kadınlar hep imzayı atınca veya çocuk olunca değişti diye kendilerini avutuyorlar, o hesap işte…
Halbuki arka planda aldatma, hakaret ne ararsan sevgililik döneminde yaşanmış oluyor.
Severek evlendik diyolar bi deAma seviyor.
O öyle böğürürken anne babanız ne yapıyor? Höst demiyor mu yürü kızım çekme bunu demiyorlar mı? Saygısıza bakİsten eve geldim bugün eşimden yarım saat önce geldim.Annem bakıyor çocuklara annemin yaptığı hicbirseyi yemez.benimde bişey gelmedi aklıma kaç kez aradım acmadi telefonunu.Bende tost yaptım çay var ocakta.Geldi basbas bagiriyor niye bişey yapmadin diye aslında menemen yapacaktım yumurta bitmiş yoktu evde doğru dürüst bişey yok.Hem şunu yap demez avazı çıktığı kadar bağırıyor aptal gerizekalı hep ben mi düşüneceğim diye.Evde annem babamda var oğlum bagirtisindan korktu.bekar gezseydim ondan iyiydi.simdi yatak odasında birazdan yine çıkar sağa sola bağırır yine avaz avaz korkuyor vede çok utaniyorum.Oyle çok bağırıyorki tüm bina duyuyor diye hem utanıp hem korkuyorum.Ama aklıma bişey gelmiyor doğru düzgün biseyde yok evde.hep böyle yapiyor hem beğenmez hem şunu yap demez hemde bağırır.
Bir de öyle anlatıyor ki kimisi.Sanki Leyla ile mecnun.Hiç kimselere benzemeyen büyülü aşk.Birisi uyurken nefesini dinliyorum yazmıştı.Ben eşim horlayınca yastığını çekiştirmekten uyuyamıyorum.Severek evlendik diyolar bi de
Kendi yapsın yesin hem adam gibi eve para getirme hem kadının etinden sütünden faydalan.Annesi yıllarca doldurdu ben pek yemek yapmayı beceremiyorum bir akşam makarna bir akşam balık bir akşam bulgur pilavı döner filan alıp yapıyoruz.ben her sabah 5:30 da kalkıp 6:00 da evden cikiyorum.Aksam 19:30 da eve geliyorum.yemek beğenmez.Annesi arar sürekli makarnami yediniz yine der deseki oğlum oda çok çalışıyor bi karın doyurmak degilmi dese yumurta kır ye dese böyle yapmaz ama tüm ailesi gaz veriyor ev aldık biz 1.5 senemiz kaldı borcunun bitmesine hep çalıştım bende.Ama karnı açken bağırıyor deli gibi evde yemek olmadığını biliyor şunu yap demiyor ben düşünecek misim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?