Korkuyorum

Mssdiablo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
24
0
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar aranizda yeniyim takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum. Bi sorunum var. Esimle bir yil oldu evlendik.nikah var ama daha dugun olmadi. Bu ayin 17 sinde dugn var inşallah.tam 17 sindede regl olmam gerekiyor.ama dunden beri adet gibi de değil degisik bi kanamam oluyor.boyle kati pihtilasmis once pembeydi sonra kahverengi oldu . Azicik geliyo . Ama geliyo. korktum hani kimsede bilmiyor ama biz iliskiye giriyoruz evlendgmizden beri.napcam bilemedim. Suan hastaneye gitme imkanimda yok.basina gelen varmi böyle bişey. ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yani normalden farklı bir durumsa bence bir gebelik testi yapın. yerleşme kanaması falan olabiliyor. ama stresten kaynaklı da olabilir. yada bende bazen kist oluşuyor sonra kendi kendine regl ile atılırken de pıhtı şeklinde atılıyor öyle birşey de olabilir. korkutma yani hemen kendini ama temkini de elden bırakma bence

Acilen bi idrar testi yap bence ardına da hemn kan testi yap ki emin olasın iyice çok erken olmş kanama :/ yani bence yerleşme kanaması olabilir ama 17sinde adet olcksan eğer yani normalde tarihin buysa yumurtlama günlerindesin de diyebiliriz aslında

💕✨

Isin ilginci benim geçen cuma da adetim bitmisti . Ertesi gun tekrar ilişki oldu.korunmadik ertesi gun hapi aldim. Adetten Hemen yumurtlama olur mu ki

Isin ilginci benim geçen cuma da adetim bitmisti . Ertesi gun tekrar ilişki oldu.korunmadik ertesi gun hapi aldim. Adetten Hemen yumurtlama olur mu ki

yumurtlama kişiden kişiye değişiklik gösteriyor adetten hemen sonra yumurtlamada olabiliyormuş.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…