İp atlayarak mı hamile kaldığınızı düşünüyorsunuz?Bi yerde ip atlamanın faydalarını okudum ve bende atlayayım dedim. Bi hafta sonra kahverengi akıntım oldu hasta olmam lazımdı günümdü önemsemedim sonra sadece silince kan oluyo peçete ara ara kahverengi akıntı. Hasta olmadım günüm geçti başım inanılmaz dönüyo belim ağrıyo hamile olmaktan korkuyorum değilimdir değil mi bunlar hamilelik belirtisi değil mi
allahım bız o kadar uğraşıoruz tüp aşılama ama millet iple hamile kalabiliyormuş demekki:)))
hamile belirtilerine benziyo.. ama kahverengi leke tehlikeli zaten..:/Evet evliyim. Hamile olmaktan korktuğum için gidemiyorum. .evde test yapıcam şuan yapsam doğru sonuç alır mıyım .
Günün geçmiş test yapsan çıkar da. Şu konuyu bir açıklığa kavuştur istemiyor musun hamile kalmayı?Evet evliyim. Hamile olmaktan korktuğum için gidemiyorum. .evde test yapıcam şuan yapsam doğru sonuç alır mıyım .
ip bi yerine kaçmış boşalmış:)))Ceket atsa hamile kalanlardan sonra ip atlasa hamike kaliyor kavrani dilimize girmiş okur boylelikle
Zayıflatıyor benim bildiğimip atlamanın neye faydası varmış ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?