Konuyu doğru düzgün anlatsın da kimse yanlış anlamasın.ya neden dalga geciyosunuz ki kadinla ne sacma ya hayret bisey. iple ne alaka kadin ip atladim diyo hayretsiniz ya canini sklip sanirim
İp ile hamile kalmak ne alaka.? Ben ip atladım diye oldu kahverengi akıntı sandım dedim. . He canım git ip dene[/QUOTE]UOTE="sweet-73, post: 40511916, member: 647044"]allahım bız o kadar uğraşıoruz tüp aşılama ama millet iple hamile kalabiliyormuş demekki:)))
saçmalıyorsun sadece[/QUOTE]İp ile hamile kalmak ne alaka.? Ben ip atladım diye oldu kahverengi akıntı sandım dedim. . He canım git ip dene
cocuk istemiyo zaten belli ki.. ipide insan neden atlar spor amaclidir faydalari diyo..Konuyu doğru düzgün anlatsın da kimse yanlış anlamasın.
Sen anladın mı ne demek istediğini?
Ben yeni evliydim. daha bir ay olmustu evleneli..bi kez korunmadik ...o arada etrafimda hep tup bebek tedavisi goren arkadaslarim var...neyse ulan dedim kendime (cahillik iste) millet deli gibi tedavi goruyo bi kereyle bisi olmaz ..nitekim hamile kaldim...bazi insanlar uzerine ceket atsan hamile kalcak cinsten oluyo...bi de kafa rahatligi cok onemli..sallamiyosan hamile kalma ihtimalin yuksek..neyse hamile kaldim...oykk( hic hazir degildim hem de hic. aldirdim...sonra da yemin ettim kendi kendime bi daha asla korunmadan bisi cevirmicem diye...gercekten cocuk isteyene kadar tabi...
İp ile hamile kalmak ne alaka.? Ben ip atladım diye oldu kahverengi akıntı sandım dedim. . He canım git ip dene[/QUOTE]UOTE="sweet-73, post: 40511916, member: 647044"]allahım bız o kadar uğraşıoruz tüp aşılama ama millet iple hamile kalabiliyormuş demekki:)))
sesli güldümmmmmmmmallahım bız o kadar uğraşıoruz tüp aşılama ama millet iple hamile kalabiliyormuş demekki:)))
Derdini anlatsa kimse dalga geçmez ama arkadaş öyle bir anlatmış ki yanlış anlaşılmaya çok müsait.cocuk istemiyo zaten belli ki.. ipide insan neden atlar spor amaclidir faydalari diyo..
gunü gecmis hamileyse zaten o ip atlamaya nolur bilmem.. Benim kizdgim iplemi hamile kaldin falan filan cok sacma zaten endiseli belli ki
saka gibisinBen yeni evliydim. daha bir ay olmustu evleneli..bi kez korunmadik ...o arada etrafimda hep tup bebek tedavisi goren arkadaslarim var...neyse ulan dedim kendime (cahillik iste) millet deli gibi tedavi goruyo bi kereyle bisi olmaz ..nitekim hamile kaldim...bazi insanlar uzerine ceket atsan hamile kalcak cinsten oluyo...bi de kafa rahatligi cok onemli..sallamiyosan hamile kalma ihtimalin yuksek..neyse hamile kaldim...oykk( hic hazir degildim hem de hic. aldirdim...sonra da yemin ettim kendi kendime bi daha asla korunmadan bisi cevirmicem diye...gercekten cocuk isteyene kadar tabi...
Arkadaşım git test yap o zaman konuyu da açmadan bir oku sen nerenle yazmışsın?Okuduğunuzu anlamıyor musunuz :) ip atlamak zayıflatır canlarıım bende bi deneyeyim dedim . Sonra kahverengi akıntı olunca zıplamaya bağladım sonra adet olmaya sonra olmayınca gün geçince hamile olmaktan korktum. Eşim hasta ben de istemiyorum çocuk . Bu kadar düşmeyin ya dalga geçmek için bi yerlerinizden bişeyler katmayın
allah aşkına direk sorabilirdin.ipi mipi ne karıştırıyosunOkuduğunuzu anlamıyor musunuz :) ip atlamak zayıflatır canlarıım bende bi deneyeyim dedim . Sonra kahverengi akıntı olunca zıplamaya bağladım sonra adet olmaya sonra olmayınca gün geçince hamile olmaktan korktum. Eşim hasta ben de istemiyorum çocuk . Bu kadar düşmeyin ya dalga geçmek için bi yerlerinizden bişeyler katmayın
Bazilari dalga geciyo zaten genel soyledim. :)Derdini anlatsa kimse dalga geçmez ama arkadaş öyle bir anlatmış ki yanlış anlaşılmaya çok müsait.
Saçma sapan hamilelik konuları çok açıldığı için öyle tepki verdik hepimiz.
Ben düzgünce sordum hala açıklama yapmadı konu sahibi. (Yaptı şimdi ama üsluba bak.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?