Korkuyorum...

Mace

25.03.09 - M ♥ E
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
974
4
26
İstanbul
Sevgilimle yeni barıştık. Konularımı takip edenler biliyordur.
1 hafta önce yurtdışından kuzeni geldi. Erkek. Bunun sonucunda biz 1 haftadır görüşemiyoruz.
Dün doğum günümdü ve doğum günümde bile görüşemedik.
Kuzen bunlarda kalıyor ve yaşıtı başka erkek yok ailede.

Doğum günümden 1 gün önce yaptığı bir şakayı yalnış anlamam sonucu bozuştuk. Yalan söyleme gibisinden laflar ettim. Tamamen ben hatalıyım ama doğum günüm olmasına rağmen kaç kez de özür diledim... Doğum günüm berbat geçti sonuç olarak. Hakettiğim bi kutlama bile yapmadı...

Ve o günkü asıl berbatlık sevgilimin kuzeniyle birlikte tatile gideceğini öğrenmem. Akrabalarının yazlığına. Sevgilimin annesi,kuzeni ve o. Gitmesinde bi problem yok. Ama biz zaten benim ona Nerdesin,Nabıosun demelerim yüzünden ayrılmıştık. Benim de bi hayatım var demişti ki hak vermiştim buna o konuda.

Ama şimdi korkuyorum. 1 hafta kalacaklar. Daha önce de gitmişti ama ailesiyle birlikte. Şimdi elbette ki yani öyle tahmin ediyorum. Kuzeniyle gittiği için akşamları merkeze bara,diskoya giderler. Veya gündüzleri erkek erkeğe denizde yalnız kalırlar.

Sevgilime güveniyorum ama şunu söylemek istiyorum,mesela ben ona şu an karışsam, ya da bara diskoya giderken eğer haber verirse karışsam,tekrar kavga ederiz. Veya benden gizler. Üzülen ben olurum. Bu yüzden güvenemiyorum haklı olarak. Neden karışamıyorum? İnsan sevgilisi için böyle şeylerden fedakarlık edemez mi? Güvensizlik doğurmuyor mu onun bu yaptıkları? Tamam belki bara,diskoya kızlar için gitmiyor. İçki içmeyi seven bir sevgilim var ama benim içim rahat değilse bunu ona kızdırmadan belli etmemin bi yolu yok mu?

Mesela dün beni sık sık arar mısın dedim. Özlemişim,özlüyorum. Daha gitmeden beni kızdırma dedi cevap olarak.

Eskiden gerçekten çok bunaltırdım sıkardım farkediyorum. Ama 1 haftadır kuzeniyle nereye gitse,ne yapsa karışmadım. Ben erken uyuyan bir insanım akşamları, eve kaçta dönerse dönsün oturdum bekledim.

Eğer ben ona bu disko bar konusunda (Tabi ki giderse,ki gidecektir...) karışmazsam,söylemezsem yine üzülen ben olucam... Zaten çok özledim. 1 haftadır görüşmüyoruz, şimdi 1 hafta daha görüşmeyeceğiz... Kavga çıkartmamak için elimden geleni yapacağım elbette ama çok üzülüyorum. Bunu ona söylediğimde,ona onu sıktığım izlenimini veriyor... Ne yapacağımı bilmiyorum

Son düzenleme:
Birini çok sıkarsanız sonuç bu olur. Unutmayın ki hala sevgilisiniz ve birbirinize sonuna kadar hesap sorma hakkınız yok.
Anlattığınıza göre adamı zamanında çok bunaltmışsınız sonrada hatanızı farketmişsiniz, sanırım sevgilinizde bunu koz olarak kullanıyor ve sizden sanki intikam alıyor.
Bence siz bu huyunuzu bırakmazsınız gibi gözüküyor. Bırakın kuzeniyle tatil yapsın, eğer sizi tedirgin edecek davranışlardan birini yaparsa ve sizde bunu farkederseniz yol yakınken dönmüş olursunuz. Sizi seviyor ve sayıyorsa zaten kadın kız olayına takılmayacaktır.
Açıkcası bende evliyken bile bana bu kadar karışılmasına sinir olurum.
Fazla karışmayın, böylece ne siz sıkılın nede karşınızdakini sıkın.

seven insan kıskanır aslında.
ama senin kıskançlıkların bunaltmış onu belli.
hoş ne olursa olsun doğum gününde bari kırgınlıklarını bir kenara bırakıp seninle vakit geçirmesi gerekirdi ama onuda onun düşüncesizliğine verelim
bekle bakalım çok salma ama çok da sıkma arada msj at napıyosun falan diye.
kuzeni ne zaman dönecek geri

valla derdini çok ama çok iyi anlıyorumda ne desem bilemedim. kendimden dolayı çok iyi anlıyorum seni:18:

Önümüzdeki pazar, yani cumartesi günü dönecekler tatilden. Bu akşam da gidiyorlar...

Ayrıca ikimizin de hataları vardı bu ilişkide,konuşmuştuk herşeyi ve elimden geldiğince sıkmamaya çalışıyorum. Ama sevgilim sonuçta bazı konularda da karışmak hakkım diye düşünüyorum ?

karışsan o sinirlenecek
karışmasan sen kendi kendini yiyeceksin
valla zor durum
bir hafanın bir gününüde sana ayırabilirdi
en iiyisi gitmeden uzun uzun konuşun kendi düşüncelerinden anlayacağı şekilde bahset
erkekler sıkmaya gelmiyor

Erkekleri çok sıkmamak lazım ama sonuçta sevgilin gitmesinden rahatsız olduğun bi yeri ona söyleyemezsen sıkmayım diye olmazki.
Ne çok sık ne de rahat bırak bence.
Yani tatildeyken gitceği yerleri bana haber verirsen mutlu olurum gibi şeyler söyle sonrada onun aramalarını bekle biraz.
Sende arada ara napıyosun gibisinden.
Bu şekilde oda sıkılmaz sanırım...

Gerçekten çok zor durumdayım. Eğer konuşursam onu sıktığımı sanıyor. Sıkmak istediğimi sanıyor. İhtiyacım olan tek şey "Canım ben seni seviyorum,seni sık sık ararım zaten." Bu. Çok mu şey bu. Sıkmak mı?

Ve işin garibi ben onun da böyle bişey beklediğini düşünüyorum, sormadan etmeden canım burdayız,şunu yapıyoruz diyorum. Abartmamamı söylüyor ne gerek varmış o kadar ayrıntıya
..

Zaten o şekilde davranacağım. Haber vereceğini de biliyorum. Ama sevgilinizin size "Biz denize gidiyoruz tel. evde" veya "Biz diskoya gidicez" demesi ne kadar hoş. Haber verse bile

erkek ya da kız olsun birine sürekli nerdesin napıyosn vs söylemleri cidden insanı bunaltır. ben de bundan nefret edenlerdenim.

bu tarz soruların altında güvensizlik var . her ne kadar ben ona güveniyorum desen de .!

erken uyuyan birisin ama o evine dönene dek bekliyorsun. ee zaten o dönnce seni arar ya da mesaj atar sonucta.

sakin ol .biraz ayrı kalınca düsünüp iyice kendini bunaltmıssın . ona da yasam alanı bırak

Benim bekleme sebebim güvensizlik değil. Sağ sağlim eve vardığını bilip rahat uyumak.

Hemde bu normal bi durum değil ki. Arkadaşlarıyla gezer eder anlayabilirim. Tatil sonuçta ve kuzenle...

peki ciddi mi düşünüyorsunuz ? çünkü senin erkek arkadasın sana karsı sorumsuz bence eger senı sureklı yaptıklarından haberdar etse sende sormazsın ve dogal olarak sıkmamış olursun.. erkeklere sureklı nerdesın napıyosun nıye aramıyosun dıye sorarsan kacacak yer ararlar tatıle cıkmak gıbı.. umursamaz ol ve tatıle cıkma gereksınımını de sen duy bence tatlım..

erkekler bu kadar ince detay düşünemiyorlar maalesef
biz kadınlarda düşüne düşüne kafayı sıyırıyoruz
sen nerde kimle olduğunu söylemeki oda sana hesap vermek sorunda olmasın
arkadaşının düşüncesi bu sanırım...
ya konuşup derdini anlatacaksın maksadının onu sıkmak olmadığını haber almanın senin mutlu ettiğini falan söyleyeceksin
yada hiçbişey demeyip bir hafta boyunca kendi kendini yiyeceksin
yada sanki o hiç yokmuş gibi davranıp dolu dolu bir hafta yaşayacaksın

Ben ailemle çıkabilirim eğer tatile çıkarsam o da şu sıra mümkün değil. Ciddi düşünüyoruz. En azından ben bu yönde ciddi düşünüyorum. Hatta dün akşam yüzük alalım falan diye konuştuk.

Umursamamaya çalışıyorum,mesaj çekmiyorum. Ama sonuçta içimde biriktiriyorum tüm üzüntüleri. Ve gelipte bana sarıldığında bi anlamı olmaz biliyorum.

Ufacık bir hatam yüzünden,doğum günümden önceki gün onu yalnış anlayıp üzdüğüm için böyle davranıyor biraz da. Keyfi yok belli ama küçücük şeydi sonuçta. Ve ben tartışmak istemiyorum. Defalarca söyledim bunu ona...

Benim bekleme sebebim güvensizlik değil. Sağ sağlim eve vardığını bilip rahat uyumak.

Hemde bu normal bi durum değil ki. Arkadaşlarıyla gezer eder anlayabilirim. Tatil sonuçta ve kuzenle...

güvensizlikten bekliyorsun demedim ki . ifade edemedim ya da anlayamadın. o zaten sana haber verir yada mesaj atar dedim dönünce.

normal olmayan durum tatile gitmesi mi kuzeniyle.. ????

bu arada eğer bireyin içinde varsa ister uzakta olsun ister senin dibinde yapar canım. fiziki olmasa da gözüyle yapar. sonuç değişmez. sorgu suallerle de bir yere gelinmez.

Zaten o şekilde davranacağım. Haber vereceğini de biliyorum. Ama sevgilinizin size "Biz denize gidiyoruz tel. evde" veya "Biz diskoya gidicez" demesi ne kadar hoş. Haber verse bile

deniz neyse de diskoya gitmese olmazmı ya:18: bian senin yerine koydum da kendimi gerildim bi an

Ben susarım,kendi kendimi yerim bu sorun değil. Ama 1 hafta sonra hiç bir şey olmamış gibi davranamam sorun çıkar illa ki.

Sanırım en iyisi önce gitmesini beklemek. Sonra da ona bunu uygun bi zamanda,uygun bi dille anlatmak.

Haklısın aslında farkındayım bu durumun...

beklentilerini yüzyüze konuş o zman canım onunla. her dakika rapor verir gibi değil ama en azından kimlerle nereye gittiğini haber verir. ya da sen ona göre mesaj atmazsın. bunları ikiniz belirleyebilirsiniz. iletişim kopukluğundan kaynaklı diye düsünüyorum yoksa basit seyler ama konuşamamanızdan birikmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…