- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
kizz :) cimcime gelcek :) odasi herseyi hazir sadece o eksik :)Cinsiyeti ne :) şükür kolay doğum olsun ins .
bazen espri yapıcam gayretiyle eşeğin şeyine suyu kaçırıyorsunuz ya, hayranlıkla izliyorum.ip bi yerine kaçmış boşalmış:)))
kizz :) cimcime gelcek :) odasi herseyi hazir sadece o eksik :)
ayyy dayanamıyorum yazcm arkadaş ip atlayarak hamile kalmaktan değil... ip atladım hamileysem düşük fln mı yapıyorum manasında soruyo bence bu 1. ihtimal... 2. ihtimal gebelik şüphesi var ip atlayarak düşük yapmaya çalıştı şuan suçlu hissediyor. git dr yada 2 liraya al bi test adetinde geçmiş sonuç verir
Kullanmiyor su anda demi . Ua cerencim sen hadi bir aile hekimine yada acile git gelde ondan sonra konuşuruz bunlari canm . Daha fazla geciktirme ne olir burda gecirdin vakit belki donulmez sonuclsr dogurcak lutfen
Nekadar boşta canı sıkılan arkadaş varsa gelmiş girmiş konunun içine 'aa ipten mi hamile kalmış' yorumunu ciddi bir ustalıkla hiç çekinmeden sormuş.. Beyin bedava dedikleri bu sanırım :)Bi yerde ip atlamanın faydalarını okudum ve bende atlayayım dedim. Bi hafta sonra kahverengi akıntım oldu bunu başta ip atlamaya sonra da hasta olmam lazımdı günüm diye önemsemedim sonra sadece silince kan oluyo peçete ara ara kahverengi akıntı. Hasta olmadım günüm geçti başım inanılmaz dönüyo belim ağrıyo hamile olmaktan korkuyorum değilimdir değil mi bunlar hamilelik belirtisi değil mi
bazen espri yapıcam gayretiyle eşeğin şeyine suyu kaçırıyorsunuz ya, hayranlıkla izliyorum.
Canım doktora gittinmi bilmiyorum ama inş gittin,anlattığına göre düşük yapmıyorsun halk arasında üstüne adet görme denen şeyi yaşıyorsun, oğlumda banada oldu bir süre yinede git tabi progestan verir dokt kanaman geçer korkma diye yazdım,bu arada tebrikederim inş bebeğimiz hayırlısıyla gelir eşinde kurtulur çok geçmiş oldun.
Konuya dahil olup bebek isteyen arkadaşlarım inş en kısa zamanda Rabbim sizlerede evlat sevgisini tattırır
Şimdi bu yazdıklarınızdan benim anladığım iki şey var;Bi yerde ip atlamanın faydalarını okudum ve bende atlayayım dedim. Bi hafta sonra kahverengi akıntım oldu bunu başta ip atlamaya sonra da hasta olmam lazımdı günüm diye önemsemedim sonra sadece silince kan oluyo peçete ara ara kahverengi akıntı. Hasta olmadım günüm geçti başım inanılmaz dönüyo belim ağrıyo hamile olmaktan korkuyorum değilimdir değil mi bunlar hamilelik belirtisi değil mi
Şimdi bu yazdıklarınızdan benim anladığım iki şey var;
1-İp atlayarak hamile kaldığınız??? (Bu imkansız olan)
2-Hamileydiniz ve sizin haberiniz yoktu ip atladınız ve bebeğe zarar geldi diye korkuyorsunuz?
he ya ipten hamile kaldın. şakamı yapıyorsunuzBi yerde ip atlamanın faydalarını okudum ve bende atlayayım dedim. Bi hafta sonra kahverengi akıntım oldu bunu başta ip atlamaya sonra da hasta olmam lazımdı günüm diye önemsemedim sonra sadece silince kan oluyo peçete ara ara kahverengi akıntı. Hasta olmadım günüm geçti başım inanılmaz dönüyo belim ağrıyo hamile olmaktan korkuyorum değilimdir değil mi bunlar hamilelik belirtisi değil mi
ee arkadaşım bunu tam açıklasana. bende konuyu kibledim. fake diye. teşekkürler cimcimegfbBen aciklayim sana canim ark evli esi madde bagimlisi kendiside polistik over varmis m eşi korunuyormus . O yuzden bebek dusunmuyormus . Ama hamile arkadas Test popozitif çıktı Iplede spor yapiyormus :) hamile oldunu bilmiyormus tabi ip atlarkrn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?