Korkuyorum :(

seaborne a katılıyorum..hamile kalmaman lazım ama konu sahibi arkadaşım ,gerçmiş mesajlarında korunmuyorum diye yazmışsın....ne büyük bir hata...erken bir evlilik ,okul ,iş yok ve sen korunmuyorsun...

arkadaşlarımızın söyledikleri çok doğru korunmalısın daha önceki iletimdede yazmıştım çocuk için daha zor inanki boşanmak istemiyosan herşey düzene girmeli çok sonra düşünmelisin hakkında hayırlısı olsun kendin için en iyisini yine sen bilirsin ama otur şöyle bir düşün bu zamana kadar neler oldu neler yaşadın ve kendini topla birde bundan sonra neler yapman gerektiğine karar ver bir analiz yap kendini asla suçlama heran herşey gelebilir hepimizin başına hayatta çok büyük acılar olduğu gibi müthiş güzel günlerde var biz burdan nekadar yazarsak yazalım sen okudukça herbir yorumdan sonra kafan karışır daha çekilmez olabilir bu açıdan ben kendi adıma konuşuyorum kafanı daha fazla karıştırmak istemiyorum dediğim gibi en iyi analizi yine sen yapabilirsin çünkü olayları yaşayan sensin cnm Allah sana yardımcı olsun

teşekkür ederim canım ALLAH razı olsun hepinizden gerçekten 3 aydır içimde yaşadığım acıyı tahmin bile edemezsiniz heran şüpheyle bakıyodum herşeye şimdi biraz daha mantıklı davranıyorum sizlerin sayesinde :teselli:

seaborne a katılıyorum..hamile kalmaman lazım ama konu sahibi arkadaşım ,gerçmiş mesajlarında korunmuyorum diye yazmışsın....ne büyük bir hata...erken bir evlilik ,okul ,iş yok ve sen korunmuyorsun...

eşim istemiyodu korunmamızı ama artık olmaz bundan sonraa zaten lmaz:

Canım sadece bugün için düşünme ama olur mu? ılişkinizi onarmaya karar verirseniz, bu süreç içerisinde bir iyi bir kötü olacaksınız belki... Biz kadınlar inanmaya - güvenmeye yatkınız yapısal olarak, iyiyi gördüğümüz anda hemen kötüyü unutma eğilimine giriyoruz. Dediğim o iyi zamanlar için de geçerli. Eğer eşine şans tanımak niyetinde isen kafanda bir süre belirle ( 6ay, 1sene.. neyse ), bu süre içerisinde ilişkinizin durumuna göre ister gizli, ister açık açık korun ama korun... Eşinin hiç bir itirazını kabul etme. Kaybetme korkusu, seni eve bağlamak için bu konuda ısrarcı olmasına neden olabilir. Aynı korku bir süre durulmasına ya da yapacaklarını senin takip edebileceğin ortamların dışına taşımasına da neden olabilir. Bunu paranoyaklaş adamın her adımını sorgula diye söylemiyorum aman ha. Sadece eğer aynı hataları yapmaya devam ediyorsa bile bir süre hiç belirti olmayabilir, bunun bilincinde ol. Ama yapıyorsa eninde sonunda açık verecektir, hiç şüphen olmasın...
Korunma konusunda bir kadın doğum doktorundan ya da eczanelerden detaylı bilgi alabilirsin. Aylık hatta 3 aylık iğneler falan var sanırım. Çok arıza çıkaracak gibi olursa onlardan olursun ruhu bile duymaz.

arkadaşım yazmışsın ondan hiç beklemiyordum telini bile karıştırmıyodum msninde kadınlar yakaladım.
e sanmıyorum reelde aldatacağını diyorsun
msnden aldatacağını sanıyomuydun?

erkeklere hiç bir zaman tamamen güvenilmezz

çocukta asla yapmaaa
dur bi bekle rayına oturt evliliğini madem boşanmaya niyetin yok düzeltmeye bak

rica ederim cnm benim herşey gönlünce olur inşallah mutlu günlerinide paylaşırız umarım bu arada senden bi ricam var artık lütfen ruh halini depresyon durumundan çıkar işe böyle başlaYABıLıRSıN KENDıNı SEV ÇOK ÇOK ÖPTÜM

Son durum nedir, eve aliyor musun esini?

hayır dünden beri hiç konuşmadım çok aradı açmadım kaç saat kapının önünde bekledii belki içeri alırım diye ama almadım biraz burnu sürtülsün şuan ailesinin yanında kayınvalidem çok aradı görümcelerim ikna etmeye çalıştı affedeyim diye ama olayı bide benden dinleyince hak verdiler biraz benim çektiğimi ona çektirmek istiyorum bidaha yapmıcağına ikna ederse beni öyle affederim şuan gene herşey ona baglı birazda bütün herşeyini kontrol altına alıyorum bundan sonra gerekirse internetle telefonla baglantısını kesicem bi süre ondan sonra gene şüphelenirsem boşanıcam artık ama gene son bi şans veriyorum eşime arkadaşlar belli bi süre denicem baktım değişmiyor çekemem derim açarım boşanma davamı

bu kadar olaydan sonra neden ona şifresini değiştirme lüksünü verdin ki?hangi hakla değiştiricekmiş bu basıma gelseydi o adam bi daha evde bilgisayara dokunamazdı bile..
resmen aldatmış bunun yok aldatmadımı olmaz her sry ortada...bi sürü kadınla muhabet etmek aldatmaktır bana göre...
siz affetmişsiniz ama eşiniz bence değişmez..

kaydirigubbakcemile5 teşekkür ederim canım bende öptüm

allah yardımcın olsun eşinide ıslah etsin diyecek bişey yok eşini seviyorsun inşallah oda senin onu sevdiğin gibi seviyordur.aldatmadığınada hem inanıyor hem şüphe ediyorsun tam çözemediğin içinde iki arada bir derede kalmışsın ama belliki eşin bu tarz olaylara meyilli belki geçici bir hevestir diyeceğim ama önceside böyleymiş diyorsun alışmış birkere inşallah bırakır bu ilgi duyduğu alemi sende sana iyi davrandığını söylüyorsun şüphe edecek şeylerde yapıyor hala telefon almalar şifre değiştirmeler bunlarda akla yatacak gibi değil ama kesin bir konuşma yap derim arkadaşım alışmışta kudurmuştan beterdir yeni evlisin böyle şeylere takılıymış madem ya bırakmaz yada bırakması biraz daha sürer ama hoş karşılama bencede tepkini göster yoksa ufak bi tartışma ailesinine evine gitme özürle geri dönme gibi basit olaylarla hallederim sorunu diyip aynı şeylere devam edebilir.al karşına konuş ne istediğini kesin öğren erkekler heyecan ararlar böyle dışarda bazıları evine bağlı olur sanal alemde sınırlı kalır heyecanları, bazıları da sanaldan gerçeğe çevirir inşallah seninkide böyle olmaz

Son düzenleme:

aynen devam canım boş bırakmaya gelmez bunlar

BOŞANMAYA KARAR VERDİM
şuan çok sinirliyim
halbu ki daha 5 dk önce affetmiştim
beyefendi benim msn'mde çevrimdışıydı
şuan başka bi msn alıp eşimi ekledim
güzel bi bayan resmi koydum bide
hemen kabul etti klava:
çok ters davrandı-niye ekledin,nerden buldun msnmi,konuşmak istemiyorum-felan dedi ama..
ben msj attım ''nerdesin,napıyosun?'' diye
annemlerde oturup konuşuyoruz şuan ama aklım hep sende dedi
yalann tamamen
şuan bi internet cafede kesinnnn mafoldumben

Son düzenleme:
nasıl yani arkadaşım şakamı buuu yani pesss bu ne adi ....... bir adammış yaa hemen hiç vakit kaybetmemiş yaa şak oldum:1shok::1shok::1shok:

offfffffffffffff bacım. işin çok zor.

Ahh ahhh bu erkeklerklava:....Güvenini öldürmüş bundan sonrası hep şüpe...
Yüreğin ona bağlı iken onsuzda yapamazsın.....Neden şifrelerini değiştirmiş? Neyden kaçıyor neden sana açık olmuyor..Madem başkalarında aklı vardı neden evlendi..Neden evlenirler...Eğer biz bayanlar evlenip sadece kocalarımıza ait olduğumuzu hissedip asla sadakatimizden ödün vermiyorsak onlar bunu yapamayacak kadar beceriksiz acizlerse bu şahıslar (herkes için geçerli değil tabi) evlenipte ellerine yüzlerine bulaştırmasınlar ve başkalarınında hayatını mahvetmesinler:enbuyukkk:

niye böyle yapıyo bu adam yaa beni hiçmi düşünmedi ama kesinlikle bitmiştir bundan sonra asla affetmem pazartesi gidip açıcam davamı
mafoldumben mafoldumben mafoldumben

allah yardımcın olsun pes vallaa pesss hakkıında hayırlısı olsun canım ama al karşına önce konuş niyetini söyle ve tepkisine bak bakalım ne yapacak
sen yinede mantıklı hareket et öfke ile kendini haklıyken haksız duruma düşürecek bişey yapma emi canım kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…