korkuyorum

nazeli33

hayatımın anlamı oğlum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2015
678
192
mersinde yaşıyorum. biliyorum ölümden kaçış yok. ama küçük bir oğlum var daha 3,5 aylık :KK43: deprem oldu burda 5.2 şiddetinde adana antep ve hatayda etkilendi burdan. ve dün de 4.4 şiddetinde oldu ve bunlar büyük bir tsunami veya büyük bir depremin habercisiymış. korkuyorum iste bazen elbet öleceğiz diyorum ama oğlum için korkuyorum bebekler için :KK43:

Deprem her yerde oluyor Allahtan gelen doğal bir afet yapacak bir şey yok. Düşünmeyin sadece..
Binanız güvenliyse, yeniyse korkmayın hiç

yaşamışsınız.. ne oluyor ne hissediliyor? ne yapmak gerekiyor? nasıl kurtuldunuz?
Bende mersinde yaşıyorum. 99 gölcük depremini de yaşadım,hala ölmedim:KK3:
ben o zamanlar çok küçükmüşüm ailemede birşey olmamış ama hiç sormamıştim onlara kaç şiddetinde olmuştu?

haklısınız bende bunu düşünüyorum sürekli ama aklımdanda çıkmıyor birtürlü
korkarak yaşanmaz, binanın eski olması dayanıklı olmadığı anlamına da gelmiyor:)
hiiç korkmayın her şey olacağına varır olacağı varsa deprem olmadan da olur

yaşamışsınız.. ne oluyor ne hissediliyor? ne yapmak gerekiyor? nasıl kurtuldunuz?
ben o zamanlar çok küçükmüşüm ailemede birşey olmamış ama hiç sormamıştim onlara kaç şiddetinde olmuştu?
7,5 şiddetinde,Resmi raporlara göre, 17.480 ölüm, 23.781 yaralı oldu. 505 kişi sakat kaldı. 285.211 ev, 42.902 iş yeri hasar gördü.Resmi olmayan bilgilere göre ise yaklaşık 50.000 ölüm, ağır-hafif 100.000'e yakın yaralı olmuştur. Ayrıca 133.683 çöken bina ile yaklaşık 600.000 kişiyi evsiz bırakmıştır. Diyor wiki.

Hiç bişey yapmadik napabiliriz? Öldürmeyen Allah öldürmez. Vakti gelince herkes ölecek,kısacası korkunun ecele faydasi yok.

Bende mersinde yaşıyorum. 99 gölcük depremini de yaşadım,hala ölmedim:KK3:

Bende aynı şekilde. Depremi yaşıyoruz maalesef korkutsada. Ama hep bu korkuyla yaşanmıyor tabi hayatınıza ve günlük yaşamınıza devam etmeye çalışın kafanızdan atmaya çalışın bu düşünceyi

Olabilecek büyük depremden kurtulup iki dakika sonra başka bir şeyden de ölebiliriz. Korkmamalısınız ölüm hepimiz için sonuçta

sizde mi mersinlisınız? bu arada teşekkür ederim
Bende aynı şekilde. Depremi yaşıyoruz maalesef korkutsada. Ama hep bu korkuyla yaşanmıyor tabi hayatınıza ve günlük yaşamınıza devam etmeye çalışın kafanızdan atmaya çalışın bu düşünceyi

7,5 şiddetinde,Resmi raporlara göre, 17.480 ölüm, 23.781 yaralı oldu. 505 kişi sakat kaldı. 285.211 ev, 42.902 iş yeri hasar gördü.Resmi olmayan bilgilere göre ise yaklaşık 50.000 ölüm, ağır-hafif 100.000'e yakın yaralı olmuştur. Ayrıca 133.683 çöken bina ile yaklaşık 600.000 kişiyi evsiz bırakmıştır. Diyor wiki.

Hiç bişey yapmadik napabiliriz? Öldürmeyen Allah öldürmez. Vakti gelince herkes ölecek,kısacası korkunun ecele faydasi yok.
haklısınız. teşekkür ederim allah yardımcmiz olsun :KK43:

Canim bende Mersinliyim burda yasiyorum 5.2 siddetindeki depremde uyuma modundaydim yeni dalmistim ama o gun kediler asiri miyavliyordu agliyor gibi ve kopekler cok degisik havliyordu uzun sureli aklima Van depremindeki Yunus vardi ya gozleri gorunuyordu kurtardilar sonra vefat etti nedense o geldi aklina getirme Rosegirl kotuyu cagirma dedim.Sonra zangir zangir sesler geldi hirsiz sandim sonra ablam zannettim megersem depremmis annemle babamin odasina girdim direk sarildim.Basucuma su koydum 1 litrelik yatagimin ucuna carsaf koydum evde biskuvi yoktu olsa onu koyacaktim.Deprem aninda kapinin arkasina sikica yaslanmak gerekirmis ya da sabit esyalara ben direk balkona kostum babamgilden sonra manyak gibi cunku napacagimi sasirdim :KK43: Ertesi gun hic uyuyamadim saat 1de kalbim gum gum atti ama sukur bisey olmadi :) Sende korkma cunku bu deprem korkusu bir sarinca insani hep korkuyosun ve surekli sallaniyor gibi oluyorsun.4.4 siddetindekini hissetmedim ben ama benim bulundugum ilcede ertesi gun yine oldu ufak capli ve son depremler yazip bakarsan surekli deprem oluyor Akdenizde..Rabbim hayra getirsin sonumuzu ben namazlarima dikkat etmeye calisiyorum resmen Azraili ensemde hissettim o gun...

X