korkuyorum :(

Test var test var... Sen işin, sağlama al, acilde kan testi yaptır bence canım. Yarım saat olmadan çıkıyor sonuç.

[QUOT demin yaptım pozitif. Ama o lekelenme için gidicem ates, post: 40512550, member: 579914"]Test var test var... Sen işin, sağlama al, acilde kan testi yaptır bence canım. Yarım saat olmadan çıkıyor sonuç.[/QUOTE]

kesinlikle hak veriyorum size . Keske ihmal etmeseydi . Ins bundan sonra daha guzel alir onlemlerini .

Kosa kosa hastaneye git ceren düşük olma ihtinali yuksek .

Istemiyordun iyi korunsaydin ya arkadasim ya . Insallahndusmez . Ama aldircaksan duşmesini gönülden isterim . Hic yoktan gunaha girmezsiniz.

Eşim korunuyor bide ben polikistik over dim tedavi gerekirdi ama işte bilmiyorum Hayır aldırmak olur mu can tehlikesi olmadıkça asla. Sağol
Kosa kosa hastaneye git ceren düşük olma ihtinali yuksek .

Istemiyordun iyi korunsaydin ya arkadasim ya . Insallahndusmez . Ama aldircaksan duşmesini gönülden isterim . Hic yoktan gunaha girmezsiniz.

@ParteMoralll Olan olmus ...zamani geri ceviremezsin ...onemli olan hatalardan ders almaktir...benim hatam da korunmamakti..ama artik cok dikkat ediyorum...ayrica amacim cocuk sahibi olamayanlari uzmek degil...sadece kafa rahatliginin onemini vurgulamaya calistim....benimde cocugum yok...sonucta ben de isteyince cocuk sahibi olamayabilirim...

Eşim korunuyor bide ben polikistik over dim tedavi gerekirdi ama işte bilmiyorum Hayır aldırmak olur mu can tehlikesi olmadıkça asla. Sağol

Şükür sevindim aldirmiyacak olmaniza . Hrme hast gidin . Ne güzel iste sevinin rBbim sizi ugrastrmak istrmeden meleginizi gonderiyir ins o cocuk sizin icin buyuk mutluluk olur m esinizin ne hastl var acaba ?

ooo bide polikistik vardi diyosunnn hayirki olsun cnmmm allahin sana armagani ama hemennnnnn doktora git o lekeleri ogren allah korusun dusuk olmasin.. git hemen onlemi alirlar

Madde bbağımlısı idi suan iyi ama tedavi uzun ondanuyoksa kim iistemez kii
Şükür sevindim aldirmiyacak olmaniza . Hrme hast gidin . Ne güzel iste sevinin rBbim sizi ugrastrmak istrmeden meleginizi gonderiyir ins o cocuk sizin icin buyuk mutluluk olur m esinizin ne hastl var acaba ?

Madde bbağımlısı idi suan iyi ama tedavi uzun ondanuyoksa kim iistemez kii

Kullanmiyor su anda demi . Ua cerencim sen hadi bir aile hekimine yada acile git gelde ondan sonra konuşuruz bunlari canm . Daha fazla geciktirme ne olir burda gecirdin vakit belki donulmez sonuclsr dogurcak lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…