arkadaşlarımızın söyledikleri çok doğru korunmalısın daha önceki iletimdede yazmıştım çocuk için daha zor inanki boşanmak istemiyosan herşey düzene girmeli çok sonra düşünmelisin hakkında hayırlısı olsun kendin için en iyisini yine sen bilirsin ama otur şöyle bir düşün bu zamana kadar neler oldu neler yaşadın ve kendini topla birde bundan sonra neler yapman gerektiğine karar ver bir analiz yap kendini asla suçlama heran herşey gelebilir hepimizin başına hayatta çok büyük acılar olduğu gibi müthiş güzel günlerde var biz burdan nekadar yazarsak yazalım sen okudukça herbir yorumdan sonra kafan karışır daha çekilmez olabilir bu açıdan ben kendi adıma konuşuyorum kafanı daha fazla karıştırmak istemiyorum dediğim gibi en iyi analizi yine sen yapabilirsin çünkü olayları yaşayan sensin cnm Allah sana yardımcı olsun
seaborne a katılıyorum..hamile kalmaman lazım ama konu sahibi arkadaşım ,gerçmiş mesajlarında korunmuyorum diye yazmışsın....ne büyük bir hata...erken bir evlilik ,okul ,iş yok ve sen korunmuyorsun...
Son durum nedir, eve aliyor musun esini?
rica ederim cnm benim herşey gönlünce olur inşallah mutlu günlerinide paylaşırız umarım bu arada senden bi ricam var artık lütfen ruh halini depresyon durumundan çıkar işe böyle başlaYABİLİRSİN KENDİNİ SEV ÇOK ÇOK ÖPTÜM
hayır dünden beri hiç konuşmadım çok aradı açmadım kaç saat kapının önünde bekledii belki içeri alırım diye ama almadım biraz burnu sürtülsün şuan ailesinin yanında kayınvalidem çok aradı görümcelerim ikna etmeye çalıştı affedeyim diye ama olayı bide benden dinleyince hak verdiler biraz benim çektiğimi ona çektirmek istiyorum bidaha yapmıcağına ikna ederse beni öyle affederim şuan gene herşey ona baglı birazda bütün herşeyini kontrol altına alıyorum bundan sonra gerekirse internetle telefonla baglantısını kesicem bi süre ondan sonra gene şüphelenirsem boşanıcam artık ama gene son bi şans veriyorum eşime arkadaşlar belli bi süre denicem baktım değişmiyor çekemem derim açarım boşanma davamı
nasıl yani arkadaşım şakamı buuu yani pesss bu ne adi ....... bir adammış yaa hemen hiç vakit kaybetmemiş yaa şak oldum:1shok::1shok::1shok:BOŞANMAYA KARAR VERDİM
şuan çok sinirliyim
halbu ki daha 5 dk önce affetmiştim
beyefendi benim msn'mde çevrimdışıydı
şuan başka bi msn alıp eşimi ekledim
güzel bi bayan resmi koydum bide
hemen kabul ettiklava:
çok ters davrandı-niye ekledin,nerden buldun msnmi,konuşmak istemiyorum-felan dedi ama..
ben msj attım ''nerdesin,napıyosun?'' diye
annemlerde oturup konuşuyoruz şuan ama aklım hep sende dedi
yalann tamamen
şuan bi internet cafede kesinnnn mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?