korkuyorum :(

ayyy dayanamıyorum yazcm arkadaş ip atlayarak hamile kalmaktan değil... ip atladım hamileysem düşük fln mı yapıyorum manasında soruyo bence bu 1. ihtimal... 2. ihtimal gebelik şüphesi var ip atlayarak düşük yapmaya çalıştı şuan suçlu hissediyor. git dr yada 2 liraya al bi test adetinde geçmiş sonuç verir

Sonuc pOzitif çıktı. Dusurmeye calismio anladniz kadarıyla . Eşi madde bagimlisiymis o yüzden istemiyorlarmis bir sure . Simdide hast gtmistr ins .

Teşekkürler gidicem :)
Kullanmiyor su anda demi . Ua cerencim sen hadi bir aile hekimine yada acile git gelde ondan sonra konuşuruz bunlari canm . Daha fazla geciktirme ne olir burda gecirdin vakit belki donulmez sonuclsr dogurcak lutfen

Nekadar boşta canı sıkılan arkadaş varsa gelmiş girmiş konunun içine 'aa ipten mi hamile kalmış' yorumunu ciddi bir ustalıkla hiç çekinmeden sormuş.. Beyin bedava dedikleri bu sanırım :)

Konu sahibi arkadaş hamile olmayabilirsin benzer durum bendede olmuştu 1 ay once konularımdan bakabilirsin. Sanırım tam sökülememekten kaynaklı.

bazen espri yapıcam gayretiyle eşeğin şeyine suyu kaçırıyorsunuz ya, hayranlıkla izliyorum.

Esprinin ilkokul terk olması ayrı bi can sıkıcı olsa gerek. Bende sıkıntısını yazan konu sahiplerine esprili yaklaşanları hayranlıkla izliyor ve dalga geçtikleri içinde bir okadar insanlıktan nasibini almamış olarak görüyorum.

Canım doktora gittinmi bilmiyorum ama inş gittin,anlattığına göre düşük yapmıyorsun halk arasında üstüne adet görme denen şeyi yaşıyorsun, oğlumda banada oldu bir süre yinede git tabi progestan verir dokt kanaman geçer korkma diye yazdım,bu arada tebrikederim inş bebeğimiz hayırlısıyla gelir eşinde kurtulur çok geçmiş oldun.

Konuya dahil olup bebek isteyen arkadaşlarım inş en kısa zamanda Rabbim sizlerede evlat sevgisini tattırır

Şimdi bu yazdıklarınızdan benim anladığım iki şey var;
1-İp atlayarak hamile kaldığınız??? (Bu imkansız olan)
2-Hamileydiniz ve sizin haberiniz yoktu ip atladınız ve bebeğe zarar geldi diye korkuyorsunuz?

Ben aciklayim sana canim ark evli esi madde bagimlisi kendiside polistik over varmis m eşi korunuyormus . O yuzden bebek dusunmuyormus . Ama hamile arkadas Test popozitif çıktı Iplede spor yapiyormus :) hamile oldunu bilmiyormus tabi ip atlarkrn

he ya ipten hamile kaldın. şakamı yapıyorsunuz

ee arkadaşım bunu tam açıklasana. bende konuyu kibledim. fake diye. teşekkürler cimcimegfb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…